Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu dniach waszym zdaniem powinnam się odezwać jeśli facet podał mi swój numer?

Polecane posty

Gość Gosc
18 minut temu, Gość pytanie mam napisał:

ja pier.... czy wy naprawdę jesteście tak tępe, że w każdym zachowaniu musicie się dopatrywać SWOICH gierek? 😮

wbijcie sobie wreszcie do waszych tępych, intryganckich główek, że faceci się w takie goovna nie bawią. My nie rozkminiamy, "co ona miała na myśli kiedy zrobiła to, bo na pewno myślała co innego" i inne wasze wymysły.

Dał Ci numer bo chciał byś się odezwała jak będziesz miała ochotę. TYLKO TYLE, tu nie ma żadnego drugiego i trzeciego dna. A dlaczego nie zapytał o jej numer? Bo na 10 lasek które o to zapytasz 9 albo ci go nie da, albo poda zmyślony. Ot cała tajemnica; dajesz swoją wizytówkę i tym samym pozostawiasz dziewczynie decyzję czy ma ochotę się odezwać czy nie i nie wychodzisz przy tym na desperata.

Zapamiętajcie raz na zawsze: 99% mężczyn nie bawi się w gierki!

Raczej chciał by się odezwala nie wtedy gdy będzie miała ochotę ale wtedy gdy będzie w jego mieście, od razu zaproponował jej kolację, hmm na co Ci to wygląda? Na 90% facet chce tylko seksu. I tak, większość facetów bawi się w gierki, sprawdzanie kobiet, to was ciężko zrozumieć i odczytać wasze intencje, tak często kłamiecie i udajecie kogoś kim nie jesteście. Faceci nie bawia się w gierki? Dobry żart ha ha 😂 musialabym życia nie znać żeby w to uwierzyć. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Raczej chciał by się odezwala nie wtedy gdy będzie miała ochotę ale wtedy gdy będzie w jego mieście, od razu zaproponował jej kolację, hmm na co Ci to wygląda? Na 90% facet chce tylko seksu. I tak, większość facetów bawi się w gierki, sprawdzanie kobiet, to was ciężko zrozumieć i odczytać wasze intencje, tak często kłamiecie i udajecie kogoś kim nie jesteście. Faceci nie bawia się w gierki? Dobry żart ha ha 😂 musialabym życia nie znać żeby w to uwierzyć. 

oczywiście, bo powinien powiedzieć "jak będziesz w moim mieście to pójdziemy na spacer po parku, bo jak cię zaproszę na kolację to jakaś ...ka z kafe stwierdzi, że chcę cię do łóżka zaciągnąć"

weź się kobieto zastanów nad wypierdami, które z siebie wydalasz, bo czytać chwatko... 😮

Gość gość
23 minuty temu, Gość pytanie mam napisał:

ja pier.... czy wy naprawdę jesteście tak tępe, że w każdym zachowaniu musicie się dopatrywać SWOICH gierek? 😮

wbijcie sobie wreszcie do waszych tępych, intryganckich główek, że faceci się w takie goovna nie bawią. My nie rozkminiamy, "co ona miała na myśli kiedy zrobiła to, bo na pewno myślała co innego" i inne wasze wymysły.

Dał Ci numer bo chciał byś się odezwała jak będziesz miała ochotę. TYLKO TYLE, tu nie ma żadnego drugiego i trzeciego dna. A dlaczego nie zapytał o jej numer? Bo na 10 lasek które o to zapytasz 9 albo ci go nie da, albo poda zmyślony. Ot cała tajemnica; dajesz swoją wizytówkę i tym samym pozostawiasz dziewczynie decyzję czy ma ochotę się odezwać czy nie i nie wychodzisz przy tym na desperata.

Zapamiętajcie raz na zawsze: 99% mężczyn nie bawi się w gierki!

To co, mogę się pakować? A jak na miejscu okaże się że z kimś mieszka, że ma żonę? Co wtedy zrobię?

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

My zaczęliśmy się bawić, bo wy tego od nas oczekujecie. Jak facet powie prosto z mostu, że jest wami zainteresowany, zacznie pisać i pytać, co słychać, to zostaje uznany za żałosnego desperata i z miejsca odrzucany.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

My zaczęliśmy się bawić, bo wy tego od nas oczekujecie. Jak facet powie prosto z mostu, że jest wami zainteresowany, zacznie pisać i pytać, co słychać, to zostaje uznany za żałosnego desperata i z miejsca odrzucany.

Tak będzie tylko w przypadku gdy fizycznie facet się nie spodoba kobiecie, co najwyżej będzie go trzymala jako kolo zapasowe. Jeśli on Będzie jej się podobał to tylko ja ucieszy ze jest zainteresowany i jawnie to pokazuje. Także teoria z d...y wyjęta. 

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Tak będzie tylko w przypadku gdy fizycznie facet się nie spodoba kobiecie, co najwyżej będzie go trzymala jako kolo zapasowe. Jeśli on Będzie jej się podobał to tylko ja ucieszy ze jest zainteresowany i jawnie to pokazuje. Także teoria z d...y wyjęta. 

To jeśli nie jesteście zainteresowane, to po prostu to powiedzcie zamiast grać w gierki.

Gość Onsam

Kolezanke poderwal facet rozdajac nr telefonu, wlazac do pracy do kosmetyczki. Tez nie wiem czy to byla wizytowka. Odezwala sie za pol roku. Moze przemyslala bo on ma firme i kase. I miala dziecko. A flirtuje z kazdym gra niewiniatko, wolną udaje. Dopiero jak chce sie poznac to neguje co wczesniej powiedziala, ze potanczymy, pojdziemy na kawe. "Ja? Nie przypominam sobie zebym cos takiego mowila. "