Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy ...

Dziewczyny kogo byście wybrały?

Polecane posty

Gość vvv
2 godziny temu, Mizo napisał:

Mam w nosie statystyki. To naprawdę nie jest dla mnie żaden wyznacznik. Każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie. To, że kilku spokojnych nie zdradzi swoich kobiet (de facto tylko dlatego, bo nie mają okazji) nie znaczy, że kolejny, do którego uśmiechnie się szczęście i będzie miał szansę od losu, tego nie uczyni. Jakoś nie satysfakcjonuje mnie fakt, że nieśmiały chłoptaś mnie nie zdradzi tylko dlatego, bo inna się koło niego nie zakręciła. Facet musi mieć charakter, musi być wystawiany na próby i musi udowodnić, że potrafi opierać się pokusom - jeśli nie da rady, to dla mnie jest już nieatrakcyjny 🙂 

Ja mógłbym zostać wystawiony na próbę i to udowodnić, tylko ty od razu zakładasz, że jako mężczyzna na pewno zdradzę, a jako praviczek, to już w ogóle na bank.

Gość Gość

Znowu się plastus uaktywnia...

16 minut temu, Gość Prawdziwy napisał:

Znaczy tak, nie mów o błonie, bo to nie o nią chodzi, tylko o powiedzmy "mentalność dziewicy". Po drugie mógłbym napisać o małżeństwach z prawiczkami, bo też uważam, że facet powinien być prawiczkiem do ślubu, żeby było jak najlepiej. Tyle, że no sama poszukaj, na forach postów o tym, że faceci chcą dziewic i mają problemy psychiczne że ich kobiety były z innymi jest M N Ó S T W O. A odwrotne można policzyć na palcach jednej ręki. Tak już jest i koniec. A jak ktoś chce się fochac na sprawy oczywiste i nie przyjmować prawdy to nie mój problem, ale niech nie ma pretensji do całego świata, taka już nasza natura, że mężczyźni chcą być pierwsi, kobiety ostatnie.  

A co nas obchodzą jacyś zwichrowani, zakompleksieni chłoptasie? Od takiego oszołoma, który uznaje jedynie "kult dziewictwa" uciekałabym z prędkością światła. Bo jakby już się z kobietą przespał (nawet jeśli to on byłby pierwszy), to automatycznie taka dziewczyna byłaby dla niego nic warta, bo już przestałaby być "czysta". Kobiety może i mają swoje oczekiwania co do doświadczenia seksualnego partnera ale prawda jest taka, że jak się zakochają, to nie ma to w konsekwencji dla nich znaczenia, ich priorytety się zmieniają. Faceci z kolei mają na tym tle jakiegoś fioła i ciągle chcą tylko kontrolować poczynania kobiet w sypialni  i próbują wyliczać nam kochanków. Po prostu masakra, u niektórych to już przybiera jakiś rozmiar obsesji 😐

Gość Prawdziwy
2 minuty temu, Mizo napisał:

A co nas obchodzą jacyś zwichrowani, zakompleksieni chłoptasie? Od takiego oszołoma, który uznaje jedynie "kult dziewictwa" uciekałabym z prędkością światła. Bo jakby już się z kobietą przespał (nawet jeśli to on byłby pierwszy), to automatycznie taka dziewczyna byłaby dla niego nic warta, bo już przestałaby być "czysta". Kobiety może i mają swoje oczekiwania co do doświadczenia seksualnego partnera ale prawda jest taka, że jak się zakochają, to nie ma to w konsekwencji dla nich znaczenia, ich priorytety się zmieniają. Faceci z kolei mają na tym tle jakiegoś fioła i ciągle chcą tylko kontrolować poczynania kobiet w sypialni  i próbują wyliczać nam kochanków. Po prostu masakra, u niektórych to już przybiera jakiś rozmiar obsesji 😐

No tak to już jest i co poradzisz? Kobiety też mają swoje wady. A co do Twojego kompletnie bzdurnego twierdzenia, że faceci tracą szacunek to po prostu brak słów, jak można tak przeinaczac wszystko byleby sobie zrobić dobrze, no TRAGEDIA. NIE, facet, któremu kobieta się odda jako pierwszemu, w przypadku jeśli facet ogólnie szanuje kobiety, a nie jest ...em to wielbi taką kobietę i cieszy się z tego, że to właśnie on dostapil tego zaszczytu. Tak już ma wielu facetów, takie podejście, nic Cię to nie musi obchodzić, tak samo jak nas nie obchodzi Twoje podejście i pitolenie, bo stety czy niestety tak już inaczej postrzegamy pewne wartości. 

Gość Gość

A jėbal was wszystkich pies 💩

Gość Gość
26 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja mógłbym zostać wystawiony na próbę i to udowodnić, tylko ty od razu zakładasz, że jako mężczyzna na pewno zdradzę, a jako praviczek, to już w ogóle na bank.

Wtrące się, wiesz jak to jest. Czy w tym całym Hollywoodzkim światku zebrali się tylko patologiczni ludzie? Skąd te narkotyki i romanse? To byli szarzy ludzie i nagle trafili do tego świata i ćpają i zmieniają partnerów jak rękawiczki. Oni tacy nie byli kiedyś, okazja czyni złodzieja, a silna wola przy masie okazji słabnie. Gdybyś był milionerem i piękne modelki i aktorki właziły Ci same do łóżka, a Ty całe życie byś się opierał i był wierny zwyczajnej Kasi, zwłaszcza po 10 latach małżeństwa, po kryzysach, kłótniach i zdechnięciu ostatniego motylka to super, ale to piękna bajka, a życie to życie.

33 minuty temu, Gość Prawdziwy napisał:

No tak to już jest i co poradzisz? Kobiety też mają swoje wady. A co do Twojego kompletnie bzdurnego twierdzenia, że faceci tracą szacunek to po prostu brak słów, jak można tak przeinaczac wszystko byleby sobie zrobić dobrze, no TRAGEDIA. NIE, facet, któremu kobieta się odda jako pierwszemu, w przypadku jeśli facet ogólnie szanuje kobiety, a nie jest ...em to wielbi taką kobietę i cieszy się z tego, że to właśnie on dostapil tego zaszczytu. Tak już ma wielu facetów, takie podejście, nic Cię to nie musi obchodzić, tak samo jak nas nie obchodzi Twoje podejście i pitolenie, bo stety czy niestety tak już inaczej postrzegamy pewne wartości. 

Tak to jest, bo dla Was jedyną wartością w kobiecie jest jej ci...ka, dlatego tak bardzo Was interesuje ta błona. Jakby mnie facet zaczął wypytywać o moje dziewictwo, to od razu zapaliłaby mi się czerwona lampka. Dla takiego faceta nie jest "zaszczytem" bycie pierwszym kochankiem kobiety - po prostu taki element boi się porównań z innymi. Wiedząc, że kobieta z nikim wcześniej nie spała nie musi się obawiać, że zostanie uznany za słabego kochanka. Jak zwykle chodzi tylko o ratowanie swojego kruchego ego 🙂 Mężczyzna pewny siebie będzie miał zupełnie inne podejście do tematu. Szkoda, że takich niewielu 🙂 

16 minut temu, Gość Gość napisał:

Wtrące się, wiesz jak to jest. Czy w tym całym Hollywoodzkim światku zebrali się tylko patologiczni ludzie? Skąd te narkotyki i romanse? To byli szarzy ludzie i nagle trafili do tego świata i ćpają i zmieniają partnerów jak rękawiczki. Oni tacy nie byli kiedyś, okazja czyni złodzieja, a silna wola przy masie okazji słabnie. Gdybyś był milionerem i piękne modelki i aktorki właziły Ci same do łóżka, a Ty całe życie byś się opierał i był wierny zwyczajnej Kasi, zwłaszcza po 10 latach małżeństwa, po kryzysach, kłótniach i zdechnięciu ostatniego motylka to super, ale to piękna bajka, a życie to życie.

Dzięki za rozsądne wytłumaczenie 🙂 

Gość Gimbus
8 godzin temu, Gość I SYF napisał:

BABY Z TEGO FORUM TO DNO

Wiadomo że każdy żyje swoim życiem i choć to trochę może być obraźliwe ale to nie mogę się nie zgodzić tak szczerze 🙂 Jak tam można sypiać z dużą liczbą gości, ciekawe jakie matki później wyrosną z tych kobiet haha

Gość gość
6 minut temu, Leżaczek napisał:

8 godzin temu, brokentiger87 napisał: B)  X fuj.

a widzisz, punkt widzenia zależy...... ale gdyby spojrzeć okiem aseksualnego tygryska pan B jako bardzie przechodzony == bardziej zmęczony (nawet odrobinkę) bardziej wyżyty, nasycony itd, po co jej taka spokojna i cicha woda co to.... a tak, szansa, że ów spoiwem będą tulaski, mizianka, czy też nieco odważniej czohranka, miast domagać się nieustanie i skomleć i wyć o nagłe ciupcianka ! 🙂 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość vvv napisał:

pipcia

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Piszecie bzdury napisał:

prawda jest taka że szanujące osoby nie zmieniają partnerów jak skarpetki i dlatego normalna osoba nie ma więcej niż 2ch partnerów w życiu bo wiadomo że raz można się pomylić. Im więcej partnerów tym gorzej a jak już jakaś osoba ma więcej niż 3ch lub 4rech partnerów to coś jest nie tak i taki ktoś nie może być porządny.

"Porządny" to przecież nikt inny jak brzydki zakompleksiony koniotrzep, którego nikt nie chce. To próbuje się pocieszać rzekomą "porządnością" (co za de bilne określenie swoją drogą).

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Prawdziwy napisał:

Znaczy tak, nie mów o błonie, bo to nie o nią chodzi, tylko o powiedzmy "mentalność dziewicy". Po drugie mógłbym napisać o małżeństwach z prawiczkami, bo też uważam, że facet powinien być prawiczkiem do ślubu, żeby było jak najlepiej. Tyle, że no sama poszukaj, na forach postów o tym, że faceci chcą dziewic i mają problemy psychiczne że ich kobiety były z innymi jest M N Ó S T W O. A odwrotne można policzyć na palcach jednej ręki. Tak już jest i koniec. A jak ktoś chce się fochac na sprawy oczywiste i nie przyjmować prawdy to nie mój problem, ale niech nie ma pretensji do całego świata, taka już nasza natura, że mężczyźni chcą być pierwsi, kobiety ostatnie. 

Dla normalnego faceta nie ma to żadnego znaczenia czy dziewica czy nie, tylko fajna czy nie. Dziewictwo jest ważne tylko dla zakompleksionych pisdusiów którzy nagą kobietę widzieli tylko w komputerze.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Komu to tłumaczysz i po co? Sa ludzie i taborety. 

cześć taborecie

Gość Gość
10 godzin temu, Mizo napisał:

Nie faceci tylko pryszczate chłoptasie.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Prawdziwy napisał:

Pipko mógłbyś się wypowiadać tylko za siebie, a nie za facetów? Zwłaszcza że koło faceta nawet nie stałeś?

Gość neon

Szanujące kobiety zawsze wybiorą prawiczka

Gość Kobieta

Nigdy prawiczka, lubie doswiadczonych facetow i oczywiscie musze wiedziec, czy pasujemy rowniez pod wzgeldem potrzeb seksualnych, zanim pomysle o zwiazku.

Gość pravda
17 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Nigdy prawiczka, lubie doswiadczonych facetow i oczywiscie musze wiedziec, czy pasujemy rowniez pod wzgeldem potrzeb seksualnych, zanim pomysle o zwiazku.

Ale ten doświadczony musi gdzieś zdobyć to doświadczenie, nieprawdaż?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość neon napisał:

Szanujące kobiety zawsze wybiorą prawiczka

ile jeszcze was pryszczatych zakompleksionych koniotrzepów tu jest?

Gość Gimbus
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

ile jeszcze was pryszczatych zakompleksionych koniotrzepów tu jest?

Co ty masz z tym powtarzaniem się? dosłownie na każdym temacie to samo ogólnie jak ktoś coś normalnego napiszę

Gość heheh

Racja co niektórzy tu piszą.

Wy w większości nie szanujecie się i śpicie z kim popadnie hahahaha

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Gimbus
1 godzinę temu, marawstala napisał:

Pierwszego : )

I brawo, dobrze że są jeszcze takie dziewczyny jak ty 🙂  bo niestety większość tu na forum woli drugą opcje co jest nie zrozumiałe

4 minuty temu, Gość heheh napisał:

Mów za siebie, najłatwiej ocenić kogoś 

Gość heheh
2 minuty temu, Flaming80 napisał:

Mów za siebie, najłatwiej ocenić kogoś 

Mówię za siebie, nie jestem taki jak wy 🙂

Ale wiem że każdy żyje jak chce

Jak kto

1 minutę temu, Gość heheh napisał:

Mówię za siebie, nie jestem taki jak wy 🙂

Ale wiem że każdy żyje jak chce

Jak kto 

Gość gość
Dnia 4.09.2019 o 14:11, Gość ciekawy ... napisał:

Jeżeli byście mieli wybrać to kogo byście wybrali:

Troszkę cichego i spokojnego prawiczka

czy

Pewnego siebie i towarzyskiego ale który już miał około 3 lub 5 dziewczyn

??? powiedzmy że jeśli by wyglądali tak samo (chodzi mi o osobowość)

Mój wybór: ten do którego by mi sece mocniej zabiło.

Gość heheh
20 minut temu, Flaming80 napisał:

Jak kto 

Jak większość osób tu, nikogo nie oceniam ale widać jakie są z tego co piszą

Gość Gość
8 godzin temu, Gość heheh napisał:

lekcje odrobione cipciu?