Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kksjsjsj

Pieczenie odbytu i pochwy pomocy

Polecane posty

Gość Kksjsjsj

Problem zaczął się trzy miesiące temu kiedy chłopak wsadził mi palec do odbytu, na następny dzień zaczęło mnie palić w odbycie, tydzień później zaczęło mnie palić w pochwie, powiedziałam mojemu chłopakowi, żeby więcej tego nie robił. Poszłam do ginekologa i mi przepisał lek przeciwgrzybiczny. Problem minął, ale po trzech miesiąc powrócił. Czy to niedoleczona grzybica czy coś poważnego? 😞 boję się iść do ginekologa ze powie mi że to jakaś kila albo rzezaczka, chyba zerwie z tym chłopakiem masakra 

Gość SMAKOSZ

TO KARA BOSKA ZA BYCIE KURRWĄ 

Gość jjdfhskdjfks

o, witaj w klubie.Masz infekcje grzybicza ktora lubi powracac niestety.Idz do ginekologa po leki bo im dluzej czekasz tym gorzej sie pozbyc tego dziadostwa a po co sie meczyc tyle

Gość Unicornskin

Kup w aptece clotrimazol, koszt 3 zł,  to łagodny krem przeciw grzybicy,  kilka i reszta to krosty i wysypki, nie małe jak gęsi skórka tylko z plynem pooglądać w Google. TO ZWYKŁA INFEKCJA, profilaktycznie w te upały kup coś do płukania pochwy w każdej drogerii jest i po problemie,  dla natychmiastowej ulgi.Łyżka sody ocyszczonej w szklance wody i popluskac.

Gość Syn Boży

To kara boska za seks przedmalzenski. Dobrze ci tak i się zastanów nad tym co robisz