Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy facet

Gdzie ten od wałczelli? Zakopiańczyk? Juz cała doba mija a on a tematu nie założył? Kafetarianki będą płakać, mechanika romantyk wcięło.

Polecane posty

Gość Sorry
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

kiepski argument, jakoś nikt inny tu taką gwara nie pisał, może to pierwsi górale na kafe w historii ale wierz w co chcesz mi to zwisa

Zmarałeś się i tyle, hihi

Gość gosc

i kolejna rzecz nigdy tu nie pisali, charakterystyczny styl pisma zapadl by mi w pamiec a tu nagle zjawia się on, po trzech dniach jego byla w teorii stala bywalczyni forum, ktora nie zalozyla nigdy tematu, ale napisal on to za dwa dni go znalazla, rozpoznala i opisala.historie życia. Śmierdzi na l kilometr. Albo to wszystko to sciema, albo on istnieje a marzenke wymyslil dla ubarwienia historii

Gość Panowie,  spokojnie

Panowie, o co ten szum? Co wam ten zakopiańczyk zrobił złego? Dlaczego się tak unosicie?

Gość gosc

nic do niego nie mam, jeśli jest prawdziwy to życzę powodzenia, ale coś mi tu zwyczajnie śmierdzi

Gość Z pochodzenia góral
5 minut temu, Gość gosc napisał:

i kolejna rzecz nigdy tu nie pisali, charakterystyczny styl pisma zapadl by mi w pamiec a tu nagle zjawia się on, po trzech dniach jego byla w teorii stala bywalczyni forum, ktora nie zalozyla nigdy tematu, ale napisal on to za dwa dni go znalazla, rozpoznala i opisala.historie życia. Śmierdzi na l kilometr. Albo to wszystko to sciema, albo on istnieje a marzenke wymyslil dla ubarwienia historii

O co się denerwujesz? Zakopiańczyk to dobry chłop,  czy Ty zły jesteś? Bronisz swoich racji ale o jaką rację idzie? Żyj dobrze a ...ami się nie przejmuj. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Z pochodzenia góral napisał:

O co się denerwujesz? Zakopiańczyk to dobry chłop,  czy Ty zły jesteś? Bronisz swoich racji ale o jaką rację idzie? Żyj dobrze a ...ami się nie przejmuj. 

dlaczego piszesz z gościa zakopianczyk?

Gość Podhananka
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Od nas z Podhala wielu jest na tym forum,  i nie tylko na tym, tylko na codzień jako obserwatorzy tutaj siedzimy  😉

Gość Nie pierdziel

On teraz bzyka

Gość Gość
36 minut temu, Gość A tak w ogóle napisał:

Tadzik to od jakiego imienia skrót?

Tadeusz 

Gość To naprawdę

Piękne imię 

Gość Ja p\i/e/r/d\o/l\e

Ale tadzio musi nieźle tą doktorówne posuwać w tej chwili że na kafe nie wejdzie hihi, a idiioooottki z kafe go po Facebooku szukają hihihihihihi ale nie ma o co górala winić bo on o porady sercowe pytał i o wielkiej miłości do Joasi opowiadał a idiootki na kafe już się mokre zrobiły.