Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

mąż mnie szantażuje help

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość Gość napisał: Ty natomiast o męskości wiesz tyle co bardzo nieudolnie i z marnym skutkiem próbowała wpoic ci matka wychowując cie na kaleke życiowa. Widać że męskiego autorytetu nie zaznales. Włosy są od grzania nóg? Nie wiem dlaczego masz czelność nazywać innych pedalami gdy sam jesteś żałosnym grubym wiesniakiem bez życia. Parodia. X parodia to te niezahartowane pipki w rurkach co się dały mamusi ubierać, żeby ich synek się podobał koleżankom, mnie wychowała ulica, już pisałem wcześniej, pół życia to ja w domu tylko spałem.

Dlatego właśnie widać efekty tego wychowania...Zresztą skończ kozaczyc. Ludzie w twoim wieku są wychowani na dworze bo każdy latał całymi dniami po dworze a ty jak zwykle dodajesz sobie powagi opacznie rozumujac  banały. Wiesz kto jest dzieckiem ulicy? Nie osmieszaj się chłopie. Oboje z broken jesteście jak dzieci. 

Gość gosc
16 godzin temu, brokentiger87 napisał:

jestem znaną wege i fit vlogerką, miliony wejść na mojego insta, suby i wyświetlenia na yt i te sprawy,  a mąż ma cały folder okazało się moich zdjęć jak sekretnie wp'i'er;cielam kurczaka i piję kefir 😲

Tak tak meza szukasz od 15 lat na kafe i jestes z tego znana. Wejsc nigdzie nie masz bo nikt na ciebie nie chce wejsc z wiadomych przyczyn, te fotki na fb bys mogla w koncu usunac bo tylko strasza ludzi. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Tak tak meza szukasz od 15 lat na kafe i jestes z tego znana. Wejsc nigdzie nie masz bo nikt na ciebie nie chce wejsc z wiadomych przyczyn, te fotki na fb bys mogla w koncu usunac bo tylko strasza ludzi. 

Ona ma Facebooka? Dawaj link!!! Albo poka foty!!! 🙀😂

Gość Gość
10 godzin temu, Leżaczek napisał:

Za moich czasów seby by go wyjasnili za pomponik czy szalik i by się nauczył. Dzisiaj jest w rurkach, ale to nie znaczy że to męskie. A wychowała mnie dobrze, na porządnego, zaradnego, myślącego, wykształconego chłopaka. 

Raczej na życiowego kalekę i degenerata. Bezrobotny i skrajnie leniwy 31 latek, który całe dni tylko gra i siedzi na forum dla bab by mieć iluzję życia towarzyskiego. Taki syn to wstyd dla matki oraz poczucie zawodu. Pewnie jak ją ktoś pyta czym się zajmujesz to musi oszukiwać czerwieniąc się ze wstydu. 

Gość OsiemJeden

Nikogo nie szantazuje tylko robie swoje a mianowicie pakuje sie i wyjezdzam...

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej na życiowego kalekę i degenerata. Bezrobotny i skrajnie leniwy 31 latek, który całe dni tylko gra i siedzi na forum dla bab by mieć iluzję życia towarzyskiego. Taki syn to wstyd dla matki oraz poczucie zawodu. Pewnie jak ją ktoś pyta czym się zajmujesz to musi oszukiwać czerwieniąc się ze wstydu. 

To nie wieczi. Uprzedze schizofreniczne teksty broken.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A twoja stara co odpowiada na pytanie co robisz, Wieczorna? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A twoja stara co odpowiada na pytanie co robisz, Wieczorna? 

To nie ja pisałam. Pojmij to dèbilko. 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ty natomiast o męskości wiesz tyle co bardzo nieudolnie i z marnym skutkiem próbowała wpoic ci matka wychowując cie na kaleke życiowa. Widać że męskiego autorytetu nie zaznales. Włosy są od grzania nóg? Nie wiem dlaczego masz czelność nazywać innych pedalami gdy sam jesteś żałosnym grubym wiesniakiem bez życia. Parodia.

Wieczorna z kogo usiłujesz zrobić kogoś takiego jak ty czyli głupca? Przecież widać że ty to piszesz. Chyba do twoich licznych zaburzeń psychicznych doszły właśnie zaburzenia osobowości...

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie ja pisałam. Pojmij to dèbilko. 

Tak 😂 Jasne. Szkoda tylko, że dziwnym trafem akurat w tej samej chwili  tutaj siedzisz i odpisałaś po minucie 🤣 Wszyscy wiemy że nie masz życia i przesiadujesz na tym forum godzinami, ale chyba jednak nie doceniliśmy poziomu twojego przegrywizmu WIeczorna.

Jeśli ten jeden komentarz jakimś cudem nie był twój to tym gorzej dla ciebie samotny nieudaczniku 😂 Jakaś masakra, żeby tak wlepiać ślepia w wątki osób (których się rzekomo nienawidzi...) prawie całą dobę. Żałosna jesteś.

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego plujesz na lgbt i ich pragnienie posiadania dzieci? Oni też mają identyczne podejście jak ty. Aseksualna matka z infantylnym charakterem co da dziecku? Kozetke u psychologa za 20 lat? Zastanów się nad sobą kobieto. Himalaje hipokryzji. 

Mam nadzieję że ty również konsekwentnie nie planujesz dzieci Wieczorna.

Z twoją schizofrenią i upodobaniem do masturbacji uskutecznianej do wizji kazirodczego seksu z dzieckiem prędzej czy później skończyłoby się to Izbą Dziecka dla tych nieszczęśników i kryminałem dla ciebie.

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

jesteś żałosnym grubym wiesniakiem bez życia. Parodia.

15 godzin temu, Gość Gość napisał:

wieczorna w czasie hejtu używa samej projekcji - wmawia ofiarą swoje własne cechy,

Prawda jak na dłoni.

4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Chora psychicznie osoba która prześladuje i maltretuje psychicznie osoba z internetu." w czasie hejtu używa samej projekcji - wmawia ofiarą swoje własne cechy," Atakuje nimfe, leżaczka, broken na których ma obsesje bo im czegoś zazdrości. Bardzo wulgarna dziwna i prosta. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Tak 😂 Jasne. Szkoda tylko, że dziwnym trafem akurat w tej samej chwili  tutaj siedzisz i odpisałaś po minucie 🤣 Wszyscy wiemy że nie masz życia i przesiadujesz na tym forum godzinami, ale chyba jednak nie doceniliśmy poziomu twojego przegrywizmu WIeczorna.

Jeśli ten jeden komentarz jakimś cudem nie był twój to tym gorzej dla ciebie samotny nieudaczniku 😂 Jakaś masakra, żeby tak wlepiać ślepia w wątki osób (których się rzekomo nienawidzi...) prawie całą dobę. Żałosna jesteś.

"jesteś żałosnym grubym wiesniakiem bez życia. Parodia."

Pe5d5of5ilka wieczorna od czasu kowbojek używa na swoje ofiary od lat tego samego bezsensownego hejtu "bez życia" co ma siedzenie  na internetowym forum do bycia martwym... co ona chce przekazać że ktoś jest "bez życia" że jest martwy jak jej mózg? XD i dlaczego jej ofiary nie mają z tym problemu tylko ona ma z tym problem?

ona chyba robi z swoich ofiar ludzi którzy siedzą na necie bo w realu nikt ich nie lubi a nie chcą siedzieć w necie bo pragną mieć życie towarzyskie i siedzieć dalej na necie.

To jest tak że ono jako jedyna na ziemi ma taki problem i ono na  ludzi którym zazdrosci - których atakuje rzutuje swoje własne cechy, robi projekcje. Schizofreniczka. Jak chcesz kogoś obrazić to zamiast człowieka nazwać śm4ieciem, pe3d0ofilem, można człowieka obrazić od wieczornej. Najmocniejsze wyzwisko. 

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mam nadzieję że ty również konsekwentnie nie planujesz dzieci Wieczorna.

Z twoją schizofrenią i upodobaniem do masturbacji uskutecznianej do wizji kazirodczego seksu z dzieckiem prędzej czy później skończyłoby się to Izbą Dziecka dla tych nieszczęśników i kryminałem dla ciebie.

jak wieczorna będzie miała kiedyś dzieci od razu zrobie sprawę sądową o to żeby tej chorej osobie odebrać prawa rodzicielskie - niewinnemu dziecku bym życie uratował, gorzej jak wieczorna ma już dzieci i je molestuje seksualnie i obraża jak leżaczka. Patola wcześnie uprawia seks i szybko się rozmnaża więc jest to realne. 

Gość W punkt

Już się poyebana nakręciła 🤣👍

Gość achtunge kociary atakujo

Akurat leżaczek jest strasznie żenujący infantylny. Gdy widzę jego pseudo-filozofie odnośnie związku, małżeństwa czy wychowania dzieci to nie wiem czy śmiać się płakać. Na macierzyńskim już nie raz został ostro wyśmiany ze swoimi "racjami". I nawet postronne osoby wyczaiły, że musi być samotnym pravikiem, pieprząc takie farmazony.

Gość Gość
28 minut temu, Gość W punkt napisał:

Już się poyebana nakręciła 🤣👍

To chyba musiałaby być w dwóch miejscach naraz i cztery ręce.

Pogódź się z tym że więcej osób ma ciebie za śmiecia Wieczorna 👌🏻

I na łeb się lecz bo pomysłem z podszywaniem się pod Byczego pokazałaś jak tam schizofrenia ci kosi ten żałosny ptasi móżdżek. 

Gość Gość
34 minuty temu, Gość gość napisał:

jak wieczorna będzie miała kiedyś dzieci od razu zrobie sprawę sądową o to żeby tej chorej osobie odebrać prawa rodzicielskie - niewinnemu dziecku bym życie uratował, gorzej jak wieczorna ma już dzieci i je molestuje seksualnie i obraża jak leżaczka

I prawidłowo. Nie dość że z babiszcza jest zaburzeniec na tle seksualnym (niestety pod kątem dzieci, co najbardziej niebezpieczne w tym przypadku) i schizofreniczka, to jeszcze Wieczorna jest zwyczajnie prymitywna i ograniczona.

Jak niby ona się dzieckiem zajmie i co mu przekaże? Przysłowia o 💩, jak to mają tam w zwyczaju? I jaranie się pedöfilskimi scenariuszami jak to Wieczi ma w zwyczaju? Dajcie spokój. 

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Dodałem żabe do ignorowanych i działa. Nie będę musiał czytać jego precli.

Każdy ma z ciebie beke piwniczaku. 

Gość Gość

Nawet broken Tobą gardzi w pewnym sensie ale z Tobą pisze bo nie ma z kim. 

Gość goscc
11 minut temu, Leżaczek napisał:

Dodałem żabe do ignorowanych i działa. Nie będę musiał czytać jego precli.

nawet kermit cię skrytykował? czemu mnie to nie dziwi? 😄 

Gość gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Każdy ma z ciebie beke piwniczaku. 

ja mam z ciebie beke, a z leżaczka nie mam beki ped0filk0

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

ja mam z ciebie beke, a z leżaczka nie mam beki ped0filk0

Bo jesteś takim samym ulomem jak on bez krzty obiektywizmu. Zresztą co mnie to obchodzi stulejo. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Szkoda, że nie masz konta i musimy cie czytać.

Skończ. Jesteś żałosny i dobrze o tym wiesz. Wszystko co pisałeś z konta na kowbo tutaj wyląduje bo mam do tego dostęp. Wtedy nawet brokuł się na Ciebie wypnie.

Gość taka mala dygresja
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

To chyba musiałaby być w dwóch miejscach naraz i cztery ręce.

Pogódź się z tym że więcej osób ma ciebie za śmiecia Wieczorna 👌🏻

I na łeb się lecz bo pomysłem z podszywaniem się pod Byczego pokazałaś jak tam schizofrenia ci kosi ten żałosny ptasi móżdżek. 

Przecież to był byczy. On nie raz już takie coś pisał. Ale po raz kolejny przekonuję się o tym, że nie jesteś mniej wa;lnięta niz wieczorna z tym swoim śmiesznym i obsesyjnym linczem na nią. 

Jesteś już bardziej wkur.wiająca od niej. Sporawa z nimfą to jest ich prywatna sprawa. Po co wciąż wytłuszczasz to innym i szukasz atencji  w tej sprawie u innych?

Chcąc pojechac wieczornej, bronisz największych forumowych poje/bów, troli i oszołomow pokroju rescatora, kiełbasy czy byczego. Albo wpier.dalasz się w temat i zaczynasz go rozwalać, zaczynajac swoję śpiewkę o wieczornej - myślisz, ze kogokolwiek obchodzi jakaś trolica? Nie raz już użytkownicy mieli pretensję do ciebie o rozwalenie tematu. Może zaproponuj wieczornej wspólne pójscie do psychiatry i bedziecie razem się wspierac ?

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo jesteś takim samym ulomem jak on bez krzty obiektywizmu. Zresztą co mnie to obchodzi stulejo. 

Skoro zła do szpiku kości, bez mózgu chora psychicznie ped0filka który spędza całe życie na obrażaniu ludzi przez internet, hejtuąca ludzi za swoje własne cechy (jak teraz ułom) mająca ped0filskie kazirodcze fantazje o obciąganiu pały tak mnie ocenia to dobrze o mnie świadczy

Gość Gość
24 minuty temu, Gość taka mala dygresja napisał:

Przecież to był byczy. On nie raz już takie coś pisał. Ale po raz kolejny przekonuję się o tym, że nie jesteś mniej wa;lnięta niz wieczorna z tym swoim śmiesznym i obsesyjnym linczem na nią. 

Jesteś już bardziej wkur.wiająca od niej. Sporawa z nimfą to jest ich prywatna sprawa. Po co wciąż wytłuszczasz to innym i szukasz atencji  w tej sprawie u innych?

Chcąc pojechac wieczornej, bronisz największych forumowych poje/bów, troli i oszołomow pokroju rescatora, kiełbasy czy byczego. Albo wpier.dalasz się w temat i zaczynasz go rozwalać, zaczynajac swoję śpiewkę o wieczornej - myślisz, ze kogokolwiek obchodzi jakaś trolica? Nie raz już użytkownicy mieli pretensję do ciebie o rozwalenie tematu. Może zaproponuj wieczornej wspólne pójscie do psychiatry i bedziecie razem się wspierac ?

Po co to piszesz? Ona robi to specjalnie żeby pokazać się w roli ofiary. Zaraz napisz ze to ja sama że sobą pisze.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po co to piszesz? Ona robi to specjalnie żeby pokazać się w roli ofiary. Zaraz napisz ze to ja sama że sobą pisze.

Uspokój się Wieczorna.

Siedzisz tutaj cały czas (co widać nawet wyżej gdzie odpisałaś na post w odkopanym temacie w ciągu dwóch minut...) zaczepiając bez ustanku obiekty swojej obsesji i dziwisz się że potem każdy ciebie wszędzie widzi?

To akurat nie jest dziwne.

Mniej zrozumiała jest za to twoja chorobliwa obsesja na tle Nimfy której tutaj od kilku miesięcy nie ma i którą być może zaj/ebałaś z zazdrości chory łbie. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Leżaczek napisał:

Niby z jakiego powodu. W sumie to staram się być zabawny.

Jesteś zabawny, ale tylko dla siebie. Jesteś irytujący jak dzieciak w kółko opowiadający ten sam stary kawał licząc, że ktoś w końcu się zaśmieje. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

typowe wymówki stalkerki, wcześniej jak nękałaś Nimfetkę pëdofilią to też pisałaś że dziewczyna ciebie do tego prowokuje bo wrzuca ładne zdjęcia na forum, jesteś chora na głowę zboczona babo!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uspokój się Wieczorna.

Siedzisz tutaj cały czas (co widać nawet wyżej gdzie odpisałaś na post w odkopanym temacie w ciągu dwóch minut...) zaczepiając bez ustanku obiekty swojej obsesji i dziwisz się że potem każdy ciebie wszędzie widzi?

To akurat nie jest dziwne.

Mniej zrozumiała jest za to twoja chorobliwa obsesja na tle Nimfy której tutaj od kilku miesięcy nie ma i którą być może zaj/ebałaś z zazdrości chory łbie. 

Przecież jak kogoś nie ma na forum to nie od razu oznacza to że ten ktoś umarł.