Patrycja30 0 Napisano Sierpień 31, 2019 Hej, Od początku lipca biorę tabletki antykoncepcyjne (21 dni tabletki, 7 dni tabletki placebo). 15 sierpnia według kalendarzyka w telefonie powinnam mieć owulacje. 10 sierpnia bez dodatkowego zabezpieczenia (prezerwatywa) uprawiałam sex z moim chłopakiem. Nie skończył we mnie, ale mimo wszystko boje się, że mogło się coś we mnie znaleść. Wczoraj powinnam dostać okres i go nadal nie dostałam. Nie czuje żadnych objawów ciąży, nie mam tez podwyższonej temperatury. Czy jeżeli uprawiałam sex 5 dni przed owulacja to mogę być w ciąży ? Nie wiem czy to ze stresu przed ciąża nie dostaje okresu, czy może przez tabletki antykoncepcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 31, 2019 Plemniki w pochwie mogą przeżyć nawet tydzień, więc uprawianie seksu 5 dni przed owulacją, to jest duża szansa że zajdziesz w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja30 0 Napisano Sierpień 31, 2019 Nawet jeżeli biorę regularnie tabletki antykoncepcyjne ? I mimo, ze nie skonczyl we mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mali Napisano Wrzesień 4, 2019 Jeśli brałaś regularnie to nie powinnaś zajść w ciążę. Tabletki blokują owulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja30 0 Napisano Wrzesień 4, 2019 Spokojnie, już dostałam okres w niedziele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastka Napisano Wrzesień 5, 2019 A jak sprawdzasz swoja owulację? ja mam tester afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona23 Napisano Wrzesień 7, 2019 A nie lepiej pomyśleć o dobrej antykoncepcji? Polecam naturalną, ja używam i chwalę sobię diafragmę Caya. jest świetna i dostępna na stronie naturalnej płodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolczasta Napisano Wrzesień 15, 2019 yyyy a wiesz ze jesli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to nie ma dni plodnych ani owulacji? ja biore tabletki vines od niedawna i wiem takie rzeczy Kalendarzyka nie stosuj bo jest ci niepotrzebny.. jego sie stosuje przy planowaniu dziecka gdy musisz wiedziec kiedy jest owulacja a kiedy nie. Przy tabletkach sie to nie sprawdza. Jesli stosujes ztabletki zgodnie z ulotką to nie ma opcji ciazy. Nawet jak by chlopak konczyl w tobie codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Wrzesień 15, 2019 Z tego co mi się wydaje to podczas brania pigułek nie ma owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach