Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosckania

Czy slusznie mam zal?

Polecane posty

Gość gosckania
1 godzinę temu, Gość Gaja napisał:

Słusznie masz żal. Ja również bym miała. Moi teściowie nie są zamożnymi ludźmi a na chrzest podarowali moim dzieciom piękne prezenty i pieniądze ( na jednym chrzcie nie byli- robiliśmy za granica tam gdzie mieszkamy) Sytuacja która opisujesz jest niepojęta. Nie szkodzi ze nie byli na uroczystości. Ja nawet gdy byłam zaproszona na ślub i weslele koleżanki a nie mogłam przyjść czułam się zobowiązana mimo wszystko podarować jej prezent. A to była kolezanka a tu sytuacja całkiem inna. 

Dzieki za zrozumienie 🙂 widze, ze myslimy podobnie. Przykro mi tylko troche bylo, mojemu mezowi  zreszta tez. Ale tak jak pisalam wczesniej, nie bede tego rozpamietywac. bylo, minelo.

Gość szklaneczk9a

JPRDLE ale z ciebie upierdliwa baba. Juz wspolczuje tesciom takiej poyebki w rodzinie. Pewnie niedlugo sie rozkrecisz i z byle go.wna bedziesz robic ceregiele. 
Modle sie zeby moj syn nie spotkal takiej wariatki jak ty. 

Gość szklaneczk9a

I tak jak wszyscy na tym temacie mysle, ze tak naprawde chodzilo wam z mezem o kase a nie o zadna kartke ktora i tak wywalisz do kosza. Tescie dobrze zrobili. 
P.S  wszyscy tutaj wiemy, ze zarabiasz milion na miesiac i na wszytsko cie stac. Baju, baju!