Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Do czego prowadzi odrzucenie przez kobietę?

Polecane posty

Gość Gosc

Pytanie  do panów kieruje, panie rownież mogą odp. 

Gość Gosc

Jak sobie z tym radzicie lub poradziliście? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Do czego prowadzi odrzucenie przez kobietę?

Do innej, ot cała filozofia.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To najlepsza droga, jednak nie jest to takie proste. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

do gorszej

Gość Lorenzo01

Zależy od okoliczności. W większości przypadków nie robię sobie z tego nic i zaczynam spotykać się z nową dziewczyna. W czasie randkowania, odrzucenia się zdarzają z obu stron i jest to normalne. Warto wyciągać po prostu wnioski dlaczego tak się stało i nie powielać błędów w przyszłości. 

Natomiast odrzucenie w momencie jak jest wszystko dobrze, sypiamy ze sobą i jest cudownie, a ta nagle zaczyna wychładzać znajomość wtedy z 90% dokładnościa mogę stwierdzić, że jest ktoś jeszcze oprócz mnie. Ujmując to łagodnie, można się wkurzyć wtedy i z tydzień dwa zajmuje zanim dojdę do równowagi. 

Bez względu na przyczynę zazwyczaj usuwam numer i więcej się nie kontaktuję. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Bez względu na przyczynę zazwyczaj usuwam numer i więcej się nie kontaktuję. 

👍

Gość Gość

Hahaha!! Tak, tak, tak szybko "zapominacie". Już w to wierzę, widząc, jak większosć z was zamienia sie w jakichś pier/dolonych frustratów po olaniu czy rzuceniu przez kobietę 😄 Co drugi staje się jakimś yebanym incelem. Masakra. 

Gość Gość

Do niczego o ile ktoś jest zrównoważony psychicznie.

Gość Gość

Do niczego o ile ktoś jest zrównoważony psychicznie.

Gość Gość LO1984

Zostałem kilkakrotnie odrzucony na przestrzeni kilku lat. Za pierwszym razem byłem wściekły na siebie, że biegałem jak oszalały za dziewczyną, która mnie olewała-zakochany byłem w niej bez wzajemności. Byłem też wściekły na nią za to, że mnie odrzuciła. Potrafiłem być dla niej z tego powodu złośliwy. Dogryzałem jej, że miała niezgrabne nogi. Wyleczyłem się z niej stosunkowo szybko. Następnych odrzuceń w ogóle nie przeżywałem. Po prostu dawałem sobie spokój i rozglądałem się za kolejną dziewczyną. 

Gość Aaa

Tak panowie, jeśli spotkacie się z kimś, na kim wam średnio zależy, to możliwe. W innym razie pewnie bywa gorzej 

Gość gosć

Jeżeli facet jest zrównoważony psychicznie to raczej nie ma powodów do odrzucenia.

Gość ech

Do depresji, wiecznej samotności i rezygnacji z podrywania ze strachu przed kolejnym odrzuceniem.

Gość vvv
1 minutę temu, Gość gosć napisał:

Jeżeli facet jest zrównoważony psychicznie to raczej nie ma powodów do odrzucenia.

Wystarczy, że nie jest przystojny i już jest odrzucany.

Gość Gosc

To zależy od stopnia zaangażowania a raczej uczuć i od samego faceta. Jeden rzuci się w wir nowych znajomości, inny będzie cierpiał, może nawet popaść w stany depresyjne, ucieczka w używki, kolejny zracjonalizuje swój stan i zacznie dużo pracować. Inny obróci się przeciwko wszystkim kobietom a nawet zacznie je wykorzystywać. No i najgorszy typ totalnego buraka, mści się na kobiecie nawet przez wiele lat, staje się stalkerem, obmawia ją, próbuje na siłę pokazać że niech żałuję, kim on to nie jest, popada w obsesję zemsty. Na szczęście większość odrzuconych bierze to na klatę i szuka dalej. Kobiety też są odrzucane.

Gość HUH

DO TEGO ŻEBY UCIĄĆ KURRWIE ŁEB PIŁĄ ŁAŃCUCHOWĄ

Gość Robert

Znam przypadek gdy odrzucony facet powybijał szyby w oknach mieszkania dziewczyny, która go odrzuciła. Miał on sprawę karną za zniszczenie mienia. To było 25 lat temu. Teraz miałby też zarzut za stalking czyli uporczywe nękanie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Wystarczy, że nie jest przystojny i już jest odrzucany.

Bzdura. Mnóstwo przeciętnych facetów ma super laski. Nie masz interesującej osobowości ani ciała widocznie, nie każda poleci na kasę 

Gość Lorenzo01
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahaha!! Tak, tak, tak szybko "zapominacie". Już w to wierzę, widząc, jak większosć z was zamienia sie w jakichś pier/dolonych frustratów po olaniu czy rzuceniu przez kobietę 😄 Co drugi staje się jakimś yebanym incelem. Masakra. 

Incelem ? Po tym jednym słowie widać od razu jakich materiałów szukasz na youtube. 😄 

Masz niewyparzony język, ale masz trochę racji niestety. Faceci nie potrafią na ogół po prostu usunąć kontaktu i zachować twarz. Zamiast tego próbują w logiczny sposób przekonywać kobietę do siebie, bądź próbować dalej (a nóż tym razem się zgodzi na spotkanie). Jest to masakra, ale za to "normalni" faceci cieszą się większym zaitneresowaniem. 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość HUH napisał:

Dobre, czy to normalne że bawią mnie takie wpisy?

Gość facetka
33 minuty temu, Gość gość napisał:

do gorszej

Dlaczego do gorszej? Po prostu do kolejnej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Incelem ? Po tym jednym słowie widać od razu jakich materiałów szukasz na youtube. 😄 

Masz niewyparzony język, ale masz trochę racji niestety. Faceci nie potrafią na ogół po prostu usunąć kontaktu i zachować twarz. Zamiast tego próbują w logiczny sposób przekonywać kobietę do siebie, bądź próbować dalej (a nóż tym razem się zgodzi na spotkanie). Jest to masakra, ale za to "normalni" faceci cieszą się większym zaitneresowaniem. 🙂

Albo ja ponizaja. Przed odrzuceniem wydawała im się cudowna a po jest już jedynie chodzącym pasztetem . 

Gość facetka
4 minuty temu, Gość HUH napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobre, czy to normalne że bawią mnie takie wpisy?

Nie wiem, czy to normalne, ale mnie też bawią ;D

Gość goscccc
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

No i najgorszy typ totalnego buraka, mści się na kobiecie nawet przez wiele lat, staje się stalkerem, obmawia ją, próbuje na siłę pokazać że niech żałuję, kim on to nie jest, popada w obsesję zemsty.

O tak.Mialam juz niestety przyjemnosc kogos takiego spotkac na swojej drodze...i nikomu nie zycze.

Gość vvv
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie masz interesującej osobowości

Mam, tylko nie mam możliwości jej pokazać, bo jestem od razu odrzucany.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

Litości na Boga 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

To tylko twoje mniemanie. Jeśli ludzie cie nie lubią i kobiety olewaja to znaczy ze nie masz. Ciekawa osobowość to taka która jest w stanie zainteresować przy pierwszym kontakcie więc skończ filozofię dorabiać totalny nudziarzu z ZA.

Gość vvv
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To tylko twoje mniemanie. Jeśli ludzie cie nie lubią i kobiety olewaja to znaczy ze nie masz. Ciekawa osobowość to taka która jest w stanie zainteresować przy pierwszym kontakcie więc skończ filozofię dorabiać totalny nudziarzu z ZA.

Żeby zainteresować przy pierwszym kontakcie, to musi najpierw do niego dojść, a nie ma na to szans, bo nie jestem przystojny. Przy bliższym poznaniu dużo zyskuję.

Nie mam ZA ani nie jestem nudziarzem.

Gość gość
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

Żeby zainteresować przy pierwszym kontakcie, to musi najpierw do niego dojść, a nie ma na to szans, bo nie jestem przystojny. Przy bliższym poznaniu dużo zyskuję.

Nie mam ZA ani nie jestem nudziarzem.

ile masz lat? Ludzie poznają sie przez innych ludzi, rzadko obcy podbijają do siebie bo ktoś im w oko wpadnie. Do nawiązania samej znajomości wygląd jest mało ważny - chyba że wyglądasz jak ćpun albo menel. Natomiast co z tej znajomości wyjdzie to już musisz sie mieścić w jakichś ramach.