Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia

Jak zagadać

Polecane posty

Gość Monia

Podoba mi się pewien facet, którego czasem widuję w pociągu.Jak zagadać lub jak sprawić, żeby on zagadał do mnie?

Gość Gość

Normalnie Monia, ustami :classic_biggrin:

Gość Monia

Dzięki za radę 😉

Gość Onsam

Mi by się podobało jakby kobieta spytała: cześć, dokąd jedziesz? Lepiej niż dokąd Pan jedzie? Hej, możesz mi pomóc....wstawić torbę na górę? Wystarczy jakaś głupotka oby nie by ło za poważnie.

Kiedyś tam dawno, wracałem do domu 4 stacje. Wsiadła do przedziału 1 dziewczyna, sami jechaliśmy. A ja nic. A coś chciałem ale ne iwiedziałęm co. Przyszły mi do głowy myśłi "pewnie ma chłopaka"

Gość Onsam

Nowy pomysł. Cześć, masz może jakąś muzykę w telefonie? Posłuchałabym czegoś, udostępnisz? I przesyłacie sobie muzę przez blu i już jesteście czymś połączeni, robicie coś razem.

Gość Adrian

Mialem podobną sytuacje tylko na przystanku autobusowym 😄 często widywalem jedna dziewczynę, piękną blondynke, sam jestem chyba według kobiet atrakcyjnym facetem ale balem sie zagadac, lecz któregos dnia pomyslalem kurde jutro moze jej tu nie byc. Podeszlem i powiedzialem jej hey mam wrażenie ze znam cie juz dłużej na co ona, moze przez to ze co drugi dzien tez jestes na tym przystanku ? Usmiechnela sie ja tez i jestesmy w zwiazku juz 2 lata 🙂 nie ma na co czekac działaj bo moze juz nie byc kolejnej sytuacji 🙂

Gość Onsam

właśnie, odwaga mega odwaga, trudne jak dla mnie

Gość Monia

Trochę głupio byłoby się skompromitować. Najgorsze, że się zorientuje , że mi się podoba, a ja nie będę w jego typie.

Gość Adrian

Odwaga, odwagą ale tez trzeba mierzyć sile na swoje umiejętności. Jezeli chcesz poderwac dziewczyne albo chłopaka 10/10 to tez musisz miec cos z tych punktów. Nie ma co sie oszukiwac wygląd to pierwsze skrzypce przy pierwszym kontakcie pozniej dochodzi charakter. 

Monika trzymam kciuki powodzenia i jak juz zagadasz to daj nam info jak poszlo 🙂 pozdraiwam

P.s możesz wykorzystać mój tekst ze  masz wrazenie ze znasz go dłużej moze odpowie jak moja wybranka 😄

Gość Karol Wielki
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Normalnie Monia, ustami :classic_biggrin:

Dobrze gadasz. Lodzik z połykiem i git.

Gość Adrian
2 minuty temu, Gość Monia napisał:

Trochę głupio byłoby się skompromitować. Najgorsze, że się zorientuje , że mi się podoba, a ja nie będę w jego typie.

Sorki za double post. Ale kazdy sie tego obawia to jest w tym wszystkim najgorsze dlatego to takie trudne. Dasz rade uwierz mi ze jak wyjdzie to bedziesz w siódmym niebie 🙂

Każda dziewczyna ma nieporównywalnie większe szanse bo nawet do przeciętnej 5/10 ustawia się kolejka desperatów/absztyfikantów, za to chłopak jeżdżący pociągiem z pierwszej wiadomości jest co najmniej 8/10, inaczej autorka nie zwróciłaby na niego żadnej uwagi. Wiem z własnego doświadczenia bo mam 170 cm, jestem łysy, nie mam sylwetki w kształcie V i mam okrągłą twarz zamiast tak uwielbianej przez kobiety "kwadratowej szczęki". Takich jak ja kobiety traktują jak goowno albo w najlepszym razie powietrze.

Gość Gosc

A chociaż patrzy często na Ciebie? Jeśli niezbyt często spogląda to raczej masz nikłe szanse i licz się z tym ze może się kulturalnie splawic...

Gość Monia

Mam wrażenie, że zerka czasem, ale mogłam sobie to też nieświadomie wmówić, bo chcę żeby tak było. 

Gość I/D/I/O/T/A Z  CIEBIE
40 minut temu, Gość Adrian napisał:

Mialem podobną sytuacje tylko na przystanku autobusowym 😄 często widywalem jedna dziewczynę, piękną blondynke, sam jestem chyba według kobiet atrakcyjnym facetem ale balem sie zagadac, lecz któregos dnia pomyslalem kurde jutro moze jej tu nie byc. Podeszlem i powiedzialem jej hey mam wrażenie ze znam cie juz dłużej na co ona, moze przez to ze co drugi dzien tez jestes na tym przystanku ? Usmiechnela sie ja tez i jestesmy w zwiazku juz 2 lata 🙂 nie ma na co czekac działaj bo moze juz nie byc kolejnej sytuacji 🙂

podszedłem analfabeto!! masz farta,ze trafiłeś na blond wieśniare, ja na twój za/je/bis/ty tekst bym bym odpowiedziałabym: hey, wiesz takiego wsiura cieżko nie zauważyć. Spotkajmy się tu jutro to ci dam słownik ortograficzny. Nara

Gość Tenjjjj

Od długiego czasu go widujesz w tym pociągu Monia? Może przysiadz się do niego jak najbliżej i jak wasze spojrzenia się s krzyżują lekko się uśmiechnij. Nie masz nic do stracenia a śmiać to się będą jedynie idioci których trzeba olać i iść dalej swoją drogą życia. 

Gość Robert
13 godzin temu, Gość Onsam napisał:

Mi by się podobało jakby kobieta spytała: cześć, dokąd jedziesz? Lepiej niż dokąd Pan jedzie? Hej, możesz mi pomóc....wstawić torbę na górę? Wystarczy jakaś głupotka oby nie by ło za poważnie.

Kiedyś tam dawno, wracałem do domu 4 stacje. Wsiadła do przedziału 1 dziewczyna, sami jechaliśmy. A ja nic. A coś chciałem ale ne iwiedziałęm co. Przyszły mi do głowy myśłi "pewnie ma chłopaka. 

Zagadałem kiedyś do dziewczyny w pociągu. Byłem w takim wieku, że to jeszcze mi wypadało. Miałem 20 lat. Ona była w podobnym wieku. Zagadałem na jakiś ogólny temat. Ona od razu odpowiedziała mi, że wraca od chłopaka. Już mi się nie chciało z nią gadać gdy mi o tym powiedziała,ale musiałem ciągnąć rozmowę skoro już zacząłem. Nie wiem czy ona naprawdę jechała od chłopaka. Prawdopodobnie powiedziała to aby obronić się przed niechcianą ewentualną próbę podrywu z mojej strony. Zadziałało to na mnie. Nie jestem z tych, którzy się narzucają. 

Gość gość

Autorko co to za sztuka zagadać do chłopaka? Korona ci z głowy spadnie, przerośnięte ego nie pozwala?

Gość Monia

Ani korona ani ego. Po prostu nie wiem jak to zrobić, żeby wyszło naturalnie. Brak też pomysłu co powiedzieć do niego. 

Gość Tenjjjj

A co on robi długo jedzie tym pociągiem. Bawi się telefonem czasem czy patrzy w szybę? 🙂 więcej szczegółów 

Gość Leeee

Przystojniak pewnie jakiś 🙂 jak się ubiera? 

Gość Monia

Bardzo przystojny. Blondyn, jasna karnacja, wysoki. Ładnie się ubiera. 

Nic szczególnego nie robi. Nie bawi się telefonem. Jeździ sam. Wraca pewnie z pracy, bo codziennie o tej samej porze. 

Gość Macho
17 godzin temu, Gość Monia napisał:

No to najwyżej na następnej stacji rzucisz się pod pociąg, zdążysz chyba napisać list do rodziny o chańbie nie do przeżycia jakiej doznałaś

Gość gosc

Pomimo, ze mamy juz 21 wiek to wciaz ludzie maja problemy jak chca zagadac do kogos, szczegolnie jak ta osoba im sie podoba. I jest to jak najbardziej zrozumiale. Jako, ze tej osoby nie znamy to tez nie wiemy co by sie jej spodobalo, a co ja odstraszy. I wlasnie ten strach nas paralizuje. Dlatego taka zaczepka jest bardzo ryzykowna. Z drugiej strony jesli tej osobie tez sie podobamy, to kazda zaczepka jest dobra 🙂 Najbardziej naturalne byloby stanac gdzies kolo niego blisko i bawic sie telefonem i w pewnej chwili ni z tego ni z owego powiedziec niby do siebie (ale raczej do niego) jakos internet tu fiksuje, tobie tez? I zobaczyc jaka bedzie reakcja. Jak milo zareaguje to mozna od razu pociagnac dialog dalej - chyba jezdzimy w to samo miejsce bo cie tu czesto widze, itp, itd.

Gość Hey Januszu
21 godzin temu, Gość I/D/I/O/T/A Z CIEBIE napisał:

podszedłem analfabeto!! masz farta,ze trafiłeś na blond wieśniare, ja na twój za/je/bis/ty tekst bym bym odpowiedziałabym: hey, wiesz takiego wsiura cieżko nie zauważyć. Spotkajmy się tu jutro to ci dam słownik ortograficzny. Nara

Twoje zachowanie pokazuje, jakże wysoką pozycją jestes w społeczeństwie. Naprawde chcialbym cie kiedys spotkać i odebrać od ciebie ten kradziony slownik. Nie wyzywaj mojej kobiety której nie znasz bo z pewnością jest dużo bardziej rozwinięta od osoby która nic nie znaczy czy to u siebie w miescie czy w internecie. Mnie mozesz obrażać. Od mojej kobiety sie odwal. Jako iz widze w tobie mistrza pisowni masz za zadanie uzupełnić mój tekst przecinkami których specialnie nie wstawiłem zycze powodzenia. 

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Monia napisał:

Bardzo przystojny. Blondyn, jasna karnacja, wysoki. Ładnie się ubiera. 

Nic szczególnego nie robi. Nie bawi się telefonem. Jeździ sam. Wraca pewnie z pracy, bo codziennie o tej samej porze. 

Jak taki przystojny to albo ma dziewczynę albo całe tabuny ładnych koleżanek w swoim mieście które są napalone na niego. Nie łudz się...do przystojnych się kolejki ustawiają bo takich jest mało 🙁 a tacy zwykle to roochacze i babiarze. Szansę ze jest z Twojego miasta są nikłe bo byś zauważyła raczej ze wysiada tam gdzie Ty. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Jak taki przystojny to albo ma dziewczynę albo całe tabuny ładnych koleżanek w swoim mieście które są napalone na niego. Nie łudz się...do przystojnych się kolejki ustawiają bo takich jest mało 🙁 a tacy zwykle to roochacze i babiarze. Szansę ze jest z Twojego miasta są nikłe bo byś zauważyła raczej ze wysiada tam gdzie Ty. 

zawsze tak widzisz świat na czarno, zawsze jest źle, ble i ogólnie do dupy?

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Hey Januszu napisał:

Twoje zachowanie pokazuje, jakże wysoką pozycją jestes w społeczeństwie. Naprawde chcialbym cie kiedys spotkać i odebrać od ciebie ten kradziony slownik. Nie wyzywaj mojej kobiety której nie znasz bo z pewnością jest dużo bardziej rozwinięta od osoby która nic nie znaczy czy to u siebie w miescie czy w internecie. Mnie mozesz obrażać. Od mojej kobiety sie odwal. Jako iz widze w tobie mistrza pisowni masz za zadanie uzupełnić mój tekst przecinkami których specialnie nie wstawiłem zycze powodzenia. 

Zazdrośc ją zeżarła. Nie zna ciebie ani twojej kobiety, a takie teksty pisze. Prawdopodobnie nienawidzi z jakiegos powodu blondynek i jej się jad i żółć ulała. Nie da się tego inaczej wytłumaczyć.

Gość gość
Dnia 29.07.2019 o 22:59, Gość Monia napisał:

Przynajmniej się dowiesz, tak wysiądzie wcześniej, pojedzie dalej.

Gość KJH

Może ktoś z was zna jakiś tekst na zagadanie, z którego rozwinie się rozmowa?