Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_ania

Facet woli gry, już mnie nie interesuje?

Polecane posty

Gość załamana_ania

Dziewczyny, pomóżcie 😭😭😭. Bo już niewiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z moim facetem?

Jestem w związku 5 lat , poznaliśmy się na studiach😍, dużo kwiatów, wspólnego czasu, imponował mi swoimi zainteresowaniami.

Potem zamieszkaliśmy razem. Wprowadził się, przyniósł swoje ubrania, biurko i komputer 🤔. I kilka razy w tygodniu spędza AŻ GODZINĘ (a czasem dwie!!!) grając w swoje gry - coś o czołgach, jakieś strzelanie, którym się bardzo emocjonuje i rozmawia głośno przez mikrofon z kolegami 😬💻

Chyba nie jest uzależniony, ale dla mnie to niepojęte jak można marnować tyle czasu na jakieś gry. I zaczynam się martwić czy to ze mną jest coś nie tak, może jestem nieatrakcyjna już dla niego, że woli te swoje gry? I co będzie kiedyś?!? jak tu myśleć o ślubie i dzieciach, jak facet, zamiast zająć się mną, przez godzinę strzela z czołgu 😝

Macie podobnie? Doradźcie coś plis

Gość abca

kilka razy w tygodniu po godzinie lub 2 to nic. Mój bywa że gra całe weekendy

Gość Kiss

Mam podobnie, mój facet też gra. Takie ma hobby. To nie problem, jeśli nie zawala swoich obowiązków (a nie zawala) i ma dla mnie czas (a ma).

W jaki sposób facet ma zajmować się Tobą w ciąży, bo nie rozumiem? Jesteś upośledzona, ubezwłasnowolniona i leżąca czy jak? Jeśli będziesz chora, na pewno Ci pomoże, jeśli nie będziesz mogła dzwigać, to przyniesie, pewnie się zwolni przed porodem, by Cię odwieźć do szpitala, a po powrocie będzie przez jakiś czas ogarniał dom i może nawet gotował. Ale ogólnie osoba w ciąży normalnie funkcjonuje, sprząta, robi zakupy, niektóre nawet do pracy chodzą.

Gość Kiss

A tak swoją drogą, dla mnie normalne jest, że w związku każdy ma trochę czasu dla siebie,  na własne hobby, na spotkania ze znajomymi, a Ty co? Chcesz wisieć na facecie od jego powrotu z pracy do pojscia spać, i tak dzień w dzień? To dość chore.

Gość lena

opanuj się on po prostu chce mieć chwilę dla siebie. ty pewnie też takie miewasz

Gość eLoLeL

Ale co to on nie moze miec swojego hobby? Przeciez trudno wymagac zeby wpatrywal sie w ciebie calymi dniami. Dobrze ze ma jakies zajecie, cos co lubi. Moze znajdz sobie tez jakies hobby, jakas pasje i tez sama zrob cos co lubisz, nie wiem wyszywanie, jakies malowanie, fitness. Nie rozumiem w czym tu problem. Chcesz mi powiedziec ze chcesz mu wybrac co ma robic, lubic i jak spedzac wolny czas?

Gość gosc Gosc gosc

Wow, jezeli facet gra cala godzine kilka razy w tygodniu ZOSTAW GO ! Bedzie jeszcze gorzej, zobaczysz. Za niedlugo bedzie chcial sobie jakis film obejrzec o superbohaterach, ktory wogole Ci sie nie spodona. Nie daj boze jak bedzie chcial wlaczcyc muzyke ktorej nie lubisz albo jak bedzie chcial pojechac SAM na rower albo z kumplami. Tak, musisz to skonczyc poki jeszce mozesz. Taki facet to zaraza. 

Gość dana

haha

Jakbym wisiała na swoim cały czas lub on na mnie to dawno nie bylibyśmy ze sobą. Takie coś jest niezdrowe. Ja tam lubię czasem jak mój facet wieczorem jest np w garażu czy pojedzie do taty. Ja mam chwilę wytchnienia

Pytasz w temacie, czy on już cię nie interesuje? Sama chyba powinnaś o tym wiedzieć. Ale myślę, że raczej chciałaś spytać, czy to ty już go nie interesujesz.

Gość olo

NIe lubie ludzi, ktorzy wonia totalitarizmem. Ja bym sie z Toba nie zwiazal.

Gość Pytanie

ja mam pytanie do autorki, a Ty masz jakies zaintereswoania dziewczyno?

Gość załamana_ania
51 minut temu, Gość Pytanie napisał:

ja mam pytanie do autorki, a Ty masz jakies zaintereswoania dziewczyno?

A lubie w sofe baki puszczac i uprzykrzac zycie mojemu chlopakowi jak nie sapie na mnie. Najbardziej lubie wysylac 100 smsow do mnie tam i spowrotem ze go kocham.

Gość Jesica

A ty amebo na co nie marnujesz czasu poza pierdzeniem? Na pewno szczeny nam opadną

Gość hehe

Ja gram po 5 godzin dziennie w Fallouty, Skyrimy i Wiedźminy :D Dlatego piękne jest życie singla, żadna baba ci nie stoi z zegarkiem nad głową.  :D

Gość Omg

Boze chlopak 2 godzinki pogra i baba juz strzela z ...y. Uciekal bym od takiej juz dawno

Gość Ble!

Tępa rura bluszcz i tyle, stara baba a zachowuje się jak maleńkie dziecko i to jakieś nienormalne!