Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutafon

Skanują nam umysły telewizorem

Polecane posty

Najbardziej w TVN ale i w Polsacie są pogramy skanujące mózg potem wszystko jest przesyłane do globalnej bazy danych gdzie jestesmy profilowani i konstruowana jest nasza przyszłość. Możecie sie smiac, ale tak to wygląda internet szpiedzy i kasta bogaczy skanująca umysły zwykłych obywateli dlatego warto ekranować ściany w domu. Mnie szpiegowali promieniem ultrapodczerwonym przez okno ale po wstawieniu ołowianych szyb szpiegują mnie przez telewizor i zaczęli skanować mój mózg. Po kilku godzinach oglądania TVN boli mnie glowa od tego skanowania, gdy wychodzę z domu to mnie obserwują przez satelite i kamery cctv i potem znowu przez telewizor. Zakupili hakerskie wtyczki usb, które mi podłączają do sprzętu zamawianego przez internet. Nowa klawiatura? Do wyrzucenia, przesyłała wsyzstko co piszę na komputerze do bazy danych, telewizor mnie nagrywał.

Gość pippa

Głupol, bedziesz mieć za swoje! Każdy kto odważy się upublicznić ich metody, jakimi jest skanowany trafia do grupy B0.2-HRY_ErasUI-umc-umc! Mnie zassali przez wentylator w kuchni po tym jak opisałam swój przypadek inwigilacji przez toster, na łamach kafeterii w 2004 roku. Musiałam się mocno narazić ponieważ zmienili procedury bezpieczeństwa. Między innymi wyłączyli szpiegowanie przez automatyczny mikser, toster, opiekacz i gazowy piekarnik. Co do mikrofalówki mam brak pewności ponieważ amplituda fali na tej częstotliwości wymieszana jest z odbiciem bezprzewodowego routera sąsiada, którego fale mózgowe anormalnie wyprostowują wykres. Przebywałam tam całe 39 sekund. W tym czasie wymazali mi pamięć na dyskietkach, wykasowali znajomości i zaktualizowali Windows = 24 razy! Będziesz następny, uważaj.

Gość Gość

Mnie obserwują przez kibel gdy sràm.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Lubisz srac?

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty jesteś faktycznie ciężko chora na głowę Wieczorna. Te twoje analne fantazje stają się coraz bardziej dominujące w twoich chorych komentarzach.

Gość bez TV

Fajne jaja, ale TV was programuje, to nie żarty. Polecam rzucić nałóg TV.

Gość pineska

Pfff. A ja się bałam że jak ktoś krzywo na mnie spojrzy to mi odwala. 🤯