Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aossia

Chciałabym miec fajnego faceta,a wokół same szlaufy...

Polecane posty

Gość aossia

jak tak patrze to masakra...

kilka typow ktore spotykam:

1. bzykają wszystko co zywe,bezmyslnie, jak malpy

2.jw.+ są dwulicowi, bo brzydzą się i gardzą tymi które bzykają

3.nic sobą nie prezentują,a mają wymagania,

4.

Żeby spotkać faceta ,który szanuje innych, szanuje swoje ciało czyli sypia z kims kogo kocha (a wiadomo, że miłosc nie rodzi sie w miesiąc czasu regularnych spotkan), reprezentuje coś sobą, jest dobrym,uczciwym i szczerym człowiekiem, nie zanudza, nie zamula,nie narzeka i dobrze wygląda to chyba jakis cud biblijny.Ja takiego nie spotkalam,za to mase głupków którzy udają kogoś innego zeby sie przypodobac a i tak wszystko wychodzi na wierzch co mnie jeszcze bardziej obrzydza niz gdyby pokazal od razu swoje oblesne "ja".

Gość aossia

4.leniwy,typowy ferdek kiepski zlorzeczacy innym, zazdrosny, bez zadnych perspektyw, checi rozwoju

Gość Gość

Kolejna frustratka na forum. A tak na marginesie: każdy facet bzykałby chętnie wiele kobiet. Biologia.

Gość aossia
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kolejna frustratka na forum. A tak na marginesie: każdy facet bzykałby chętnie wiele kobiet. Biologia.

Dziwne, żeby nie być sfrustrowanym patrząc na dzisiejszy "towar".🤣

Myślisz,że nie wiem o biologii? Oprócz biologii jest też rozum, posiadanie zasad, kontrolowanie swoich popędów. Jeśli facet zachowuje sie bezmyślnie, to jest dla mnie szmatą do wytarcia.

Gość w kość
3 minuty temu, Gość aossia napisał:

nic sobą nie prezentują,a mają wymagania

4 minuty temu, Gość aossia napisał:

faceta ,który szanuje innych, szanuje swoje ciało czyli sypia z kims kogo kocha (a wiadomo, że miłosc nie rodzi sie w miesiąc czasu regularnych spotkan), reprezentuje coś sobą, jest dobrym,uczciwym i szczerym człowiekiem, nie zanudza, nie zamula,nie narzeka i dobrze wygląda

rozumiem, że Ty sobą coś reprezentujesz,

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pozbawiony ludzkich odruchów a pielęgnujący psie. Takim panom dziękujemy, mężczyznę trzeba szanować a takiego nie da się. Pokaż mi swoja kobietę a powiem ci kim jesteś. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

👏

Dla autorki 👏

Gość aossia
1 minutę temu, Gość w kość napisał:

rozumiem, że Ty sobą coś reprezentujesz,

To oczywiste, inaczej nie byloby postu i mam nadzieje ze ty rowniez nie jestes obludny/a 

Gość aossia
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Dla autorki 👏

hehe dziekuje 🙂 ciekawa jestem kto pisal,k czy m.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość aossia napisał:

hehe dziekuje 🙂 ciekawa jestem kto pisal,k czy m.

Powinnaś nie mieć wątpliwości,  że k, na m nie liczyłabym pod takim tekstem, na pewno nie na tym forum.

Gość szaarŕriikkkkk
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Pozbawiony ludzkich odruchów a pielęgnujący psie. Takim panom dziękujemy, mężczyznę trzeba szanować a takiego nie da się. Pokaż mi swoja kobietę a powiem ci kim jesteś. 

Jestem nikim...hehe

Gość Geniusz

Czyli rozumiem że autorka jest dziewicą skoro ona używa rozumu

Gość Gość
23 minuty temu, Gość aossia napisał:

Dziwne, żeby nie być sfrustrowanym patrząc na dzisiejszy "towar".🤣

Myślisz,że nie wiem o biologii? Oprócz biologii jest też rozum, posiadanie zasad, kontrolowanie swoich popędów. Jeśli facet zachowuje sie bezmyślnie, to jest dla mnie szmatą do wytarcia.

Nie bezmyślnie, tylko zgodnie z popędem, napędzanym przez testosteron. Biologia. Kobiety nie mają o tym bladego pojęcia, a próbują się wymądrzać. 

Gość w kość
18 minut temu, Gość aossia napisał:

i mam nadzieje ze ty rowniez nie jestes obludny/a

a jakie to ma znaczenie?

czy to nie dziwne, że nie możesz nikogo znaleźć, a przecież jesteś wartościową osobą?

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

nie bredź łamago

Gość Gość
2 minuty temu, Gość w kość napisał:

a jakie to ma znaczenie?

czy to nie dziwne, że nie możesz nikogo znaleźć, a przecież jesteś wartościową osobą?

Wartości człowieka nie mierzy się liczbą osób, z którymi uprawiał seks. Tak myślą tylko zakompleksione koniotrzepy i zaburzone kłody-wieczne dziewice. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

nie bredź łamago

Łamago? Do mnie?😨 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Wartości człowieka nie mierzy się liczbą osób, z którymi uprawiał seks. Tak myślą tylko zakompleksione koniotrzepy i zaburzone kłody-wieczne dziewice. 

Szlaufy chcące podnieść swoją wartość wyzywaja dziewice, jako gorsze od nich. Ty jesteś ta, która szczuła do zbiorowego gw&ałtu na kobiecie i oddania jej potem psom? Jako osoba wunaturzona, zdemoralizowana do szpiku kości nie jesteś ekspertem od oceniania wartości człowieka. 

Gość aossia
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Powinnaś nie mieć wątpliwości,  że k, na m nie liczyłabym pod takim tekstem, na pewno nie na tym forum.

Bylam pewna od początku, ale miałam nadzieje, że może jest jednak jakis normalny facet tutaj 🙂

16 minut temu, Gość Geniusz napisał:

Czyli rozumiem że autorka jest dziewicą skoro ona używa rozumu

Nie napisałam,żeby byc dziewicą czy prawiczkiem. Tylko, żeby robić to z osobą którą kochamy. Nie jestem dziewica ale czekałam z seksem aż 24 lata , konsekwentnie ,mimo że pokusy były...a i popęd miałam silny jak na kobietę

16 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie bezmyślnie, tylko zgodnie z popędem, napędzanym przez testosteron. Biologia. Kobiety nie mają o tym bladego pojęcia, a próbują się wymądrzać. 

No to inaczej bezmyślnie.Ja akurat jak na kobietę miałam silny popęd, miałam też nałogi i wyszłam z tego.Trzeba szczerze chcieć i poprzestawiać sobie w mózgu.Nie rób z siebie ofiary swojego testosteronu bo to jest śmieszne.Masz słaby charakter więc jak dla mnie jesteś do odstrzału

17 minut temu, Gość w kość napisał:

a jakie to ma znaczenie?

Owszem jestem wartościową,  moge mieć na pstryknięcie byle kogo, nikogo wartościowego nie ma na horyzoncie po prostu. To nie jest pusty slogan bo każdego staram sie dobrze poznać i niestety, ale wszyscy faceci są tak samo bezmyslni i bezwartościowi

Gość aossia
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Owszem, jest to wyznacznik.Ja nie jestem ani zakompleksiona,  ani kłoda,ani dziewica.Nie wiem skad wziałes ten głupi tekst.

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Szlaufy chcące podnieść swoją wartość wyzywaja dziewice, jako gorsze od nich. Ty jesteś ta, która szczuła do zbiorowego gw&ałtu na kobiecie i oddania jej potem psom? Jako osoba wunaturzona, zdemoralizowana do szpiku kości nie jesteś ekspertem od oceniania wartości człowieka. 

Nie wiem, ja tam dziewicą nie jestem.Ludzie którzy zazdroszczą innym wyzywają bo co mogą zrobić. Zeby nie czuc sie jak gowno beda jechac po innych.To Najnizszy poziom rozwoju, strzelam ze autor tamtego postu to jakas patologia

Gość Gość

Dzisiejsze młode kobiety mają w poprzek. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Każda kobieta chetnie przespalaby się z wieloma przystojnymi facetami. Biologia. 

Gość aossia

Facet ktory sie kuwi nie rozni sie niczym od ....A ci gorsi jeszcze ... wyzywaja,mimo ze prezentuja taki sam poziom 🤣

Gość aossia

kurvi*

dziffki*

Gość Gość

Śmieszą mnie faceci, którzy myślą, że kobiety nie mają popędu. Mamy chęć na seks, lubimy go, a to, że kobieta sypia z mężczyzną tylko gdy go pokocha, to sprawa przyjętych zasad moralnych, a nie braku popędu. 

Gość ravioli
1 godzinę temu, Gość aossia napisał:

jak tak patrze to masakra...

kilka typow ktore spotykam:

1. bzykają wszystko co zywe,bezmyslnie, jak malpy

2.jw.+ są dwulicowi, bo brzydzą się i gardzą tymi które bzykają

3.nic sobą nie prezentują,a mają wymagania,

4.

Żeby spotkać faceta ,który szanuje innych, szanuje swoje ciało czyli sypia z kims kogo kocha (a wiadomo, że miłosc nie rodzi sie w miesiąc czasu regularnych spotkan), reprezentuje coś sobą, jest dobrym,uczciwym i szczerym człowiekiem, nie zanudza, nie zamula,nie narzeka i dobrze wygląda to chyba jakis cud biblijny.Ja takiego nie spotkalam,za to mase głupków którzy udają kogoś innego zeby sie przypodobac a i tak wszystko wychodzi na wierzch co mnie jeszcze bardziej obrzydza niz gdyby pokazal od razu swoje oblesne "ja".

szukasz nieistniejącego ideału, po prostu bierz kogoś tak samo zje/banego jak ty sama i będzie git

Gość lenny
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

chyba że chce bzykać facetów ale tacy nie chcą durnych bab

Gość Gość
5 minut temu, Gość ravioli napisał:

szukasz nieistniejącego ideału, po prostu bierz kogoś tak samo zje/banego jak ty sama i będzie git

A ty bierzesz sobie babę tak zje&bana jak ty czy szukasz ideału Sebciu? 

Gość aossia
55 minut temu, Gość Gość napisał:

Śmieszą mnie faceci, którzy myślą, że kobiety nie mają popędu. Mamy chęć na seks, lubimy go, a to, że kobieta sypia z mężczyzną tylko gdy go pokocha, to sprawa przyjętych zasad moralnych, a nie braku popędu. 

dokladnie:) zeby miec zasady to trzeba miec cos w glowie, byc szlaufem jest latwo

52 minuty temu, Gość ravioli napisał:

pomyliles slowo zje/bany z zaje/bisty . Wiem,ze bedzie git bo szlaufa nie chce:)