Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forek321

Problemy z przedwczesnym wytryskiem??

Polecane posty

Gość Forek321

Witam 

Mam 22 lata i mam pewne obawy co do swojego życia seksualnego. Większych i dłuższych kontaktów seksualnych nie miałem uprawiałem seks z 3 partnerkami różnymi tylko raz w odstępach czasu nw pół roku. Zawsze czułem się pewnie nie czułem problemu do czasu wejścia w pochwę, a wtedy to już że tak to nazwę klops. Podczas masturbacji tak samo umiem się powtrzymać, wytrzymam w sumie 10-30min. Nie wiem czy to może swiadczyć o problemie z przedwczesnym wytryskiem ? Wiem że to można leczyć jednak chcę się tym zając odrazu tylko nie wiem w jakiej kolei i upewnić się czy jest to przedczesny wytrysk bo taka sama sytuacja zdaża się kiedy wchodzę w pochwę a 2h wcześniej się masturbowałem. Poznałem dziewczynę jesteśmy razem od 2msc duma faceta nakazuje mi się dowiedzieć, a jeśli trzeba coś z tym zrobić ;)

Proszę o jakieś wskazówki informację 

Pozdrawiam ;)

Gość Alex

Nie ty jeden masz problem 😞

Najczęściej jest za to odpowiedzialna psychika. Wypróbuj prezerwaty znieczulajace członka, a co za tym idzie przedłużające stosunek. Polecam Durex Performa. Często się masturbujesz ? Może to też mieć wpływ na przedwczesny wytryk. Pozdro