Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arystoteles

Wczoraj wygralem wszystko, pier'dole was jestem lepszy od was i zawsze bylem, i bede.

Polecane posty

Gość Arystoteles

Po silowni pojechalem do kasyna z kumplem, japie'rdole zrobilismy jakies 25 tys. kazdy, jakas impreza tam tez byla, nacpalismy sie i naje'balismy. Rano obudzilem sie kolo pieknej blondynki w hotelowym lozko, moja nowa dziewczyna. Wygralem wszystko, wracam do gry, pi33erdole was. JESTEM NAJLEPSZY I TO WAS ZAWSZE BOLALO. AHAHA ide sie napic whiskey

Gość Ola

Czemu odstawiles  neuroleptyki? 😞

Gość Arystoteles
Przed chwilą, Gość Ola napisał:

Czemu odstawiles  neuroleptyki? 😞

Tez chcesz possac mego wielkiego ptoka?

Gość Gość

A potem sie obudziles mitomanie zasikany

Gość Wstyd
13 minut temu, Gość Arystoteles napisał:

Po silowni pojechalem do kasyna z kumplem, japie'rdole zrobilismy jakies 25 tys. kazdy, jakas impreza tam tez byla, nacpalismy sie i naje'balismy. Rano obudzilem sie kolo pieknej blondynki w hotelowym lozko, moja nowa dziewczyna. Wygralem wszystko, wracam do gry, pi33erdole was. JESTEM NAJLEPSZY I TO WAS ZAWSZE BOLALO. AHAHA ide sie napic whiskey

Współczuję gustu do szm.at zamiast  kobiet,bo co innego mogłeś wyrwać do hotelu na noc.Brzydze się takimi facetami na noc w hotelu,męska     dzi.w k.a

Gość Arystoteles

A potem obudziłem się zlany potem i z ręką w nocniku. Swojej starej☺

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Arystoteles napisał:

A potem obudziłem się zlany potem i z ręką w nocniku. Swojej starej☺

Wstyd dla miasta być rozpoznawalnym przez połowę kobiet bo zaliczaly albo były zaliczane, męska dz.i.w.k.a,nie zmienię zdania 

Gość Arystoteles

Wasz hejt potwierdza tylko mojom wybitnosc, a Lezaczek czytalem ze jestes  pe.dofilem, wiec japa

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Arystoteles napisał:

Wasz hejt potwierdza tylko mojom wybitnosc, a Lezaczek czytalem ze jestes  pe.dofilem, wiec japa

Gratuluję wybitności i postawy dezaprobaty dla zboczeńców. 

Gość Gość

Dej trochę. 

Gość Arystoteles

Zobaczycie kiedy zostanem premirem Polski i was wsadze do pieerdla haha

Gość Kiss

Nie ćpaj więcej.

Gość Krang
32 minuty temu, Gość Arystoteles napisał:

25tys to zarabialem kiedy handlowalem na giełdzie pomarańczami za młokosa... i lubie się najebać ale znam 100innych klimatów i zwyczajnie szkoda mi czasu więc twoje osiągnięcie to chwilowy wybryk a nie to ze ktos będzie ci placil tyle non stop tak czy nie!!? Tylko ludzie interesu tak jak ja sa na tyle zjajebisci ze wsrod ciszy i spokoju przychodza im kwoty i floty a dupy przyjeżdżają same na podobnym poziomie a na imprezy wynajmuje sie te przeszklone flaty na wyzszch piętrach na które czasami z zazdrością spogladasz

Wiesz kiepuniu???

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

8 minut temu, Gość Gość napisał: Gratuluję wybitności i postawy dezaprobaty dla zboczeńców.  X zawiść zazdrość i nic więcej, stąd są takie rzeczy jak hejt i pomówienia. 

Idź z tego forum. I tak żadnej kobiety nie będziesz miał więc lepiej już teraz odzwyczaj się od ich obecności. 

Gość Arystoteles
6 minut temu, Gość Krang napisał:

25tys to zarabialem kiedy handlowalem na giełdzie pomarańczami za młokosa... i lubie się najebać ale znam 100innych klimatów i zwyczajnie szkoda mi czasu więc twoje osiągnięcie to chwilowy wybryk a nie to ze ktos będzie ci placil tyle non stop tak czy nie!!? Tylko ludzie interesu tak jak ja sa na tyle zjajebisci ze wsrod ciszy i spokoju przychodza im kwoty i floty a dupy przyjeżdżają same na podobnym poziomie a na imprezy wynajmuje sie te przeszklone flaty na wyzszch piętrach na które czasami z zazdrością spogladasz

Wiesz kiepuniu???

Tak sobie wymyslaj mitomanie bez perspektyw, internetowy napinaczu bym ci naj.bal jednom renkom hehe

Gość Mitoman
50 minut temu, Gość Arystoteles napisał:

Tak sobie wymyslaj mitomanie bez perspektyw, internetowy napinaczu bym ci naj.bal jednom renkom hehe

A sie ... mozna posmiac...to ile mieszkań jesteś w stanie nabyć za te 25tys ??? Bo ja za swoje dzisiaj moge chyba z 17cie..a tera siedze na poręczy  jak szaraczek i czekam az mi mechanicy zrobia po godzinach przeglady w moich 9 Ducato zeby zas od jutra kiepunie których zatrudniam mogli dalej zajezdzać

Nie ma to jak ubrzydzic sobie coś co jest poza zasięgiem twoim no nie!? Królu lasu i okolic . Kiepuniu.. 

Gość Arystoteles
2 minuty temu, Gość Mitoman napisał:

A sie ... mozna posmiac...to ile mieszkań jesteś w stanie nabyć za te 25tys ??? Bo ja za swoje dzisiaj moge chyba z 17cie..a tera siedze na poręczy  jak szaraczek i czekam az mi mechanicy zrobia po godzinach przeglady w moich 9 Ducato zeby zas od jutra kiepunie których zatrudniam mogli dalej zajezdzać

Nie ma to jak ubrzydzic sobie coś co jest poza zasięgiem twoim no nie!? Królu lasu i okolic . Kiepuniu.. 

Co tam wymyslasz dalej mitomanie, wiesz ze jestes na strzala. Bym cie zgasil, jak kiepa i wydu.pcyl ci dziewczyne

Gość ArystoCwel
1 godzinę temu, Gość Arystoteles napisał:

Whiskey to ty widziałeś na półce w sklepie a tą blondynkę w burdelu za 150zł/h. Chyba całą wypłatę z budowy wydałeś skoro została aż do rana..

Gość Gość
13 minut temu, Gość Arystoteles napisał:

Co tam wymyslasz dalej mitomanie, wiesz ze jestes na strzala. Bym cie zgasil, jak kiepa i wydu.pcyl ci dziewczyne

Tego ostatniego zapewniam cię,  że nie chciałbyś.

Gość ArystoCwel

A może tym pięknym blondynem był StaraCiota ?

Gość Pytam

Ty jesteś Ten prawdziwy Arystoteles ,czy ten podszywany?

Gość Arystoteles

Wale was hejterzy, ja mam wszystko dlatego tak szczekacie, bo wy nie macie nic hahaha a ja mam wszystko

Gość ArystoCwel
6 minut temu, Gość Arystoteles napisał:

Wale was hejterzy, ja mam wszystko dlatego tak szczekacie, bo wy nie macie nic hahaha a ja mam wszystko

Masz co najwyżej kilka butelczyn jakiegoś taniego zajzajeru w pokoju pod łóżkiem u mamy w domu, rakiete fajek no i jakiegoś używanego szajsunga  z wykupionym pakietem internetowym by móc pisać bajki na cafe.. 

Gość ArystoCwel

Za pewno masz zero $$$ w kiermanie bo rozp. wszystko w amoku alkoholowym ze StarąCiotką na maszyny, na ..., hotel i zajazajer.. Na bank!

Gość ArystoCwel

Za pewno masz zero $$$ w kiermanie bo rozp. wszystko w amoku alkoholowym ze StarąCiotką na maszyny, na d z i w k i, hotel i zajzajer.. Na bank! ***