Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tytuł fałszywych facetów wokoło

Polecane posty

Gość Gość

Odechciewa mi się wszystkiego...

Gość Gość

Nie uzależniaj wszystkiego od facetów to może ci się będzie chciało? 

Gość Prawda

No fakt faktem... Podeszlam juz któryś raz do poznawania przez internet i tragedia... Na 40, których napisało w 2 dni no nawet nie ma sie z. Kim umówić na kawe! Juz nie mowie o randce, ale Zwykła kawa, do pogadania... otyli, brzydcy, niezaradni, nieambitni, roszczeniowi.... Fuj. Nawet sobie pomyślałam, ze od biedy chociaż na seks sie umowie, ale same kaszaloty

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Prawda napisał:

No fakt faktem... Podeszlam juz któryś raz do poznawania przez internet i tragedia... Na 40, których napisało w 2 dni no nawet nie ma sie z. Kim umówić na kawe! Juz nie mowie o randce, ale Zwykła kawa, do pogadania... otyli, brzydcy, niezaradni, nieambitni, roszczeniowi.... Fuj. Nawet sobie pomyślałam, ze od biedy chociaż na seks sie umowie, ale same kaszaloty

Sama prawda 

Gość Gosci
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Sama prawda 

Dokładnie!mężczyźni tylko narzekają na kobiety, a to oni mają ogromne kłopoty, a nie my kobiety.mezczyzni w dzisiejszych czasach są coraz słabsi, bezradni.

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Prawda napisał:

Z punktu widzenia plci przeciwnej jest jeszcze wieksza tragedia, kobiety w moim wieku sa bardzo roszczeniowe.

Wiekszosc, czyli jakies 80% to otyle Panie ktore manipuluja zdjeciami by to ukryc, na dodatek jak czytam opisy typu (szukam mezcyzny do luksusowego i wygodnego zycia) to mam usmiech na twarzy, to pisza kobiety ktore nie maja nic do zaoferowania, nawet wygladu.

Dlatego jestem zmuszony umawiac sie ze sporo mlodszymi, one sa mniej roszczeniowe, moze sa male szanse na zbudowanie zwiazku z taka kobieta, ale sa bardziej chetne i mozna sie z nimi pobawic, milo spedzic czas.

Jestem przekonany ze to nie jest przypadek, w ciagu ostatnich kilku dni natrafilem na kilka artykulow na temat Polek i portali randkowych, niestety nie ma tam nic dobrego na wasz temat.

Taka jest prawda, ale rozumiem ze nie zdajecie sobie z tego sprawy i o wszystko obwiniacie mezcyzn, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu jakie jestescie prozne.

Przepraszam za brak Polskich znakow.

Gość prawda

no niestety jak zwykle kobiety maja latwiej bo.... facetuw w polsce jest ok 77% porzadnych kobiet niestety tylko okolo 15% z czego tylko 9% jest porzadna i atrakcyjna

my polacy mamy przeje__ane

Gość Dorota

W dzisiejszych czasach kobiety też nie są idealne,ale..dwulicowosc niektórych mężczyzn nie ma granic.. niestety..

Gość łysy z nysy
1 godzinę temu, Gość Prawda napisał:

Ale kobiety na portalach randkowych są takie same. 1 na 10 ujdzie a reszta to pasztety i singielki o .......charakterze uważające siebie za księżniczki szukającego faceta w typie Ronaldo.

Gość prawda

no niestety jak zwykle kobiety maja latwiej bo.... facetuw w polsce jest ok 77% porzadnych kobiet niestety tylko okolo 15% z czego tylko 9% jest porzadna i atrakcyjna

my polacy mamy przeje__ane

Gość Gość

Eeee tam.  Ja nie jestem przystojny A zawsze wyrwe jakoś laske. I w sumie w większości przypadków atrakcyjniejszych fizycznie ode mnie.  Tylko co z tego. Jak po pewnym czasie one zaczynają się odzywać.....I cały czar pryska. Ehh

A to przez to że zawsze dziewczyna musi odrzucić kogoś kto jest dla niej zrobić wszystko i iść do takiego który jest wredny  i który nawet nie planuje na chwilę stałego związku tylko co najwyżej kłamie, później są takie rezultaty tego a normalni są pomijani i nawet ani jedna dziewczyna ani na chwilę nie zwraca na nich uwagi