Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Do czego prowadzi odrzucenie przez kobietę?

Polecane posty

Gość vvv
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ile masz lat? Ludzie poznają sie przez innych ludzi, rzadko obcy podbijają do siebie bo ktoś im w oko wpadnie. Do nawiązania samej znajomości wygląd jest mało ważny - chyba że wyglądasz jak ćpun albo menel. Natomiast co z tej znajomości wyjdzie to już musisz sie mieścić w jakichś ramach.

21. Wiem, że ludzi poznaje się przez wspólnych znajomych, ale najpierw trzeba ich mieć...

Gość gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

21. Wiem, że ludzi poznaje się przez wspólnych znajomych, ale najpierw trzeba ich mieć...

to wpierw ogarnij sie z luźną gadką, uśmiechaj sie, do wszystkich, zagaduj o bzdurach, nie szukaj księżniczki teraz, tylko po prostu znajomych, a potem poleci samo. Wygląd nie jest przeszkodą tylko to jak sie zachowujesz przy innych. W wyglądzie może odpychać zaniedbanie, niechlujstwo, niedobrane ciuchy, czasami zęby (ale to nie reguła) - czyli większość można ogarnąć zmienić.

Gość gość

sam ryj faceta to nie musi być ładny, tylko żeby całościowy wygląd był ok, dobrane ciuchy, fryz i ogólna stylizacja. 

Gość vvv
23 minuty temu, Gość gość napisał:

to wpierw ogarnij sie z luźną gadką, uśmiechaj sie, do wszystkich, zagaduj o bzdurach, nie szukaj księżniczki teraz, tylko po prostu znajomych, a potem poleci samo. Wygląd nie jest przeszkodą tylko to jak sie zachowujesz przy innych. W wyglądzie może odpychać zaniedbanie, niechlujstwo, niedobrane ciuchy, czasami zęby (ale to nie reguła) - czyli większość można ogarnąć zmienić.

Ale ja nie mam problemu z luźną gadką, uśmiecham się i zagaduję do ludzi o byle czym. Skupiam się bardziej na znajomych niż dziewczynie. Dbam o siebie, więc to też nie problem.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość vvv napisał:

Ale ja nie mam problemu z luźną gadką, uśmiecham się i zagaduję do ludzi o byle czym. Skupiam się bardziej na znajomych niż dziewczynie. Dbam o siebie, więc to też nie problem.

Z niczym nie masz problemu a takie problemy. Haha. Beks. Człowiek beton łamane na taboret.

Gość Gość Renatka
1 godzinę temu, Gość HUH napisał:

DO TEGO ŻEBY UCIĄĆ KURRWIE ŁEB PIŁĄ ŁAŃCUCHOWĄ

Rozbawił mnie ten wpis , 😂😂😂Mam nadzieję ,że to żart ?!

Gość Prowadzi  do...

Trwale uszkodzonego mozgu. Placz i rozpacz gwarantowana. W poduszke placz, a przy kolegach:W dupie mam te szmate. Leje  na nia. Zwisa mi .I tak byla jeb...nieta. A potem o 23:00 SMS:Kochanie, przepraszam, blagam, kocham Cie. Zabije sie.Gdy kobieta nie daje szansy. Placz ,nerwy na wszystko i rozpacz .Taka prawda. 

Gość Gość Renatka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Z niczym nie masz problemu a takie problemy. Haha. Beks. Człowiek beton łamane na taboret.

Taką tępą g/n/i/d/e  jak ty powinno się żywcem  obdzierać ze skóry i posypywać solą.

Gość GOŚĆ
5 godzin temu, Gość Gość Renatka napisał:

Rozbawił mnie ten wpis , 😂😂😂Mam nadzieję ,że to żart ?!

To nie żart , on ma schizofrenie i może to zrobić.

Gość Parassolka
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

To zależy od stopnia zaangażowania a raczej uczuć i od samego faceta. Jeden rzuci się w wir nowych znajomości, inny będzie cierpiał, może nawet popaść w stany depresyjne, ucieczka w używki, kolejny zracjonalizuje swój stan i zacznie dużo pracować. Inny obróci się przeciwko wszystkim kobietom a nawet zacznie je wykorzystywać. No i najgorszy typ totalnego buraka, mści się na kobiecie nawet przez wiele lat, staje się stalkerem, obmawia ją, próbuje na siłę pokazać że niech żałuję, kim on to nie jest, popada w obsesję zemsty. Na szczęście większość odrzuconych bierze to na klatę i szuka dalej. Kobiety też są odrzucane.

Oj tak..ten ostatni typ sie zgadza .W sedno.Przezyłam to jak wyszłam za mąż , to się zaczęło facet z podstawówki mści się na mnie za to od 21 lat...a dokladnie od 24 bo tyle sie z mezem znamy.Z tym drugim nic mnie nie łączy poza szkołą.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gość Renatka napisał:

Taką tępą g/n/i/d/e  jak ty powinno się żywcem  obdzierać ze skóry i posypywać solą.

Bożesztymój 😱 cóż za agresja.

Gość vvv
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

No to przecież ci od dawna tłumaczę, że problem nie leży we mnie, ale ty tego nie potrafisz zrozumieć.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

No to przecież ci od dawna tłumaczę, że problem nie leży we mnie, ale ty tego nie potrafisz zrozumieć.

Bo twój problem stoi. 

Gość vvv
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo twój problem stoi. 

???

Gość ...

a skąd macie motywację do życia?

Ja się tak bardzo boję odrzucenia, że robię to zawsze pierwszy.

Trochę pil-zartem, trochę pol-serio to piszę..

🙂

Gość psychol
Dnia 29.08.2019 o 16:47, Gość HUH napisał:

DO TEGO ŻEBY UCIĄĆ KURRWIE ŁEB PIŁĄ ŁAŃCUCHOWĄ

lecz sie

Gość Gość

Doprowadza do znalezienia sobie innej dziewczyny. Ot i cała filozofia.

Gość Niestety

Nieraz prowadzi do obłędu.