Gość gość Napisano Sierpień 12, 2019 Dzisiaj trafiłą na jej kanał, co to za jedna? Ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
garlicka90 2 Napisano Maj 24, 2023 masakra, nie przyjmuje sugestii od widzów np odnosnie nagłosnienia, usuwa komentarze, clickbajty non stop... kanal makijazowy a makijaz raz na pol roku tylko placzliwe komentarze bo sie klikna. Ja sie zastanawiam czy ona to traktuje jak prace czy jako jakas kpine.. moze ma inne zrodlo utrzemania idk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 394 Napisano Maj 24, 2023 16 minut temu, garlicka90 napisał: masakra, nie przyjmuje sugestii od widzów np odnosnie nagłosnienia, usuwa komentarze, clickbajty non stop... kanal makijazowy a makijaz raz na pol roku tylko placzliwe komentarze bo sie klikna. Ja sie zastanawiam czy ona to traktuje jak prace czy jako jakas kpine.. moze ma inne zrodlo utrzemania idk Jako miejsce do wyżalenia się, jak to niby wszyscy ją dyskryminują i dziwnie patrzą na ulicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano Maj 25, 2023 Nie mogę jej słuchać przez nieznośną manierę jak mówi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaniemamba 173 Napisano Maj 25, 2023 15 godzin temu, Blada napisał: Jako miejsce do wyżalenia się, jak to niby wszyscy ją dyskryminują i dziwnie patrzą na ulicy... Hmm... ciekawe dlaczego.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabogato1 240 Napisano Maj 25, 2023 Kiedyś lubiłam ją oglądać, ale w pewnym momencie jej kanał przestał się rozwijać i wszystkie filmy były takie same, więc odsubowałam. Widzę, że nie tylko ja tak zrobiłam, bo wyświetlenia jej ciagle spadają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Maj 29, 2023 ma trochę vibe jak "zbuntowana" nastolatka z lat 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano Maj 30, 2023 7 godzin temu, Anka1212 napisał: ma trochę vibe jak "zbuntowana" nastolatka z lat 90 O to, to, to. I to tak na siłę się na taką kreuje. Była modelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach