Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

DLACZEGO POLACY TAK STRASZNIE ATAKUJĄ LGBT?

Polecane posty

Gość GOŚĆ

Zastanawia mnie to, że tak strasznie mówi się w Polsce o ludziach LGBT, a to przecież bardzo pozytywni ludzie, mądrzy, otwarci, postępowi, przyjacielsko nastawieni do innych i szanujący poglądy innych, dlaczego więc nie działa to w druga strone i oni- moimo szacunku do innych ludzi nie dostają tego samego szacunku? Kościól na nich nalatuje, choć oni nic do Kościoła nie mają, nie atakują Kościoła i wierzących. ja chodze na marsze regularnie i uważam, ze ci ludzie są piekni i pozytywni. Sama mam męża i dzieci, dzieciom podkreslam, że ci ludzie są fantastyczni.

Gość gosc

Haha żałosny i bezczelny jesteś...

To te pedały i zjeeby lgbciarze atakują NORMALNYCH Polaków, a nie na odwrót

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Haha żałosny i bezczelny jesteś...

To te pedały i zjeeby lgbciarze atakują NORMALNYCH Polaków, a nie na odwrót

W jaki sposób atakują ?

Gość gość

To są bzdury! LGBT nigdy nikogo nie atakowali, zawsze odnoszą sie do ludzi z szacunkiem! 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

W jaki sposób atakują ?

Z tym że się wszędzie panoszą i wpychają na siłę, a przypominam że są mniejszością a mamy demokrację, więc niech się lepiej schowają i nie nagabują większości

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Z tym że się wszędzie panoszą i wpychają na siłę, a przypominam że są mniejszością a mamy demokrację, więc niech się lepiej schowają i nie nagabują większości

Mnie nikt nie nagabuje i nie zauważyłam żeby środowiska lgbt się panoszyły a mieszkam w dużym wojewódzkim mieście,

Gość gość
13 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

postępowi,

Tak jest....,bzykanko osób o tej samej płci to postęp!  Lecz się człowieku na nogi,na głowę za późno!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Tak jest....,bzykanko osób o tej samej płci to postęp!  Lecz się człowieku na nogi,na głowę za późno!

A co ciebie ich bzykanko obchodzi, mnie  to zupełnie nie interesuje

Gość xyz
8 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

Zastanawia mnie to, że tak strasznie mówi się w Polsce o ludziach LGBT, a to przecież bardzo pozytywni ludzie, mądrzy, otwarci, postępowi, przyjacielsko nastawieni do innych i szanujący poglądy innych, dlaczego więc nie działa to w druga strone i oni- moimo szacunku do innych ludzi nie dostają tego samego szacunku? Kościól na nich nalatuje, choć oni nic do Kościoła nie mają, nie atakują Kościoła i wierzących. ja chodze na marsze regularnie i uważam, ze ci ludzie są piekni i pozytywni. Sama mam męża i dzieci, dzieciom podkreslam, że ci ludzie są fantastyczni.

Autorko!

Niestety bardzo sie mylisz co do ,,normalności'' osób LGBT.

Jestem osobą transseksualną ( delikatnym facetem  który czuje sie babką) i muszę powiedzieć,że przez ten problem miałem koszmarne dzieciństwo.

Rodzice mnie nienawidzili i nienawidzą do tej pory.

Rówieśnicy w szkole wyzywali od babochłopów a dalsza rodzina też mnie zbywała.

Przez to wszystko w mojej osobowości zrodził sie bunt i chęć zemsty.

Nie lubie dużej ilości ludzi.Jestem trudną osobą do życia.Wszystkiego wszystkim zazdroszczę,wakcie złości mszcze sie i knuje intrygi.Mam zaburzenia osobowości.Oczywiście lecze sie.

Wielu gejów,lesbijek i osób trans.też przeżyło okrutne traktowanie w dzieciństwie przez rówieśników w szkole,rodziców,sąsiadów itd. i to paskudne dzieciństwo na pewno rzuciło sie im na psychike.Pokaleczona psychika powoduje że człowiek staje sie złą osobą.

Jest wściekły na tych ludzi którzy go skrzywdzili i żyją sobie bez kary.Poza tym w dorosłym życiu dalej przybywa mu sporo kolejnych oprawców bo nadal spotykamy pełno ludzi którzy chętnie by opluli geja lub transa.

Osobiście znam 20 gejów i 5 transów i powiem Ci szczerze,że tylko 2 osoby z nich wszystkich są normalne.

Pozostali z nich mają tak skomplikowaną osobowość,tak zawistną i mściwą że nie nadają sie do żadnej pracy,żyją z zasiłków i najczęściej w samotności klikając na kafeterii lub innym forum.

To są skutki tego jak rodzice zaczynają wstydzić sie dziecka geja lub córki lesbijki ,nie akceptują go ,wyzywają i na końcu wyrzucają z domu na ulice jak psa.Potem nie dziwota,że z odrzuconego  przez rodzine geja taki gej staje sie potworem niezdolnym do realnych relacji z ludźmi.

Gość gosc

bo polacy to bardzo podli ludzie tutaj nie chodzi tylko o lgbt, ale zlodziejstwo, wscibstwo, ogolnie nie jestesmy zbyt lubiani na swiecie

Gość gosc
13 minut temu, Gość xyz napisał:

Autorko!

Niestety bardzo sie mylisz co do ,,normalności'' osób LGBT.

Jestem osobą transseksualną ( delikatnym facetem  który czuje sie babką) i muszę powiedzieć,że przez ten problem miałem koszmarne dzieciństwo.

Rodzice mnie nienawidzili i nienawidzą do tej pory.

Rówieśnicy w szkole wyzywali od babochłopów a dalsza rodzina też mnie zbywała.

Przez to wszystko w mojej osobowości zrodził sie bunt i chęć zemsty.

Nie lubie dużej ilości ludzi.Jestem trudną osobą do życia.Wszystkiego wszystkim zazdroszczę,wakcie złości mszcze sie i knuje intrygi.Mam zaburzenia osobowości.Oczywiście lecze sie.

Wielu gejów,lesbijek i osób trans.też przeżyło okrutne traktowanie w dzieciństwie przez rówieśników w szkole,rodziców,sąsiadów itd. i to paskudne dzieciństwo na pewno rzuciło sie im na psychike.Pokaleczona psychika powoduje że człowiek staje sie złą osobą.

Jest wściekły na tych ludzi którzy go skrzywdzili i żyją sobie bez kary.Poza tym w dorosłym życiu dalej przybywa mu sporo kolejnych oprawców bo nadal spotykamy pełno ludzi którzy chętnie by opluli geja lub transa. 

Osobiście znam 20 gejów i 5 transów i powiem Ci szczerze,że tylko 2 osoby z nich wszystkich są normalne. 

Pozostali z nich mają tak skomplikowaną osobowość,tak zawistną i mściwą że nie nadają sie do żadnej pracy,żyją z zasiłków i najczęściej w samotności klikając na kafeterii lub innym forum. 

To są skutki tego jak rodzice zaczynają wstydzić sie dziecka geja lub córki lesbijki ,nie akceptują go ,wyzywają i na końcu wyrzucają z domu na ulice jak psa.Potem nie dziwota,że z odrzuconego  przez rodzine geja taki gej staje sie potworem niezdolnym do realnych relacji z ludźmi. 

owszem ja tez jestem troche taka osoba, ale tylko w kontaktach z polakami, (z poza rodziny) ,  z innymi narodowosciami nie czuje sie absolutnie gorsza osoba i nikt nigdy mnie nie traktuje jak gorszej osoby wiedzac kim jestem

Gość gosc
7 minut temu, Gość gosc napisał:

owszem ja tez jestem troche taka osoba, ale tylko w kontaktach z polakami, (z poza rodziny) ,  z innymi narodowosciami nie czuje sie absolutnie gorsza osoba i nikt nigdy mnie nie traktuje jak gorszej osoby wiedzac kim jestem

up

Gość Gosc

Polacy to ciemnota kościelna wycierająca sobie morde Bogiem i Honorem, choć nie maja z tym nic wspólnego. Jacy politycy tacy polacy. Przestałem wierzyć w ten naród, jako osoba hetero jestem za lgbt ale bardziej przeciw prawakom kochających hitlera

Gość Combi

Dlatego, że mają już doświadczenie z komunizmem w wersji Stalina i nie chcą tego w ogóle, także w wersji Gramsci'egoą

Gość dfdfsdf
19 minut temu, Gość gosc napisał:

bo polacy to bardzo podli ludzie tutaj nie chodzi tylko o lgbt, ale zlodziejstwo, wscibstwo, ogolnie nie jestesmy zbyt lubiani na swiecie

dokładnie! podłosc jak tylko zdeptac drugiego człowieka

Gość xyz
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Zgadzam sie z Tobą.

Czytałem w necie,że geje pochodzący z Anglii lub USA nie są aż tak zaburzeni bo ich dzieciństwo było lżejsze.

W USA homoseksualne dziecko nie jest odrzucone i wykluczone ze społeczeństwa dlatego jego rozwój emocjonalno-psychiczny przebiega normalnie.

Geje w Anglii też traktują sie w miare  z szacunkiem i  mało kto z nich jest zawistny i mściwy.

Czytałem,że ta stabilizacja zagranicznych osób LGBT wynika podobno z tego,że oni sie wychowali w bogatszych krajach - w krajach gdzie nie ma biedy i nagonki na ,,inność''.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość xyz napisał:

Zgadzam sie z Tobą.

Czytałem w necie,że geje pochodzący z Anglii lub USA nie są aż tak zaburzeni bo ich dzieciństwo było lżejsze.

W USA homoseksualne dziecko nie jest odrzucone i wykluczone ze społeczeństwa dlatego jego rozwój emocjonalno-psychiczny przebiega normalnie. 

Geje w Anglii też traktują sie w miare  z szacunkiem i  mało kto z nich jest zawistny i mściwy.

Czytałem,że ta stabilizacja zagranicznych osób LGBT wynika podobno z tego,że oni sie wychowali w bogatszych krajach - w krajach gdzie nie ma biedy i nagonki na ,,inność''.

ogolnie kazda osoba na zachod od polski, nie zrobi ci nieczego z powodu bycia lgbt, polak albo ci zrobi hihy smiechy i obrobi dupe na około, albo wprost zacznie ...lac formułki kato-prawicowe,  traktuje polakow tak jak traktuja mnie, ogolnie jestem tylko w polowie polakiem i nie cierpie tej nacji, zaluje ze spedzilem tutaj mlodziencze lata bo byblym o wiele weselsza osoba w swojej drugiej ojczyznie.

Gość gość

ja swoim córkom od małego powtarzam że są tez inne związki niż hetero, ze jeśli chca to mogą sie związać z tą samą płcią, ze to normalne, wychowuję je w duchu tolerancji i wszystko mi jedno, czy będę miała kobietę zamiast zięcia itp. Płeć nie jest w ogóle ważna!

Gość gość

To tylko nasze pokolenia tak zacofanie były wychowywane, ze jak związek to tylko mężczyzna i kobieta, czas położyć temu kres i pokazać, ze dwaj męzczyźni i dwie kobiety mogą tworzyć lepszą rodzinę niż kobieta i męzczyzna!

Gość gość

Trzeba pokazać w tej zacofanej Polsce, jak wygląda normalnośc i położyć kres zacofaniu i nietolerancji względem LGBT. Ja byłabym dumna, gdybym miała dziecko LGBT

Gość gość

I właśnie jestem za tym, by to publicznie pokazywać, by trzymać się za ręce, całować i pokazywać naszą miłość- czyli przeciwstawić sie polskiej ciemnocie!

Gość Gość

Dla pocieszenia jest fakt że lgbt w Rosji mają dużo gorzej niż w katolickiej Polsce

Gość gość

My jestesmy ludźmi bardzo tolerancyjnymi i o to w Polsce będziemy walczyć!

Gość xyz
7 minut temu, Gość gosc napisał:

ogolnie kazda osoba na zachod od polski, nie zrobi ci nieczego z powodu bycia lgbt, polak albo ci zrobi hihy smiechy i obrobi dupe na około, albo wprost zacznie ...lac formułki kato-prawicowe,  traktuje polakow tak jak traktuja mnie, ogolnie jestem tylko w polowie polakiem i nie cierpie tej nacji, zaluje ze spedzilem tutaj mlodziencze lata bo byblym o wiele weselsza osoba w swojej drugiej ojczyznie

To prawda.Oboje wychowaliśmy sie w kraju który nie jest za ,,innością każdej maści''.

Bezdomni są opluwani.Ludzie hetero którzy chorują na schizofrenie też są wykluczeni.Alkoholicy szukają akceptacji wśród innych pijaków.Patologia jest nieakceptowana przez normalnie żyjących i dlatego patola musi zadawać sie z patolą lub zmienić swoje życie co jest trudne.A osoby LGBT szukają wsparcia emocjonalnego u swoich z klimatu LGBT.

Trzeba jeszcze dodać,że w każdej ,,inności'' konkurencja nie śpi i jeden chce wygryść drugiego - gej rywalizuje z innym gejem o względy trzeciego geja przez co czasami panowie posuwają sie do intryg i złośliwości.

Pijacy,bezdomni i patologia też walczą ze sobą w swoim środowisku.

Nawet politycy sie wyzywają i próbują zmanipulować  naród tak aby głosował na ich partię.

Mimo wszystkiego każdy ,,inny'' jest odsuwany od reszty społeczeństwa i czeka go walka z osobami z jego środowiska.

Gość gość

I mam takż prośbę: przekazujcie swoim dzieciom od najmłodszych lat informacje o LGBT, nauczajcie je, że związki osób tej samej płci są normalne i wartościowe, zachęcajcie, by nie wstydziły się próbować kontaktów z tą samą płcią, w przyszłych pokoleniach jest nadzieja!

Gość xyz
3 minuty temu, Gość xyz napisał:

Do gosc

To prawda.Oboje wychowaliśmy sie w kraju który nie jest za ,,innością każdej maści''.

Bezdomni są opluwani.Ludzie hetero którzy chorują na schizofrenie też są wykluczeni.Alkoholicy szukają akceptacji wśród innych pijaków.Patologia jest nieakceptowana przez normalnie żyjących i dlatego patola musi zadawać sie z patolą lub zmienić swoje życie co jest trudne.A osoby LGBT szukają wsparcia emocjonalnego u swoich z klimatu LGBT.

Trzeba jeszcze dodać,że w każdej ,,inności'' konkurencja nie śpi i jeden chce wygryść drugiego - gej rywalizuje z innym gejem o względy trzeciego geja przez co czasami panowie posuwają sie do intryg i złośliwości.

Pijacy,bezdomni i patologia też walczą ze sobą w swoim środowisku.

Nawet politycy sie wyzywają i próbują zmanipulować  naród tak aby głosował na ich partię.

Mimo wszystkiego każdy ,,inny'' jest odsuwany od reszty społeczeństwa i czeka go walka z osobami z jego środowiska

Gość gosc

wy tego nie rozumiecie, jesli lgbt bedzie w Polsce akceptowane, to i tak znajdzie sie powod zeby jeden gnoił drugiego, taki po prostu urok narodowy moje najewazniejsze i tyle. tutaj po prostu zajecie to gnoic innego.

Gość Gość

Autorko, przeczytaj ten temat: f.kafeteria.pl/temat-7595816-gej-gejowi-jest-wrogiem/ to przestaniesz się dziwić.