Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Przyznawać się! Kto z Was flirtuje teraz z Broken?

Polecane posty

Gość gosc

Jest zalogowana od godziny, ale nie napisała nic na forum, tylko siedzi na komunikatorze.

Czy jednak w końcu da komuś szansę? 

Gość gosc

pewnie z zakopianczykiem 

Gość gosc

i znowu zniknęła hmmm

Gość gość
3 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

A co ty się o nią tak boisz? 

To jego sprawa.

Gość hela

a to musi z kimś gadać, ta stronka za pleckami wysyła rózne prestiżowe informacje do grona z grupy 3ego oka 😄 wystarczy jak nie zdejmie procesu i ma full communication to 3rd part big brothers, kiedys webmaster projektował struktury kólek i kwadratów, dzis programista architekt w prezencie powierzył pełną kontrolę przeglądarce.... inni twierdzą, że w wzbił się na pułap wysokich abstrakcji i hermetycznie zakonserwował zależności  ... cóż  😎

Gość gosc

obstawian ostry cyber z leżaczkiem 😄 

Gość gość
8 minut temu, brokentiger87 napisał:

😔

skąd ta mina, leżaczek to bystry chłopak, martwi Cie że nie z IKEI? 😉 a tak wgl asy to już LGBT czy tylko gdzieś pomiędzy? 🙂 

lbt nie ma nic wspólnego z odmiennością seksualną , tylko z agresywną lewacką propagandą i hetero też bywają lgbt

wątpię, aby lgbtowcy otwierali ramiona przed asami, bo nie można nia nas zarobić

Gość Gość

Ochotę masz na nią że tak się interesujesz? 

Gość gość

no ale rdzeń LGBT jest jednak homoseksualny, a to że nic z tego nie ma to jak zwykle przebiegłość umysłu lewaka mentalności Balcerowicza, ja tylko pytam czy aseksualność jest bardziej homoseksualna czy heteroseksualna, Ciebie sie pytam jak czujesz, bo jak widać WHO chyba przez zbyt wysoko niezależne apanaże ma nie tylko problem co do kreowania świadomości społeczeństw ale nawet swojej relatywnie niedługiej listy naukowych chorób i leków, co rusz coś tam dodaje, potem usuwa, potem znów wpisze jakiś środek, następnie go usunie, karuzela 🙂 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

no ale rdzeń LGBT jest jednak homoseksualny, a to że nic z tego nie ma to jak zwykle przebiegłość umysłu lewaka mentalności Balcerowicza, ja tylko pytam czy aseksualność jest bardziej homoseksualna czy heteroseksualna, Ciebie sie pytam jak czujesz, bo jak widać WHO chyba przez zbyt wysoko niezależne apanaże ma nie tylko problem co do kreowania świadomości społeczeństw ale nawet swojej relatywnie niedługiej listy naukowych chorób i leków, co rusz coś tam dodaje, potem usuwa, potem znów wpisze jakiś środek, następnie go usunie, karuzela 🙂 

piszesz bardzo ciekawie:)

jestem aseksualna heteroemocjonalna i heteroestetyczna 

nie obchodzi mnie zdanie who nt. mojej przypadłości