Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fffb

Zakopiańczyk wyrywa wszystkie baby, współczuję tej jego lasce

Polecane posty

Gość Fffb

Zwykły babiarz lecący na byle co. Do każdej się łasi i podlizuje. Serio podobał by wam się taki facet do związku? Dla mnie to obrzydliwe niby niezobowiazujace posty ale coś jest nie tak, bo zwykle zakochany człowiek tak nie robi

Gość Gość

Jak wyrywa laski? Że jest miły? Nie rzuca mięsem? Może nie jest najbystrzejszy ( wybacz zakopianczyk ) ale ta jego prostota, szczerość, wielkie serce przemawia za nim. Wyrwał jakąś na kafe? Chyba nie. O co masz ból tyłka autorze? Może zastanów się nad sobą.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak wyrywa laski? Że jest miły? Nie rzuca mięsem? Może nie jest najbystrzejszy ( wybacz zakopianczyk ) ale ta jego prostota, szczerość, wielkie serce przemawia za nim. Wyrwał jakąś na kafe? Chyba nie. O co masz ból tyłka autorze? Może zastanów się nad sobą.

Tak się wyrywa potencjalne ofiary tulipana. Nie szklanego. 

Gość Gosc

To wieczorna założyła kolejny temat bo jej dzisiaj z pod "pseudo Marzenka" nie wyszlo

Gość AntyWieczornaAntyMarzenka

Ale się upierniczyłaś na tego kolesia

Gość Fffb
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wysyła buziaczki, orawi kompelemnty, sorry ale dla mnie to flirt a nie bycie miłym jakby mógł to by wszystkie wy..

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

To wieczorna założyła kolejny temat bo jej dzisiaj z pod "pseudo Marzenka" nie wyszlo

Z pod stołu wyjdź w końcu. Masz coś do mojego imienia? 

Gość AntyWieczornaAntyMarzenka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak się wyrywa potencjalne ofiary tulipana. Nie szklanego. 

Ależ ty głupa jesteś

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Fffb napisał:

Wysyła buziaczki, orawi kompelemnty, sorry ale dla mnie to flirt a nie bycie miłym jakby mógł to by wszystkie wy..

Masz rację wieczorna. Nie dość że jełop to i góral który lubi kisic swój ser w babach. W punkt. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Fffb napisał:

Hahahaha

Gość Fgb

Nie jestem wieczorna, stwierdzam po prostu obiektywny fakt. Ten koleś flirtuke w, necie majac niby kobiete, po co mu to?

Gość Gosc

Tobie się coś pomyliło. Pisałam z zakopianczykiem, owszem posyłał buźki, miłe słowa, komplet też dostałam ale w żadnym wypadku nie czułam się podrywana. Nawet mi to do głowy nie przyszło! Ja myślę że on tak na forum piszę a w realu więcej szpanu z niego wychodzi. Niestety w realu go nie znam więc nie ręczę za moje słowa. Dobre wrażenie chłopak robi i to Cię autorze boli. Może sam się troszkę wysil?

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Tobie się coś pomyliło. Pisałam z zakopianczykiem, owszem posyłał buźki, miłe słowa, komplet też dostałam ale w żadnym wypadku nie czułam się podrywana. Nawet mi to do głowy nie przyszło! Ja myślę że on tak na forum piszę a w realu więcej szpanu z niego wychodzi. Niestety w realu go nie znam więc nie ręczę za moje słowa. Dobre wrażenie chłopak robi i to Cię autorze boli. Może sam się troszkę wysil?

To ciekawe jakbys sie później czula gdyby twoj facet tak w necie odwalał. Tlumaczycie go żeby nie przestawal i dowartosciowywal wasze prozne kobiece ego. Zwykły ruuchacz, zero szacunku do swojej kobiety

Gość gosc

Mam sie starać zeby zamawiać jakieś babony wykolejone na kafe? Mam swoja ukochana o takie rzeczy mi nie w glowie haha

Gość Gosc gosc

Też nie czułam się podrywana przez Zakopiańczyka, raczej doceniona i wysłuchana. Żadnych podtekstów nie robił, a ślicznotka zawsze na 1miejscu. Co do tego jego braku bystrości też bym się zastanowiła. Widać że sercem myśli a nie głową a już na pewno nie tą mniejszą...

Gość Gosc gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mam sie starać zeby zamawiać jakieś babony wykolejone na kafe? Mam swoja ukochana o takie rzeczy mi nie w glowie haha

To o co ci chodzi?

Gość Gość

Uroczhe. 🌹🌹besosy ślę 

Gość gość

Ale wy łatwe jesteście wystarczy kilka miłych słówek i sobie roicie obraz rycerza. Taki projekt to ja w pięć minut mogę stworzyć i być w centrum uwagi, wystarczy pare słodkich słówek. Zresztą już kiedyś tak bylo miałem temat gdzie się o mnie zabijały.

Gość Bradli Kuper
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ale wy łatwe jesteście wystarczy kilka miłych słówek i sobie roicie obraz rycerza. Taki projekt to ja w pięć minut mogę stworzyć i być w centrum uwagi, wystarczy pare słodkich słówek. Zresztą już kiedyś tak bylo miałem temat gdzie się o mnie zabijały.

Załóż konto bankowe z dopiskiem dla weterana wojennego snajpera .

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Chcesz pogadać?

Gość gosc

To prawda że kobiety lecą na emocje i kierują nimi prymitywne instynkty poznawcze

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Kilka miłych słówek, całusków? Zazdrosny? Pogadamy? 

A może po męsku? Daj na priv, przyjadę,  długo z gipsu nie wyjdziesz...

Gość gosc
1 minutę temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Chcesz pogadać?

Nie jestem homo

Gość gosc
1 minutę temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Haha jaki kozaczek, prymityw. Macie swojego "rycerza" który grozi w necie. Zesrałem się ze strachu 😂

Gość Gość
Przed chwilą, Zakopiańczyk albo i napisał:

Ten gips by prędzej cie zabił spadając na pusty łeb nim byś go użył. Nie wiem co jest bardziej żenujące. Plastus romantyk udający twardziela czy twardziel pozujacy na plastusia. 

Gość gosc

Ta twoja cię oleje szybciej niż myślisz, jesteś zbyt prymitywny by kuutasa utrzymać w spodniach kozaczku 👆

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ten gips by prędzej cie zabił spadając na pusty łeb nim byś go użył. Nie wiem co jest bardziej żenujące. Plastus romantyk udający twardziela czy twardziel pozujacy na plastusia. 

Napewno nie chuderlawy konusik z kompleksem niskiego wzrostu. Nie ublizam. Od tego to raczej Ty tutaj jesteś.  Mocny w gębie. 

Gość gosc
2 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

To Ty nie wiesz jak mężczyźni rozmawiają? 

Z ciebie to forumowa piizda szukająca atencji nie mężczyzna. Masz kobietę to ja szanuj bo będziesz plakał ośle