Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość P.

Do A.

Polecane posty

Gość Gość P.

Słowa mają znaczenie, bo te które wypowiedziałem, napisałem dawno temu w smsach były prawdą. Zależało mi, zależy mi na Tobie, niestety nie potrafiłem tego okazać, bo w gruncie rzeczy byłem nieśmiały, bo paraliżowała mnie Twoja uroda cała Ty piękna zewnętrznie i bogate wnętrze, niestety odrzucilas mnie, gdy nie zasłużyłem wtedy na to. Zobacz, jak długo byłem Tobie wierny tyle lat byłem jestem sam łudząc się że przeprosisz mnie, że przytulimy się do siebie i wybaczymy, zaufamy sobie. Nie mogę spać, pracować, normalnie funkcjonować, taka prawda jak powiedziałaś że masz męża i nawet nie chciałaś chwilę porozmawiać szkoda przykre to jest czemu okazalas mnie taki chłód niechęć nie rozumiem... moje oczy spojrzenie nie kłamało... wystarczyło spróbować zaufać...zauroczylas mnie już dawno pokochałem Ciebie taką jaka byłaś bardziej widzę to, czego nie dostrzegasz Ty... przestaję już tu pisać bo chyba nigdy Ciebie tu nie było nie wiem czy kiedyś coś tu przeczytałaś... żegnam wszystkich...P.

Gość gosc

Pokochaleś ale nie chciałeś jej  i ona po raz drugi A może 50 odebrała to jednoznacznie.Już jej nie ma i nie będzie. 

Gość Ania

Nie przejmuj się, głowa do góry, tak w życiu bywa!

Gość hozjer

Za długo myślałeś chłopie. ...ałeś miłość.

Gość Gość

A jakie imię ma A?

Gość gość P.
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A jakie imię ma A?

Agnieszka

Gość gosc

Myslalam ze zapomnialam ale pamietam