Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowopoznany facet zaprosił mnie do siebie i powiedział, że w razie czego mogę zostać na noc. Chce tylko seksu?

Polecane posty

Gość gość

Ledwo się znamy, tzn. poznaliśmy się na wakacjach, ale tak bardzo przelotnie. A on wyjechał z taką propozycją... Wg was jest jednoznaczna?

Gość gość
10 minut temu, Iibed napisał:

nikt nie wie czy chce tylko sexu moze jeszcze chce z toba pogadac albo jescze pokaze ci swoja kolekcje znaczkow czy resorakow. ja nie wiem o czym mozna rozmawiac i co pokazac pustakowi ale moze ktos inny ci pomoze. 

Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale ok spoko. A tak BTW to (choć nie uważam się za pustaka) już lepiej nim być niż frustratem wylewającym swoje żale w necie, także tego...

20 minut temu, Gość gość napisał:

Ledwo się znamy, tzn. poznaliśmy się na wakacjach, ale tak bardzo przelotnie. A on wyjechał z taką propozycją... Wg was jest jednoznaczna?

Musisz się go spytać szczerze a jeżeli nie chce związku to przecież wiadomo że musisz mu odmówić, to twój wybór oczywiście ale najlepiej nie poniżaj się do takiego poziomu

Niemądre by była wizyta w takim domu. Ledwo kogoś znać i iść na chatę?

Gość Pawel

Poruchajcie sie i już. Co Ci szkodzi...a jak będzie miło i przyjemnie ?

Gość gość

Założe się, że gdybyś została na noc to by coś próbował, tak na 95%

Gość Gość
3 godziny temu, Iibed napisał:

nikt nie wie czy chce tylko sexu moze jeszcze chce z toba pogadac albo jescze pokaze ci swoja kolekcje znaczkow czy resorakow. ja nie wiem o czym mozna rozmawiac i co pokazac pustakowi ale moze ktos inny ci pomoze. 

LIBEEED HA HA HA 😁

LIBED! 

Gość reverse

babom zawsze seks w pustych łbach, zrozumcie raz na zawsze że NIE KAŻDY CHCE WAS RUHAĆ

Gość gosc
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale ok spoko. A tak BTW to (choć nie uważam się za pustaka) już lepiej nim być niż frustratem wylewającym swoje żale w necie, także tego...

Bo to jest i frustrat i zniewieściały forumowy przygłup.

Gość gość

Nie wiadomo, ale  jeśli nie chcesz żeby do czegoś doszło to lepiej nie zostawaj na noc bo różnie może być.

Może sobie wyobrażać niewiadomo co, tzn., ze Cie przeleci, tego nie wiesz...