Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila

Konsultacje dietetyczne online co myślicie

Polecane posty

Gość Kamila

Hejka wszystkim 🙂🙂🙂

Mam pytanie dotyczące konsultacji dietetycznych - korzystacie? Polecacie jakąś konkretną stronę, może konkretnego dietetyka? 

Zadałam to pytanie, ponieważ wczoraj będąc na zakupach w Drogerii Natura dowiedziałam się, że oferują takie konsultacje, więc musi być popyt na takie rzeczy. Może dużej ilości zbędnych kg nie mam, ale myślę że warto zacząć się zdrowiej odżywiać.

Pozdrawiaaam i czekam na odpowiedzi ;)))))

Gość Mimi

Pełno tego jest w internecie. U mnie koleżanka korzysta z dietetyka stacjonarnego więc nie pomogę ;(

Gość Kajka12
1 godzinę temu, Gość Kamila napisał:

Hejka wszystkim 🙂🙂🙂

Mam pytanie dotyczące konsultacji dietetycznych - korzystacie? Polecacie jakąś konkretną stronę, może konkretnego dietetyka? 

Zadałam to pytanie, ponieważ wczoraj będąc na zakupach w Drogerii Natura dowiedziałam się, że oferują takie konsultacje, więc musi być popyt na takie rzeczy. Może dużej ilości zbędnych kg nie mam, ale myślę że warto zacząć się zdrowiej odżywiać.

Pozdrawiaaam i czekam na odpowiedzi ;)))))

korzystam z konsultacji Natury i diety (pierwsze 2tyg. za darmo były) i efekty są bardzo fajne. Minus 4kg w 1,5 miesiąca. 

Gość daffi

no konsultacje to tam pelno na fb, fitnesiaki na insta itp xdd czy to dobra opcja to nei wiem a o drogerii nie wiedzialam ze mozna nawet tam ogarnac dietetyka

Gość Patrycja
Dnia 14.08.2019 o 11:02, Gość daffi napisał:

no konsultacje to tam pelno na fb, fitnesiaki na insta itp xdd czy to dobra opcja to nei wiem a o drogerii nie wiedzialam ze mozna nawet tam ogarnac dietetyka

Też nie wiedziałam że można ogarnąć dietetyka z drogerii, a napisałam na czacie za radą koleżanki. Leci trzeci miesiąc i minus 5 kg już 😉 Ogólnie super, bo pomysły na jedzenie są takie, że nie odczuwa się tego, że to jakaś dieta 😉

Gość Moommy
3 godziny temu, Gość Patrycja napisał:

Też nie wiedziałam że można ogarnąć dietetyka z drogerii, a napisałam na czacie za radą koleżanki. Leci trzeci miesiąc i minus 5 kg już 😉 Ogólnie super, bo pomysły na jedzenie są takie, że nie odczuwa się tego, że to jakaś dieta 😉

A jak wygląda kwestia ułożenia tej deity? Jakie są koszta i czy można załatwić wszystko online? Ostatnio zwróciłam uwagę na to jak byłam w Naturze bo pewna Pani już przy kasie o tym mówiła, ale chętnie bym poznała szczegóły. Jeśli możesz daj znać 😉