Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhop siup

czy wkurza was taki facet którego probujecie wziac sposobem a on nic

Polecane posty

Gość hhop siup

czyli olewacie, robicie tak zeby pomyslal ze go nie chcecie a on nie wzruszony

Gość Gość

Manipulacja jest brzydką córka inteligencji, nie mam przyjemności jej znać i nie zamierzam poznać.

Gość hhop siup

a ja lubie gdy kobieta tak robi, to znaczy że jej zależy i chce wylądować w moim uścisku

Gość Beks
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Manipulacja jest brzydką córka inteligencji, nie mam przyjemności jej znać i nie zamierzam poznać.

Wiadomo że brzydką 😏 wasze córki kulfony łamane na bakłażany. 

Gość gość

Jeśli jest niewzruszony i nie chce mnie zdobywac, to... trudno. Wtedy zazwyczaj odpuszczam. Czasem mogę wykazać inicjatywę, ale generalnie facet musi wykazywać trochę większą i się o mnie jakos starać, inaczej nie widzę szans na blizsza znajomosc.

Jednym słowem nigdy nie staram sie bardziej od faceta, chyba, ze w czymś zawinię w związku i on miał prawo sie obrazic

Gość Gość
40 minut temu, Gość hhop siup napisał:

a ja lubie gdy kobieta tak robi, to znaczy że jej zależy i chce wylądować w moim uścisku

poyeb

Gość Gość
31 minut temu, Gość gość napisał:

Jeśli jest niewzruszony i nie chce mnie zdobywac, to... trudno. Wtedy zazwyczaj odpuszczam. Czasem mogę wykazać inicjatywę, ale generalnie facet musi wykazywać trochę większą i się o mnie jakos starać, inaczej nie widzę szans na blizsza znajomosc.

Jednym słowem nigdy nie staram sie bardziej od faceta, chyba, ze w czymś zawinię w związku i on miał prawo sie obrazic

Wielu facetów nie lubi takich pseudoksiężniczek i od razu by cię olali.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie mężczyźni, to zniewiesciali chłopaczkowie  chcący być zdobywanymi. Prawdziwy mężczyzna nie zamienia się miejscem z kobietą i nie lata w jej ciuchach.

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie mężczyźni, to zniewiesciali chłopaczkowie  chcący być zdobywanymi. Prawdziwy mężczyzna nie zamienia się miejscem z kobietą i nie lata w jej ciuchach.

Tak sobie tłumacz królewno z drewna z przerośniętym ego. 

Gość Szczery

JPRD🤣

Po ile wy macie lat że takie brednie wypisujecie?

Jak zaglądam na uczuciowy to mam wrażenie że jesteście niedorozwinięci, nie dziwię się że tu siedzicie bo z takim podejściem nigdy nikogo nie znajdziecie w realu.

Totalna porażka dziewuch i prawiczków.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak sobie tłumacz królewno z drewna z przerośniętym ego. 

Czujesz się gorsza? 😊

Gość Gość
5 minut temu, Gość Szczery napisał:

JPRD🤣

Po ile wy macie lat że takie brednie wypisujecie?

Jak zaglądam na uczuciowy to mam wrażenie że jesteście niedorozwinięci, nie dziwię się że tu siedzicie bo z takim podejściem nigdy nikogo nie znajdziecie w realu.

Totalna porażka dziewuch i prawiczków.

A kto chce zboczeńca? Tylko jego lustrzane odbicie😂 Ciebie wpuści pijanego do domu, nie martw sie😂 jeszcze cie wychlasta po twarzy i za karę każe spać na podłodze, będziesz super szczęśliwy Wladziu😂Alkoholizm jak nic cię czeka z tych przyjemności po wypiciu 😂

Gość gość

Problem w tym, że faceci  nie lubią raczej kobiet, które próbują ich "wziąć sposobem". Oni sami wolą zdobywać. I to nie jest mit, wiem z doświadczenia

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

A kto chce zboczeńca? Tylko jego lustrzane odbicie😂 Ciebie wpuści pijanego do domu, nie martw sie😂 jeszcze cie wychlasta po twarzy i za karę każe spać na podłodze, będziesz super szczęśliwy Wladziu😂Alkoholizm jak nic cię czeka z tych przyjemności po wypiciu 😂

Ale ile orgazmów z wyzywania go, bicia i poniżania będzie miał,  aż strach, że zejdzie śmiertelnie od nich😨😂

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jakoś zawsze działało to na mój plus i zreszta działa nadal bo jestem w 5-letnim związku 😉

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Problem w tym, że faceci  nie lubią raczej kobiet, które próbują ich "wziąć sposobem". Oni sami wolą zdobywać. I to nie jest mit, wiem z doświadczenia

Normalny mężczyzna jest  zdobywca, zniewiescialy chce być zdobywanym,  normalna kobieta chce inicjatywy mężczyzny,  babochłop przejmuje inicjatywę, po czym wielkie zdziwienie, że atrybuty mężczyzny z dominujących cech u nich stały się atawistycznymi u niektórych tylko. Świat zmierza ku zagładzie,  powszechna rozwiązłość seksualna odbiera męskość mężczyznom i kobiecość kobietom.

Gość gość

A po co brac faceta sposobem? Jak będzie chciał, to bedzie mnie zdobywał i tyle, a jak nie to nie jest widocznie na tyle zainteresowany

Zreszta nie chodzi o to zeby faceta olewac, bo to kolejna skrajnosc, mozna nawet czasem odezwac sie pierwszej, pod warunkiem, ze facet sie stara. Bo jak sie nie stara, to żadne zdobywanie go sie na nic nie zda

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Normalny mężczyzna jest  zdobywca, zniewiescialy chce być zdobywanym,  normalna kobieta chce inicjatywy mężczyzny,  babochłop przejmuje inicjatywę, po czym wielkie zdziwienie, że atrybuty mężczyzny z dominujących cech u nich stały się atawistycznymi u niektórych tylko. Świat zmierza ku zagładzie,  powszechna rozwiązłość seksualna odbiera męskość mężczyznom i kobiecość kobietom.

*i to u niektórych tylko, bo reszta jest całkowicie ich pozbawiona.

Gość gość

Po prostu zaintesowany facet to okazuje, niezainteresowany nie okazuje. I tyle.

Samej mozna przejac inicjatywe od czasu do czasu, jesli widac starania faceta. Ale i tak ta inicjatywa powinna byc wieksza z jego strony na poczatku. W związku już może byc jej mniej wiecej po rowno

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A po co brac faceta sposobem? Jak będzie chciał, to bedzie mnie zdobywał i tyle, a jak nie to nie jest widocznie na tyle zainteresowany

Zreszta nie chodzi o to zeby faceta olewac, bo to kolejna skrajnosc, mozna nawet czasem odezwac sie pierwszej, pod warunkiem, ze facet sie stara. Bo jak sie nie stara, to żadne zdobywanie go sie na nic nie zda

Odezwać się pierwszej to przejąć inicjatywę, nie potrzebuje takiego faceta, którego mam chronić,  bo jest delikatny i wrażliwy, i boi się podejść,  bo jeszcze go odrzuce i jak on biedny sobie poradzi z tą porażka? "...gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy..."

Gość tępe lalki
2 godziny temu, Gość hhop siup napisał:

czyli olewacie, robicie tak zeby pomyslal ze go nie chcecie a on nie wzruszony

durne babskie gierki zamiast szczerość, oznaka pustactwa

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Odezwać się pierwszej to przejąć inicjatywę, nie potrzebuje takiego faceta, którego mam chronić,  bo jest delikatny i wrażliwy, i boi się podejść,  bo jeszcze go odrzuce i jak on biedny sobie poradzi z tą porażka? "...gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy..."

No to uważam, że przejęcie inicjatywy od czasu do czasu czyli odezwanie sie czy nawet zaproponowanie spotkania nie jest złe, ale jesli facet bardziej pokazuje, ze mu zalezy tzn. czesciej sie odzywa.

Niektorzy nie lubia sie tez odzywać non stop i chca zeby kobieta od czasu do czasu to zrobila, wiec trzeba tez wyczuc sytuacje.

Na pewno narzucanie sie, robienie pretensji, ze on sie nie odzywał nie jest dobre. Ale mily kontakt od czasu do czasu ze strony kobiety może byc odebrany na plus, jesli on sie stara 

Gość gość

A kobiety zauważyłam, ze czesto wpadają we dwie skrajnosci. Albo załozyły sobie, ze nigdy, ale to nigdy nie mogą odezwac sie pierwsze do faceta, co niektorych może zniechecić, bo nie każdy facet lubi wykazywac inicjatywe caly czas, albo narzucaja sie facetom, kiedy on nie odpisuje robia im pretensje, albo piszą kolejne wiadomości. I te dwie skrajnosci moim zdaniem sa złe.

Idealnie jest byc troche tajemniczą, trochę niedostepną w ten sposob, ze nie czeka sie caly czas na jego telefon, czasem oddzwoni sie np. po kilku godzinach, nie zawsze ma sie dla niego czas, kiedy on tego chce, ale jednocześnie nie robić mu żadnych pretensji, kiedy on tego czasu ma mniej, lub nie dzwoni, a kiedy sie stara samej czasem pierwszej sie odezwać.

W ogole zadzwonienie czasem pierwszej do faceta, kiedy on okazuje zainteresowanie nie uważam za przejaw tego, ze kobieta sie jakos bardzo zaangazowała, moze rownie dobrze dzwonic do niego z czystej ciekawosci co u niego slychac, to nic wielkiego

Gość Gość
Dnia 1.09.2019 o 18:32, Gość gość napisał:

brednie 

Gość pozer

spuszczam takiemu-takiej wode klozetowa na łeb 🤣

Gość Gość
Dnia 1.09.2019 o 18:41, Gość Gość napisał:

Normalna kobieta potrafi wykazać inicjatywę, a próżna królewna z drewna ze zrytym beretem chce być tylko zdobywana,  normalny facet chce też inicjatywy kobiety, tylko męski podnóżek przejmuje wyłącznie inicjatywę i płaszczy się, po czym wielkie zdziwienie, że traktuje się go z brakiem szacunku.

Gość Gość
Dnia 1.09.2019 o 18:44, Gość gość napisał:

Po prostu zaintesowany facet to okazuje, niezainteresowany nie okazuje. I tyle.

Samej mozna przejac inicjatywe od czasu do czasu, jesli widac starania faceta. Ale i tak ta inicjatywa powinna byc wieksza z jego strony na poczatku. W związku już może byc jej mniej wiecej po rowno

Skąd sobie to wywróżyłaś lala, że "inicjatywa powinna być większa z jego strony"? Kto tak powiedział, ty?

Gość Gość
Dnia 1.09.2019 o 18:46, Gość Gość napisał:

nie potrzebuję takiej kobiety, która boi się podejść,  bo jeszcze ją odrzucę i jak ona biedna sobie poradzi z tą porażką? "...gdzie te kobiety, prawdziwe takie..."

Gość Gosc

Próbowalaś mu wziąc do buzi? Też nic?

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Normalna kobieta potrafi wykazać inicjatywę, a próżna królewna z drewna ze zrytym beretem chce być tylko zdobywana,  normalny facet chce też inicjatywy kobiety, tylko męski podnóżek przejmuje wyłącznie inicjatywę i płaszczy się, po czym wielkie zdziwienie, że traktuje się go z brakiem szacunku.

Widzę,  że w główce się pomieszało od bycia psem swojej dominy, bo to co.piszesz jest bez sensu. Nie potrafisz być mężczyzną,  może żeby nim być nie powinieneś chodzić w damskiej bieliźnie? Może nie powinieneś dawać się bić,  pobniżać,  wyzywać jej? Bo lubiąc powyższe mężczyzną  nigdy nie będziesz, żadne przewodzenie jakimś tam organizacj9m pozaprawnym jego z ciebie nie uczyni, tym bardziej sadystyczne skłonności. Sayonara.