Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jak długo zakochana kobieta moze czekac na krok faceta

Polecane posty

Gość ggg
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

19 lat temu ci to napisał?

Moze się coś zmieniło od tamtego czasu.

od tamtego czasu pewnie chłop ma juz rodzinę

Gość Gość

Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby czekać biernie latami, zamiast podejść do faceta i pogadać. 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Trudni powiedziec, a ile juz czeka? 

Pół wieku.

Gość M...@
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby czekać biernie latami, zamiast podejść do faceta i pogadać. 

Rozmawiałam, pierwsza zaczęłam rozmowę. Mimo swojego wieku okazał się niedojrzałym człowiekiem. Rozmowy toczyłam przez 19 lat...! Ja tą walkę przegrałam... czasami nie mamy wpływu na pewne sprawy i musimy się pogodzić z tym. 

Gość gosc
11 minut temu, Gość M...@ napisał:

Rozmawiałam, pierwsza zaczęłam rozmowę. Mimo swojego wieku okazał się niedojrzałym człowiekiem. Rozmowy toczyłam przez 19 lat...! Ja tą walkę przegrałam... czasami nie mamy wpływu na pewne sprawy i musimy się pogodzić z tym. 

Przykro mi, ze nie skonczylo sie to dobrze. A skad taki pomysl, ze jak nic nie wychodzilo to probowac tyle lat?

Gość M...@
18 minut temu, Gość gosc napisał:

Przykro mi, ze nie skonczylo sie to dobrze. A skad taki pomysl, ze jak nic nie wychodzilo to probowac tyle lat?

Każdy człowiek chce być kochany, chce być dla kogoś ważny... jeśli kochasz potrafisz zrobić wiele, czasami dużo za dużo. Myślałam,  że to uczucie odwzajemnione, żyłam w takim przekonaniu tyle lat, zbyt późno zdobyłam się na rozmowę. I dziś żałuję, że nie zauważyłam tego wcześniej.