Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm

czy kobietom podoba sie taki typ osobowosci jak zmarly piotr

Polecane posty

Gość hmmm

starak..

wg mnie ciekawy z neigo czlowiek byl  :(

Gość gosc

a jaki to typ osoboowsci?

Gość hmmm
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a jaki to typ osoboowsci?

no taki fajny, uprzejmy kulturalny cieply, romantyk pozytywny, przyjazny, filmowiec miliarder

6 minut temu, Gość hmmm napisał:

no taki fajny, uprzejmy kulturalny cieply, romantyk pozytywny, przyjazny, filmowiec miliarder

Który ostatnie chwile swojego życia spędził z kochanką 🙂  A w mediach z żoną oczywiście zgrywanie idealnej pary. Rzygać się chce jak się widzi takie zakłamanie... 

Gość hmmm
2 minuty temu, Mizo napisał:

Który ostatnie chwile swojego życia spędził z kochanką 🙂  A w mediach z żoną oczywiście zgrywanie idealnej pary. Rzygać się chce jak się widzi takie zakłamanie... 

a ty skad wiesz?

jestes detektywem czy ta kochanka?

facet chcial odwiezc kolezanke do domui z jej facetem i tak wyszlo .

czemu doszukujezs sie jakichs czarnych scenariuszy, z zazdrosci ze byl bogaty?

Gość Madzia
9 minut temu, Gość hmmm napisał:

Zwłaszcza ta ostatnia cecha charakteru....

Gość Gość
4 minuty temu, Mizo napisał:

Byłaś tam że wiesz kim ona jest? 

Gość Praktyczna_blokada_klapki
5 minut temu, Gość Madzia napisał:

Zwłaszcza ta ostatnia cecha charakteru....

😂 wiesz to ten typ osobowości 😉

Gość Kiss

Z twarzy mi się podobał (no mógłby schudnąć), wyglądał na miłego, ale jego charakteru nie znam. To jest problem ze znanymi osobami, że niby wszyscy je znają, ale tak naprawdę to nie wiedzą, jakimi oni są ludźmi.

Gość Gość

Dobrze mu z oczu patrzyło.  Reszta to wymysły wasze bo go nie znacie więc śmieszne to.

Gość Hooy

Ja lubię takich facetów. PW-S wyglądał na takiego, z którym nie można się nudzić, lubił życie, miał pasję, podróżował, pewnie niezbyt narzekał, dzięki pieniądzom mógł realizować marzenia i plany, ale też w tym został na swój sposób cichy. Uważam, że był fajnym partnerem. Chciałabym takiego spotkać. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobrze mu z oczu patrzyło.  Reszta to wymysły wasze bo go nie znacie więc śmieszne to.

Plotkary już kłapią niewyparzonymi gębami, takie kokeżanki plociuchy mieć to przes..ne, ale kto nie ma takich plotkar w szkole czy w pracy? Wszyscy to znamy, wymyślają głupoty, kokoryzują rzeczywistość i nikogo nie pominą, pasja-plotkarstwo, tak powinny napisać w cv 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hooy napisał:

Ja lubię takich facetów. PW-S wyglądał na takiego, z którym nie można się nudzić, lubił życie, miał pasję, podróżował, pewnie niezbyt narzekał, dzięki pieniądzom mógł realizować marzenia i plany, ale też w tym został na swój sposób cichy. Uważam, że był fajnym partnerem. Chciałabym takiego spotkać. 

Money money money😏

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Money money money😏

Kasę lepiej mieć nie mieć. Ameryki nie odkrywasz. Ale za miliony charakteru nie kupisz i normalna na ciebie nie poleci chyba że jakaś lambadziara.

Gość Hshebebs

Tak, bardzo mi się podoba, choćby nie miał ani grosza 🙂

Gość Gosc

Nie wyglądał na cwaniaka dlatego zawsze mi się podobał i dziwiłam się czemu tyle negatywnych opinii o nim pisano w sieci z powodu wyglądu. W mojej ocenie był przystojnym mężczyzna i dieta nie była mu potrzebna. Miał normalna posturę.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hshebebs napisał:

Tak, bardzo mi się podoba, choćby nie miał ani grosza 🙂

😲

Gość plokmn

ja ogolnie jestem facetem, heteroseksualnym, ale podobal mi sie Piotr jako czlowiek, bardzo inteligentny, kulturalny dobrze sie wypowiadal, z jego zachowania bil szacunek do ludzi, wygladal na czlowieka o bogatym wnetrzu, ktory potrafil rozmawiac i dyskutowac, mysle ze normalnym kobietom na pewno tez sie podoba taki facet, a kasa wiadomo pomaga

Gość gosc

Myślę, że gdyby nie miał grubego portfela mało która by go zauważyła. Niski, gruby. Bez kasy nie istniałby. 

Gość Gosc

Bez kasy nie miałby szans u panien które lecą tylko i wyłącznie na szmal. Sp. Piotr był atrakcyjnym mężczyzna. Posturę miał normalna.

Gość Victor Vector

Dokładnie jak wyżej. Bez kasy nie istniałby. Natomiast z kasą wielu innych mu podobnych zaistniałoby jako "wielcy"  i "inteligentni" i o "bogatym wnętrzu" i i opinia ,że są "przystojni" też od razy by zaistniała.

Gość gość

o charakterze i inteligencji sie nei wypowiem, bo nie znałam człowieka, na pewno był dobrze wykształcony i potrafił prowadzić interesy, a miło wspominało go wiele osób. ale tez potrafił pojawić sie na rozdaniu nagród pod wpływem , na łodzi podobno były prochy. wiec nikt nie wie poza bliskimi jaka jest prawdziwa wersja tego jaki był na co dzień. Mogę tylko wygląd ocenic- dla mnie nijaki, jakby wiecznie zaniedbany

Gość Ja nawet na bogatych nie

Nie patrze. Nawet gdybym byla miss.Juz raz tak mialam. Bylam z chopakiem od 1,5 roku. Po tym czasie zrobil prawko. Chlopak urodziwy nie byl, bogaty tez nie ,ale go kochalam. Jak zrobil prawko to od matki auto wziol i przyjechal pod szkole po mnie. Wstydzilam sie: bo co inni powiedza..Ale ....Na przystanku Pks jeszcze. Czekaly dziewczyny .Siedzialy za mna a chlopak czekal ze mna do mojego odjazdu .Na drugi dzien, kolega (siedzial za tamtymi laskami )powiedzial co te dwie laski o mnie gadaly. "Ze lece na jego auto " ze jak by nie mial auta, to na bank bym z nim nie byla 😂Tylko szkoda bo bylam z nim, jak nawet planu nie mial robic prawka 😂Tacy sa ludzie. A dwa, ze kase mialam swoja -pracowalam (praktyki i praca wlasna)to ja jemu bardziej cos kupowalam bo on nie mial jak zarobic jako uczen liceum. Dlatego teraz mam uraz jak widze kwiatki itd .Nie i koniec. Place sama za siebie.  

Gość Gość

Oj, z wyglądu to 3/10, a z charakteru nie wiem, ale podejrzewam, że bardzo otwarty i wesoły człowiek (ale to tylko z kilku nagrań) i te cechy uwielbiam. 

Gość gość
4 godziny temu, Mizo napisał:

Teraz piszą że tę kelnerkę miał podwieźć motorówką do domu bo nie miała czym pojechać.

Gość Gość

Z wyglądu nie koniecznie,  chociaż gdyby schudł i obciął włosy to może.  Generalnie nie znałam człowieka, więc nie wiem jaki był.

Gość Kiss
5 godzin temu, Gość Ja nawet na bogatych nie napisał:

Nie patrze. Nawet gdybym byla miss.Juz raz tak mialam. Bylam z chopakiem od 1,5 roku. Po tym czasie zrobil prawko. Chlopak urodziwy nie byl, bogaty tez nie ,ale go kochalam. Jak zrobil prawko to od matki auto wziol i przyjechal pod szkole po mnie. Wstydzilam sie: bo co inni powiedza..Ale ....Na przystanku Pks jeszcze. Czekaly dziewczyny .Siedzialy za mna a chlopak czekal ze mna do mojego odjazdu .Na drugi dzien, kolega (siedzial za tamtymi laskami )powiedzial co te dwie laski o mnie gadaly. "Ze lece na jego auto " ze jak by nie mial auta, to na bank bym z nim nie byla 😂Tylko szkoda bo bylam z nim, jak nawet planu nie mial robic prawka 😂Tacy sa ludzie. A dwa, ze kase mialam swoja -pracowalam (praktyki i praca wlasna)to ja jemu bardziej cos kupowalam bo on nie mial jak zarobic jako uczen liceum. Dlatego teraz mam uraz jak widze kwiatki itd .Nie i koniec. Place sama za siebie.  

Troche chore skreslac ludzi, ze sa bogaci, bo co inni powiedza. Znam paru bogatych i sa calkiem spoko.

Gość geniusz

no tak jak zwykle fala hejtu na bogatych... ale nie zapytaliscie czemy byl bogaty bo w usa byl aktorem i producentem filmuw na kturych zarobil miliardy dolaruw, byl znany i szanowany na calym swiecie tylko w polsce ludzie go nienawidzili bo byl od nich lepszy

Gość Ojjj
2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Troche chore skreslac ludzi, ze sa bogaci, bo co inni powiedza. Znam paru bogatych i sa calkiem spoko.

Nie skreslam jako czlowieka. Mam bogatych znajomych sa ok .Ale mam tez bogatych okropnych. Na partnera wole skromnego czlowieka.Nie imponuje mi kasa. Czy co kto osiagnol. Tak juz mam. Ciesze sie ze komus sie powodzi, ze jest szczesliwy. Ale no....co do partnera tak juz mam. Dziwne wiem. Ale coz. 🙂

Gość Ojjj
18 minut temu, Gość geniusz napisał:

no tak jak zwykle fala hejtu na bogatych... ale nie zapytaliscie czemy byl bogaty bo w usa byl aktorem i producentem filmuw na kturych zarobil miliardy dolaruw, byl znany i szanowany na calym swiecie tylko w polsce ludzie go nienawidzili bo byl od nich lepszy

Jaki hejt? To zwykly czlowiek byl tyle ze z kasa. I co z tego? Szkoda chlopaka tak jak szkoda innych co mlodo odeszli. Nie byl lepszy od nikogo. Od Ciebie tez nie. Byl tylko czlowiekiem. To ze mial wiecej szczescia? Fajnie co pozyl to jego. I tyle. Piszesz o hejcie a zwyklych ludzi ciagniesz do rangi gorszych. Patrzysz przez pryzmat kasy? Szkoda.