Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakopiańczyk albo i

Ona mi powiedziała że gotować nie umie, i

Polecane posty

Ze do sprzątania też się nie rwie 😉 ja jej odpisałem że sprzątaczki nie potrzebuje ani kucharki, ale że słodkie ciasta domowe lubię (broń Boże żadne cukierki czy inne sklepowe słodycze) i ze jak mi raz na jakiś czas coś upiecze to będę bardzo zadowolony, bo ja takie domowe ciasta lubię tak, jak kot mleko 😉

Oczywiście to był żart 😉 ciastkarnie pod rogiem mam to sobie zawsze dogodzę. Tylko ona mi nie odpisuję 😞 zasnęła czy się obraziła? W panikę zaczynam popadać 😞

Gość Gość

Aha. Podziwiam Cię za wymyślanie tych historyjek.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Aha. Podziwiam Cię za wymyślanie tych historyjek.

Ale masz ból duupy o tego zakopiańczyka!

5 minut temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Ze do sprzątania też się nie rwie 😉 ja jej odpisałem że sprzątaczki nie potrzebuje ani kucharki, ale że słodkie ciasta domowe lubię (broń Boże żadne cukierki czy inne sklepowe słodycze) i ze jak mi raz na jakiś czas coś upiecze to będę bardzo zadowolony, bo ja takie domowe ciasta lubię tak, jak kot mleko 😉

Oczywiście to był żart 😉 ciastkarnie pod rogiem mam to sobie zawsze dogodzę. Tylko ona mi nie odpisuję 😞 zasnęła czy się obraziła? W panikę zaczynam popadać 😞

Albo faktycznie zasnęła albo się z tobą przekomarza;-) nie zamartwiaj się;-)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale masz ból duupy o tego zakopiańczyka!

Albo faktycznie zasnęła albo się z tobą przekomarza;-) nie zamartwiaj się;-)

Zwykły trol a ty się srasz. Współczuję. 

Gość Basia

Zakopiańczyk, no pewnie po tym waszym wspólnym urlopie zasnęła ze zmęczenia :-) 

Ja bym ci mogła codziennie ciasta piec;-) a nawet bym ci sprzątała i gotowała;-) super facet z ciebie. CMOK CMOK

1 minutę temu, Gość Basia napisał:

Zakopiańczyk, no pewnie po tym waszym wspólnym urlopie zasnęła ze zmęczenia :-) 

Ja bym ci mogła codziennie ciasta piec;-) a nawet bym ci sprzątała i gotowała;-) super facet z ciebie. CMOK CMOK

Heej!!! Stąpas po bardzo kruchym lodzie 😉

Gość gosc

Moim zdaniem to podszyw, tamten zakopianczyk tu nie wchodzi

Gość Bez jaj
31 minut temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Sorry, chcesz się wiązać z kobietą co na wstępie oznajmia że gotować i sprzątać nie będzie??? Nie bądź frajer!! Miłość miłością ale każdy swoje miejsce w hierarchii znać musi!!! 

Gość To będzie on
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Moim zdaniem to podszyw, tamten zakopianczyk tu nie wchodzi

Myślę że to on, ta Marzenka mu wstydu narobiła dlatego aż się chłopina zarejestrowała na kafe. Ten sam styl pisma, ta sama szczerość wypowiedzi, dziś tylko coś zawstydzony.... Hihihi ciekawe dlaczego...

"Jak każdy facet, gdy mu się nóżka powinie, ogonek pod siebie, główka w dół i że stresem w głosie mówi: dzień dobry, z menaszką przychodzę"

Gość gosc
2 minuty temu, Gość To będzie on napisał:

Myślę że to on, ta Marzenka mu wstydu narobiła dlatego aż się chłopina zarejestrowała na kafe. Ten sam styl pisma, ta sama szczerość wypowiedzi, dziś tylko coś zawstydzony.... Hihihi ciekawe dlaczego...

"Jak każdy facet, gdy mu się nóżka powinie, ogonek pod siebie, główka w dół i że stresem w głosie mówi: dzień dobry, z menaszką przychodzę"

Styl można łatwo podrobić, jesteś naiwna

5 minut temu, Gość gosc napisał:

Styl można łatwo podrobić, jesteś naiwna

Hej, ona może i jest naiwna, moze nie. A ja nie lubię jak sie mnie nazywa trollem, podzszywaczem itp... triche mnie ti denerwuje...

Masz coś do mnie? To pogadajmy. Tadek jestem, miło Cię poznać o ile masz odwagę zdradzić swoje imię, przedstaw się i pogadamy,  jak mężczyzna z mężczyzną. Bo chyba nim jesteś!?

Gość OMG kocham Cię
3 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Hej, ona może i jest naiwna, moze nie. A ja nie lubię jak sie mnie nazywa trollem, podzszywaczem itp... triche mnie ti denerwuje...

Masz coś do mnie? To pogadajmy. Tadek jestem, miło Cię poznać o ile masz odwagę zdradzić swoje imię, przedstaw się i pogadamy,  jak mężczyzna z mężczyzną. Bo chyba nim jesteś!?

On żadnym mężczyzną nie jest, ale Ty... Zakopiańczyk... Najmilszy facet na kaffe pokazałeś w końcu że masz jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gość

Zakopiańczyk 😍😍😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤💞💕💓💗💖💝🌼🌼🐏😍😍💟💟💟

Gość Chce być ślicznotką

Zakopiańczyk mój nr 50843405

Gość Chce być ślicznotką

1 na koncu

Gość Omg

Łap 👙

Gość fanka
1 godzinę temu, Gość OMG kocham Cię napisał:

On żadnym mężczyzną nie jest, ale Ty... Zakopiańczyk... Najmilszy facet na kaffe pokazałeś w końcu że masz jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!

Najmilszy to jest leżaczek