Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

DLACZEGO POLACY TAK STRASZNIE ATAKUJĄ LGBT?

Polecane posty

Gość fredek

zboki atakują nas, więc my atakujemy ich, proste

Gość Gość
1 minutę temu, Gość fredek napisał:

zboki atakują nas, więc my atakujemy ich, proste

W jaki sposób te znaki atakują was 

Gość Gość

......zboki atakują was?

Gość Jasiu
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To są bzdury! LGBT nigdy nikogo nie atakowali, zawsze odnoszą sie do ludzi z szacunkiem! 

Tak, to jest wzór godny naśladowania.

Gość fredek
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W jaki sposób te znaki atakują was 

cały czas obrażają w internecie Polskę i Polaków, wypisują bzdury jaki to nasz kraj jest zły, bo większość z nich to zakompleksione ojkofoby

Gość Gość
2 minuty temu, Gość fredek napisał:

cały czas obrażają w internecie Polskę i Polaków, wypisują bzdury jaki to nasz kraj jest zły, bo większość z nich to zakompleksione ojkofoby

Jakoś nie znalazłam taką opinie o Polsce, 

Gość fredek

do zwykłych zboków w sumie nic nie mam, niech sobie robią co tam chcą, ale antypolskie śmieci niech się nie dziwią że nikt ich nie lubi skoro sami są negatywnie nastawieni do otoczenia. I to dotyczy wszystkich ojkofobów, nawet tych niezboczonych, chociaż takich jest mało

Gość Gość
10 minut temu, Gość fredek napisał:

do zwykłych zboków w sumie nic nie mam, niech sobie robią co tam chcą, ale antypolskie śmieci niech się nie dziwią że nikt ich nie lubi skoro sami są negatywnie nastawieni do otoczenia. I to dotyczy wszystkich ojkofobów, nawet tych niezboczonych, chociaż takich jest mało

Ojkofob jakie mądre słowo, to słowo J.K 

Gość fredek
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ojkofob jakie mądre słowo, to słowo J.K 

to ogólnie funkcjonujący termin używany już od dawna

Gość gosc

polacy to strasznie perfidni ludzie, jak bedziesz w pokoju z miksem narodowosci to najgorsi beda polacy i jacys skrajni muslimowie, podobny poziom. UWAGA nie chodzi tu tylko o lgbt.

Gość Gość
5 minut temu, Gość fredek napisał:

to ogólnie funkcjonujący termin używany już od dawna

Ogólnie czyli u kaczki

Gość fredek
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

polacy to strasznie perfidni ludzie, jak bedziesz w pokoju z miksem narodowosci to najgorsi beda polacy i jacys skrajni muslimowie, podobny poziom. UWAGA nie chodzi tu tylko o lgbt.

o, właśnie to się idealnie wpisuje w definicję ojkofobii, masz doskonały przykład

Gość gość
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Z tym że się wszędzie panoszą i wpychają na siłę

A tak konkretnie, to co i gdzie ci wepchnęli?

Gość gość
2 godziny temu, Gość xyz napisał:

Osobiście znam 20 gejów i 5 transów i powiem Ci szczerze,że tylko 2 osoby z nich wszystkich są normalne.

Pozostali z nich mają tak skomplikowaną osobowość,tak zawistną i mściwą że nie nadają sie do żadnej pracy,żyją z zasiłków i najczęściej w samotności klikając na kafeterii lub innym forum.

To są skutki tego jak rodzice zaczynają wstydzić sie dziecka geja lub córki lesbijki ,nie akceptują go ,wyzywają i na końcu wyrzucają z domu na ulice jak psa.Potem nie dziwota,że z odrzuconego  przez rodzine geja taki gej staje sie potworem niezdolnym do realnych relacji z ludźmi.

A ja znam kilkunastu gejów i lesbijek z mojego korpo, żyją w Szwecji, Niemczech i Holandii i wszyscy są normalni. I myślę że o to walczą nasze środowiska LGBT: jak się ich traktuje normalnie, to wszystko jest normalne. 

Oraz zupełnie nie rozumiem, w jaki sposób fakt że Piotrek mieszka z Krzysiem a Agnieszka z Justyną zagraża narodowym i katolickim tradycjom łysego Janusza bez szyi z Białegostoku, którego wszystkie dziewczyny mają imiona kończące się na .jpg.

Gość xyz
1 godzinę temu, Gość Jasiu napisał:

To są bzdury! LGBT nigdy nikogo nie atakowali, zawsze odnoszą sie do ludzi z szacunkiem! 

Jasiu,nie przesadzaj z tą dobrocią osób LGBT

Sam jestem gejem z rysami transseksualnymi i znam sporo osób typu geje i trans.

Po dłuższym czasie kumplowania sie z nimi kapnąłem sie,że inteligencja osób LGBT w manipulowaniu ludźmi potrafi zwieść wiele osób  na manowce.

Mnie właśnie okradli SWOI - osoby z LGBT - swój swojego okradł

A osoby hetero nic mi nie zrobiły

Gość Gość
54 minuty temu, Mateusz Allenstein napisał:

chcą żeby płacić za ich pajacowanie w postaci homomałżeństw 

Wiesz, że jesteś idio/tą? No chyba że tak wielkim, że nie jesteś w stanie tego pojąć...

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wiesz, że jesteś idio/tą? No chyba że tak wielkim, że nie jesteś w stanie tego pojąć...

a ty pewnie jesteś pedziem

Gość ngdbbue

jestem homo ale najwięcej szyderstwa i takiej perfidii otrzymałem od osób LGBT

Gość Gosc

Ja widzę że jest coraz więcej sojuszników i to nawet katolikow, przykro mi za to za lgbt np z Podlasia musi być im strasznie ciężko, nie wiem tam to bym się chyba zabił 

Gość zamężna
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Oraz zupełnie nie rozumiem, w jaki sposób fakt że Piotrek mieszka z Krzysiem a Agnieszka z Justyną zagraża narodowym i katolickim tradycjom łysego Janusza bez szyi z Białegostoku, którego wszystkie dziewczyny mają imiona kończące się na .jpg.

też mi to nie przeszkadza do czasu jak gej nie zacznie gapić sie na mojego męża 

Gość Hfjdj fragment
4 godziny temu, Gość gość napisał:

I mam takż prośbę: przekazujcie swoim dzieciom od najmłodszych lat informacje o LGBT, nauczajcie je, że związki osób tej samej płci są normalne i wartościowe, zachęcajcie, by nie wstydziły się próbować kontaktów z tą samą płcią, w przyszłych pokoleniach jest nadzieja!

Chyba cie ostro pogrzało

Gość Zuza

Polacy sråją na jakieś lgbt bo mają ciekawsze rzeczy do roboty niż interesowanie się zboczeńcami, ale to żałosne lgbt nie może się pogodzić z brakiem zainteresowania z naszej strony i żeby zwrócić na siebie uwagę to na siłę wymyśla jakieś bzdury o tym, że ich atakujemy

Gość gość

Mądrzy Polacy będa walczyc o prawa LGBT w Polsce, będą wspierać ten ruch, bo to tacy sami ludzie jak hetero, a momentami wydaje mi się, zę bardziej wartościowi i inteligentniejsi

Gość [[[
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Mądrzy Polacy będa walczyc o prawa LGBT w Polsce, będą wspierać ten ruch, bo to tacy sami ludzie jak hetero, a momentami wydaje mi się, zę bardziej wartościowi i inteligentniejsi

tak, na pewno bycie pederastą czyni cię inteligentniejszym misiu

Gość gosc
22 godziny temu, Gość gość napisał:

Oj tu się nie zgodzę. Ludzie są różni tak samo w - nazwijmy to - tradycyjnym środowisku jak i wśród LGBT. Nie raz widziałam wypowiedzi tych "tolerancyjnych" LGBT że Ci co ich nie popierają to k..rwy katolickie czy coś w ten deseń. Czy to wyraz szacunku?

Ja tam jestem za wolnością ale też nie przepadam za tym środowiskiem. Dlaczego? Chcą poszanowania swoich praw nie szanując praw innych. U nich tolerancja polega na tym, ze każdy szanuje ich poglądy ale oni już nie mają zamiaru szanować np. takich dewotek które klepią pacierze na okrągło lub ludzi którzy są przeciw aborcji. I dlaczego? W końcu takie dewotki też mają prawo być takie jakie są i tyle. 

Denerwuje mnie też obnoszenie się z orientacją seksualną. Wyobrazacie sobie marsze ludzi hetero którzy krzyczą o tym, co robią w lózku i z kim i jako,że są hetero chcą specjalnych praw? Co mnie obchodzi, co kto robi w sypialni i z kim? To prywatna sprawa. 

Gość hbrg

lgbt chodzi po ulicy z fujarą na wierzchu

Gość gosc
9 minut temu, Mateusz Allenstein napisał:

a dlaczego? nie mam zamiaru wyciągać z kieszeni pieniędzy na podatki przy każdym pierdnięciu 2% mniejszości

swoją drogą w europie zachodniej muzułmanie nie mają zalegalizowanej poligamii a jest ich o wiele więcej niż homo, więc są bardziej poszkodowani według tego rozumowania

btw wiesz że w polsce mamy swobode umów i każdą bzdurę można sobie załatwić notarialnie, włącznie z odwiedzaniem sie w szpitalu itd?

w całej europie mozna tylko w Polsce nie, dlatego lepiej wszystko sprzedac i wyjechac. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

w całej europie mozna tylko w Polsce nie, dlatego lepiej wszystko sprzedac i wyjechac. 

w Danii zwiazki partnerskie wprowadzono w 1989 roku, w Polsce nie mozna od 1995 czyt ok 25 lat.

Gość gość
6 minut temu, Mateusz Allenstein napisał:

nie mam zamiaru wyciągać z kieszeni pieniędzy na podatki przy każdym pierdnięciu 2% mniejszości

A ja bym nie chciał, żeby z moich podatków utrzymywać masy nierobów co żyją z socjalu, mopsu, 500+, itp. A jest ich sporo ponad 2%. Oraz w jaki sposób osoby LGBT wyciągają z ciebie podatki!?

Nagonka i szum wokół LGBT to taka rządowa zadyma, żeby ludzie nie dyskutowali o tym, że PiS nam państwo zadłuża w gigantycznym tempie, że sobie nie radzą z niczym, że nie ma leków, że podstawowe rzeczy drożeją szybciej niż pensje i emerytury, że lekarze specjaliści uciekają za granicę, że brakuje miejsc dla dzieci w szkołach, że państwowe spółki przynoszą gigantyczne straty bo są zarządzane przez amatorów z partyjnego nadania, że cała Europa się z nas śmieje, że tolerujemy (wraz z kościołem) bandziorów o nazistowskich zapędach, że 27 miliardów euro z budżetu UE przeszło nam koło nosa, bo PiS wysłał jakieś ofermy do negocjacji, itp. itd. 

Gość gosc

osoby homo placa podatki tak samo jak hetero, do tego od 24 lat nie mozna wprowadzic zwiazkow partnerskich, a dziedziczenie przez testament nie jest takie same jak w malzenstwie, zeby partner homoseksualny dziedziczyl tak jak malzonek trzeba by wydziedziczyc reszte dziedziczacych z rodziny co jest praktycznie niemozliwe. do tego nie dziedziczy sie swiadczen czy np renty wdowiej.