Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomTom

Potrzebuję waszej porady i pomocy! :)

Polecane posty

Gość TomTom

Sytuacja wygląda tak:

Oboje mamy po 18 lat, spotykamy się 3 tygodnie.
Bez wątpienia widać że oboje mamy się ku sobie, doskonale się rozumiemy, dziewczyna bez problemu reaguje na kontakt fizyczny typu objęcia, chodzenie za rękę i pocałunki w policzek.
Lecz za każdym razem a szczególnie gdy jesteśmy gdzieś ze znajomymi (też jedną parą) ona mało się do mnie odzywa , nigdy sama nie zainicjuje pierwsza kontaktu fizycznego czy też jakiejś
głębszej rozmowy nigdy nie powie mi podczas spaceru czy też rozmowy pierwsza że coś do mnie czuje. Nie wiem czy wynika to z nieśmiałości czy po prostu tak musi być.. 
Z drugiej strony chciałbym zrobić krok naprzód w naszej relacji i nie wiem w jaki sposób go zainicjować. Czy może być to nasz pierwszy pocałunek, czy też muszę zacząć mówić jej bardziej otwarcie o uczuciach.
Nie chcę by doszło do monotonii bo już przez jakiś czas od 2-3 spotkań nasz kontakt fizyczny opiera się na tym samym.

Gość Lorenzo01

Jesteście młodzi więc to normalne. Nie zdajesz sobie jednak chyba sprawy z tego jak wyuzdane są teraz nastolatki. Myślę, że swobodnie mógłbyś się z nią przespać i ona nie miałaby nic przeciwko. A przynajmniej całuj się z nią. Ty jesteś facetem i ty masz wszystko inicjować. 

Gość Malinowy krem

Jeśli ona naprawdę coś czuje to zajmie jej trochę czasu zanim upewni się co ona sama czuje i wtedy będzie chciała iść z Tobą do łóżka. 

Bądź cierpliwy :)