Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa

infekcja grzybicza pochwy -ile trwa leczenie i czym?

Polecane posty

Gość smutnaaaa

Prosze o rade bo juz nie wiem co zrobic..Byłam w poniedz. u ginekologa, powedział, ze mam ostry stan zapalny -infekcja grzybicza, mocno zaczerwienione krocze :(  i dostałam na recepte Pimafucin -globulki których jest 6 szt i do tego krem z tej samej serii oraz Flucofast-7 tabletek doustnych.Biore po 1 tab. i 1 glob dziennie, kremu uzywam 3 razy na dzien ale wedlug mnie jak było tak jest..Nie ukrywam ze duzo za te leki zapłacilam i nie wiem czy mi one pomoga jak po tych kilku dniach nie widze poprawy.Czy ktos te leki stosowal i ile czekalyscie na efekty?Sama nie iwem czy wybrac sie po cos mocniejszego w poniedz. czy czekac.Jak skonczya sie globulki czyli za 2 dni, to mam brac nystatyne-tez globulki...Niestety moja skóra w "tych" okolicach wyglada naprawde na strasznie podrazniona jest mocno zaczerwieniona :( helpppp

Gość Gość

Idź do lekarza po Gynazo. To jest antybiotyk dopochwowy podawany jednorazowo. 

Gość smutnaaaa
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Idź do lekarza po Gynazo. To jest antybiotyk dopochwowy podawany jednorazowo. 

Dziękuje.Czy moze go przepisac lekarz pierwszego kontaktu? nie chcialabym płaic kolejnych 100zł tylko za wejscie do gabinetu po recepte:/

Gość gość

Gynazol. Ucieło jedną literkę.

Pewnie moze, to jest lek na receptę. płatny na 100% kosztuje do 40 zł, zalezy od apteki

Gość samowita

bez recepty jest  GYNOXIN  trzy globulki rozprawiły się u mnie z infekcją i bez nawrotu, mija pół roku i mam spokój