Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martex67

jak usunąć plamy na ścianie, czy można zamalować?

Polecane posty

Witam. Ostatnio zmywałam plamy magiczną gąbką, którą moczyłam tylko w wodzie tak jak pisalo na opakowaniu. Na jasnych ścianach sprawdziła się rewelacyjnie, zabrudzenia usunięte i po wyschnięciu ani śladu, natomiast czyszcząc ścianę pomalowaną na szaro pozostały plamy tak jakby mokre. można się tego jakos pozbyć ? :/ czy można zamalować farbą tylko te plamy ?

Gość brunoM30
11 minut temu, martex67 napisał:

Witam. Ostatnio zmywałam plamy magiczną gąbką, którą moczyłam tylko w wodzie tak jak pisalo na opakowaniu. Na jasnych ścianach sprawdziła się rewelacyjnie, zabrudzenia usunięte i po wyschnięciu ani śladu, natomiast czyszcząc ścianę pomalowaną na szaro pozostały plamy tak jakby mokre. można się tego jakos pozbyć ? :/ czy można zamalować farbą tylko te plamy ?

Dziewico, z czego są te plamy ?

dokładnie nie wiem z czego były, jakies otarcia.. i zmywając gąbką namoczoną tylko w wodzie te zabrudzenia zeszły tylko teraz zostały ślady po myciu gąbką, takie jakby "mokre plamy". Dodam że nie szorowałam zbyt mocno tylko delikatnie żeby farby nie zetrzeć... az mnie dziwi że po samej wodzie zostały plamy..

43 minuty temu, marawstala napisał:

Jeśli zostało Ci coś tej farby to pewnie że możesz zamalować...

A nie będzie widać różnicy w odcieniu jak tylko kawałek pomaluje? Heh, nie chce pogorszyć sytuacji 😂

Gość Fff
1 godzinę temu, martex67 napisał:

czyszcząc ścianę pomalowaną na szaro pozostały plamy

Idąc padał deszcz.