Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mar_tus23

Przytyłam 7 kg w wakacje !!!!!!!!!!!!! Nie chce mi się nic, jestem załamana, że do tego dopuściłam :-(

Polecane posty

Zawsze byłam okrągłym dzieckiem aż do liceum. W 1 i 2 klasie bardzo schudłam, ale potem zdiagnozowali u mnie powiększony płat tarczycy i po operacji tyłam jak oszalała aż z 50 kg doszło prawie do 80 kg, ale dzięki zaparciu i samodyscyplinie jadłam bardzo mało i jakoś udało mi się schudnąć w 3 liceum, potem znowu w wakacje przytyłam, na i roków studiów znowu dieta, stres, brak czasu i schudłam, oczywiście w wakacje znowu przytyłam, ale nie tak wiele. Oczywiście w kolejnym roku akademickim znowu dieta itd. Rok temu w wakacje udało mi się nawet schudnąć 2kg i przez cały rok akademickim starałam się utrzymac wagę ok 58-59 kg i nawet jadłam wiecej niż wcześniej (nie żyłam samymi jogurtami i waflami ryżowymi, ale tez strałam się nie przekraczac 1600-1800 kcal dziennie). Wszystko było ok, aż do lipca. Wróciłam do domu i jem, normalnie czasem się dziwie że moge tyle zjeść, potem wyrzuty sumienia, płacz, dieta kilka dni i znowu obżarstwo i tak w kółko, przytyłam już 7 kg, nie mam ochoty nigdzie wyjść, czuję się jak balon, nie mam sily już znowu na to wszystko!!!!! jestem wściekła na siebie, bo obiecałam sobie że już wiecej nie przytyje, że nie bedę marnować mojego wysiłku a tu wyszło jak wyszło, płakać mi się tylko chce. Macie rady jak się wziąć w garść?

Gość Ttt

Duże jest piękne! ❤️

Gość melana89

Chciałabym polecić środek na odchudzanie Biphasic Slim od Zuzii z forum. Na serio jest to środek godny uwagi, nie jakieś ziołowe suplementy placebo. Biphasic Slim przyspiesza metabolizm, ogranicza uczucie głodu i ogólnie apetyt, czego efektem jest szybka redukcja wagi. W połączeniu nawet z małą i niebyt intensywną aktywnością fizyczną daje super efekty i rezultaty. W moim przypadku efekty przyszły bardzo szybko, 5 kg w niecały miesiąc daje nadzieje na upragnioną i wymarzoną syletkę tego lata. Chcecie dowiedziec coś więcej? Piszcie: Zuzia - 881 354 456. Pzdr