Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu polki zawsze wyglądają jakby miały kija w dupie, miny srającego kota, wiecznie obrażone, skrzywione

Polecane posty

Gość Skromna i inteligentna
7 minut temu, Gość vvv napisał:

not this.

Pisałem wyżej. Jest wielu facetów, którzy chcą skromnej i inteligentnej kobiety, ale gdy chcą do takiej zagadać, to spotykają się z odmową, bo one nie szukają inteligentnych facetów, tylko przystojniaków.

podziękuj kolegom przyjaciolom i ogolnie facetom. kobiety sie zmienily przez was. 

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Hahha napisał:

Wy macie wygórowane wymagania. Kobiety też wobec was już mają. Sorry ale no to wy jesteście winni. Od was wyszły zdrady wy chcecie sexy modelkę a sami z brzuchem łysi i dużo z was nie dba o higienę. Czuć to w miejscach publicznych. Odsuwam się od takich. Wolę brzydszego niższego niż ustawa przewiduje faceta z obcych krajów a takiego który pomaga kobiecie a nie jej rozkazuje i robi z niej służącą. Ugotuj upierz dzieci baw ja zmeczony po pracy. Kobieta tez jest zmeczona halo. Ale to kobieta wszystko wszystkim ma dogadzac a najgorzej to wam facetom 3 4 dni bez seksu i juz swirujecie ze jej nie zalezy lub ma innego bo wam fiuty poodpadaja przez kilka dni bez seksu. Jakos mloda moja sasiadka wyleciala za granice i wiesz co? Nie uwierzysz ale jej mezem jest hindus i powiem ci wiecej. Mezczyzna na medal. Takze,no. Polacy bierzcie się do roboty i ogarnijcie się a bedzie na was popyt.

Ja też pomagam kobiecie, ale żadna nie jest mną zainteresowana, bo nie jestem przystojny. Nie zależy mi na częstym seksie. Nie szukam modelki, dbam o siebie, nigdy bym nie zdradził, a mimo to żadna nie chce się ze mną umówić.

PS. To kobiety częściej zdradzają.

Gość Hahha
6 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja też pomagam kobiecie, ale żadna nie jest mną zainteresowana, bo nie jestem przystojny. Nie zależy mi na częstym seksie. Nie szukam modelki, dbam o siebie, nigdy bym nie zdradził, a mimo to żadna nie chce się ze mną umówić.

To do jakiej do cholery kobiety podbijasz??? Takie typy jak Ty często spotykam i są zajęci. To właśnie ci przystojniacy albo mniej urodziwy mają zbyt wygórowane oczekiwania i wymagania fizyczne wobec partnerki dlatego kobiety robią to samo. Zrozumcie że mamy dosyć waszego zachowania i robimy dokładnie to samo co wy. A jeśli w twoim otoczeniu drogi kolego nikt cię nie docenił podziękuj osobom twojej płci że tak się dzieje. To nie twoja wina,nie robisz nic źle,ale właśnie teraz tacy nie są doceniani bo teraz  kobieta też wymaga i kogoś na poziomie soł tacy im nie wystarczają ażebyście poczuli jak to jest.

Gość 82992
27 minut temu, Gość Hahha napisał:

Ponieważ Polak nie docenia kobiet. Chcecie kobiet ładnych i w ogole w lozku przebojowych a dziwicie sie ze kobiety chca przystojnych lub z kasa? Obcokrajowiec bardziej docenia. Uwierz. I tak,dla takiego właśnie co doceni zrobi się dużo. Narzekajcie dalej.

Myślisz że każdy szuka wora na nasienie żeby tylko się spuscic? Szerokie masz horyzonty umysłowe 

Gość 9392
25 minut temu, Gość ech napisał:

Nie doceniamy, bo nie mamy za co. Dla obcokrajowców jesteście zawsze miłe, chętnie gotujecie, sprzątacie, nawet płacicie za siebie (a często i za niego), robicie dosłownie wszystko.

Natomiast dla Polaków wprost przeciwnie. Nic nie robicie, za to wiecznie wymagacie.

Chory umysłowo jesteś? Słowianki zawsze szukały faceta z innego kraju żeby za nie płacił I utrzymał na lepszym poziomie niż Polak, polka na ukrainca czy bialorusina nie poleci bo nie ma kasy 

Gość vvv
9 minut temu, Gość Hahha napisał:

To do jakiej do cholery kobiety podbijasz??? Takie typy jak Ty często spotykam i są zajęci. To właśnie ci przystojniacy albo mniej urodziwy mają zbyt wygórowane oczekiwania i wymagania fizyczne wobec partnerki dlatego kobiety robią to samo. Zrozumcie że mamy dosyć waszego zachowania i robimy dokładnie to samo co wy. A jeśli w twoim otoczeniu drogi kolego nikt cię nie docenił podziękuj osobom twojej płci że tak się dzieje. To nie twoja wina,nie robisz nic źle,ale właśnie teraz tacy nie są doceniani bo teraz  kobieta też wymaga i kogoś na poziomie soł tacy im nie wystarczają ażebyście poczuli jak to jest.

No właśnie nie mam zbyt wygórowanych oczekiwań, ale każda kobieta, którą znam i próbowałem poderwać miała zbyt wygórowane oczekiwania w kwestii wyglądu i dlatego nie była zainteresowana... A przecież to, że ktoś jest przystojny, nie oznacza, że nadaje się do związku.

Gość 92929

Pociesze jednak facetów tutaj , w każdym kraju jest tyle samo choojowych ludzi , bo większość ludzi jest z natury egoistyczna , rosjanki czy ukrainki od polek nie są lepsze , kolega opowiadał jak poszedł na ruską dyskotekę w Niemczech i mówił rosjankom że jest Polakiem to patrzyly z obrzydzeniem i szły dalej szukać bogatych Niemców, one dosłownie się Polakami brzydzily, ukrainki może nie aż tak ale też wolą Niemców , w żadnym kraju nie ma "złotych idealnych kobiet  " A jak są to jednostki i to nie zauważalne przez facetów 

Gość ech
4 minuty temu, Gość 9392 napisał:

Chory umysłowo jesteś? Słowianki zawsze szukały faceta z innego kraju żeby za nie płacił I utrzymał na lepszym poziomie niż Polak, polka na ukrainca czy bialorusina nie poleci bo nie ma kasy 

Może zawsze tak było, ale teraz Polki kochają egzotykę, nawet tę z biedniejszych od Polski krajów. Przecież tacy murzyni rzadko kiedy mają kasę, a Polki ich uwielbiają.

Gość 82929
1 minutę temu, Gość ech napisał:

Może zawsze tak było, ale teraz Polki kochają egzotykę, nawet tę z biedniejszych od Polski krajów. Przecież tacy murzyni rzadko kiedy mają kasę, a Polki ich uwielbiają.

Chyba ty ich lubisz xD ja jestem kobieta i nie trawię ciemnych facetów, nawet jak facet ma ciemne włosy to musi mieć przynajmniej jasne oczy, ja szukam faceta na poważnie żeby mieć rodzinę i dzieci więc kolorowego lenia nie chce , jak zza granicy to Niemca Francuza Włocha, koreanczyka A nie makumbe

Gość 9393
6 minut temu, Gość ech napisał:

Chyba mieszkasz wśród jakichś plastikowych karyn którym chodzi tylko o duża kaszane, ja mam inteligentne koleżanki i żadna czarnego by nie chciała 

Gość kota

Człowieku, rozglądasz się na ulicy i się dziwisz? Na ulicy to się związków nie szuka, tylko usług.

Gość ech
6 minut temu, Gość 82929 napisał:

Chyba ty ich lubisz xD ja jestem kobieta i nie trawię ciemnych facetów, nawet jak facet ma ciemne włosy to musi mieć przynajmniej jasne oczy, ja szukam faceta na poważnie żeby mieć rodzinę i dzieci więc kolorowego lenia nie chce , jak zza granicy to Niemca Francuza Włocha, koreanczyka A nie makumbe

3 minuty temu, Gość 9393 napisał:

Chyba mieszkasz wśród jakichś plastikowych karyn którym chodzi tylko o duża kaszane, ja mam inteligentne koleżanki i żadna czarnego by nie chciała 

Mnóstwo Polek wiąże się z murzynami czy innymi Arabami.

Gość 92929
8 minut temu, Gość ech napisał:

Mnóstwo Polek wiąże się z murzynami czy innymi Arabami.

Zapomniałeś dodać że polek z PATOLOGII , bo normalnie myslaca kobieta szuka faceta który zapewni dziecku byt a jak wiemy ciemni panowie zbyt pracowici nie są 

Gość ech
12 minut temu, Gość 92929 napisał:

Zapomniałeś dodać że polek z PATOLOGII , bo normalnie myslaca kobieta szuka faceta który zapewni dziecku byt a jak wiemy ciemni panowie zbyt pracowici nie są 

No właśnie nie tylko z patologii. Jak widzicie obcokrajowca, to wam się wyłącza myślenie.

Gość 83993
1 minutę temu, Gość ech napisał:

No właśnie nie tylko z patologii. Jak widzicie obcokrajowca, to wam się wyłącza myślenie.

Czemu jesteś taki poyyyebany że wrzucasz wszystkie polki to jednego wora ? Mi się ciemni nie podobają, mogłabym być z obcokrajowcem ale tylko "jasnym"

Gość ech
1 minutę temu, Gość 83993 napisał:

Czemu jesteś taki poyyyebany że wrzucasz wszystkie polki to jednego wora ? Mi się ciemni nie podobają, mogłabym być z obcokrajowcem ale tylko "jasnym"

Wy też wrzucacie wszystkich Polaków do jednego wora.

Nie piszę, że każda, ale wiele Polek chętnie by się związało z ciemnym.

Gość Gość

Polki mają nasrane we łbach.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość vvv napisał:

Tak, pewnie same że sobą.  Sorry, ale każdy chce mieć związek z kimś na tyle wygladajacym żeby to nie obrzygac przy próbie seksu. 

Gość Gość

A jakie mamy być po polskich ojcach i ich gufnianych genach? 

Gość Gość
48 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie mamy być po polskich ojcach i ich gufnianych genach? 

Takie jak po matkach i ich gufnianych genach.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takie jak po matkach i ich gufnianych genach.

Z  gunfa cie ulepiono a się nosisz jak szlachta. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z  gunfa cie ulepiono a się nosisz jak szlachta. 

nie bredź

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

nie bredź

To wina chújowym genów matki Polki. 

Gość vvv
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tak, pewnie same że sobą. 

Nie ze sobą, tylko z wolnymi.

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Sorry, ale każdy chce mieć związek z kimś na tyle wygladajacym żeby to nie obrzygac przy próbie seksu. 

Jeżeli dla ciebie nie ma nic pomiędzy "przystojny" a "tak brzydki, że rzygam na jego widok", to nie mamy o czym rozmawiać.