Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ovomaltine

Co dzisiaj zjadlyscie w ciągu całego dnia?

Polecane posty

Gość Ovomaltine

Co dzisiaj wchodziło w skład waszego jadłospisu kafeterianki? 

Gość Dużo?

Sałatka grecka, koltet mielony, buraczki czerwone, kawa x3, herbata, dwa drinki 🙂

Gość Zapomniałam
Przed chwilą, Gość Dużo? napisał:

Sałatka grecka, koltet mielony, buraczki czerwone, kawa x3, herbata, dwa drinki 🙂

No i suplementacja oczywiście. 

Gość Menu

Śniadanie -kanapka z pasztetem

Obiad - kanapka z pasztetem i kiszonym 

Kolacja- kanapka z kiszonym bz pasztetu 

Gość Gygy

Do poludnia winogron duzo ale nie wiem ile. Obiad ziemniak maly kolba kukurydzy na masle duza, kotlet duzy i pomidory z ogorkami w smuetanie. Na kolacje zrobilam koktajl z ananasa, wypilam szklanke. Klka kaw i podjadalam winogrona.

Gość Serio

Parowka w cieście, 3 male paszteciki, kawa, babeczka, Panini i x2, kanapka z powidlem 

Gość gość

Kawałek wędzonego łososia, słonecznik, 3 pomidory, fasolka szparagowa i grillowana pierś z kurczaka.

Gość Gość

Wstyd pisać, uprzedzam, że chuds jestem jak szczypior

-z 10 śliwek, jabłko, 5 ciastek małych z pyszną bitą śmietaną, udko wędzone, 2 kawałki kfc łagodne, 3 krewetki w cieście i frytki z kfc, 2 buły z szynką i pomidorem, garść płatków kukurydzianych z mlekiem, kilka cukierków czekoladowych, pół makrelj wędzonej z połową bułki i myślę o fantazji z jagodami bo mam w lodówce. 

Gość gość

Jogurt activia, kanapka ze schabem, papryka faszerowana, kilka łyżek salatki z szynką.

Gość Onsam

Wow  jak tak to oczytam to myślę sobie: ale tu te kobiety są fit, pewnie szczupłe piękne i zadbane

Gość Ovomaltine
36 minut temu, Gość Dużo? napisał:

Co za drinki? Niedużo i zdrowo. Wręcz za mało można by powiedzieć :) Co suplementujesz?

Gość gość

Ja dzisiaj zjadłam łyżkę do zupy nuteli i paczkę draży mlecznych przez cały dzień. 😕

Gość Ovomaltine
34 minuty temu, Gość Menu napisał:

Śniadanie -kanapka z pasztetem

Obiad - kanapka z pasztetem i kiszonym 

Kolacja- kanapka z kiszonym bz pasztetu 

A czemu tak podobnie wszystkie posiłki :) ?

Gość Dużo zjadłam?

2 borówki 

Gość Ovomaltine
36 minut temu, Gość Gygy napisał:

Do poludnia winogron duzo ale nie wiem ile. Obiad ziemniak maly kolba kukurydzy na masle duza, kotlet duzy i pomidory z ogorkami w smuetanie. Na kolacje zrobilam koktajl z ananasa, wypilam szklanke. Klka kaw i podjadalam winogrona.

Dasz przepis na koktajl? Jadłospis bardzo spoko :)  

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ovomaltine napisał:

Co za drinki? Niedużo i zdrowo. Wręcz za mało można by powiedzieć 🙂 Co suplementujesz?

Drinki z wódki 🙂

suplementy na ładne włosy i skórę 🙂

Ja wiem czy mało? Dla mnie w sam raz, głodu nie czuję 🙂

Gość KlituśBajduś
2 minuty temu, Gość Dużo zjadłam? napisał:

2 borówki 

nie kłam, Wieczorna Locho, że wytrzymałabyś dzień na 2 borówkach 🤣  to marzenie wisielca schizofreniczko 🤣 poszukaj Nimfy jeszcze w swojej szafie albo we flaszce starego Rubacho 🤣

Gość Ovomaltine
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ja dzisiaj zjadłam łyżkę do zupy nuteli i paczkę draży mlecznych przez cały dzień. 😕

Napięty grafik :) ?

Gość sowa

sniadanie: jajecznica z 2 jaj na masle i polowa awokado z pomidorem

2 sniadanie: garsc orzechow 

obiad: surowka z czerwonej kapusty, selera i cebuli z miesem kurczaka

podwieczorek: garsc jagod 

kolacja: pieczony filet z lososia i duszona kapusta z marchewka, odrobina makaronu

Gość Gość
1 minutę temu, Gość KlituśBajduś napisał:

nie kłam, Wieczorna Locho, że wytrzymałabyś dzień na 2 borówkach 🤣  to marzenie wisielca schizofreniczko 🤣 poszukaj Nimfy jeszcze w swojej szafie albo we flaszce starego Rubacho 🤣

Podpisz się jak w temacie peezdo. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Dużo zjadłam? napisał:

2 borówki 

Ty rzeczywiście masz zryty łeb na tle tej Nimfy Wieczorna. Wszędzie ją widzisz. Co jest dla ciebie takiego dziwnego w borówkach? Z aż takiej biedy pochodzisz że to dla ciebie taki rarytas?

Gość Ovomaltine
17 minut temu, Gość gość napisał:

Kawałek wędzonego łososia, słonecznik, 3 pomidory, fasolka szparagowa i grillowana pierś z kurczaka.

Jak fajnie zdrowo :) Ale malutko, dieta? Jak wytrzymujesz z tak ograniczonymi racjami pokarmowymi?

Gość KlituśBajduś
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

nie piszesz teraz z Nimfą Wieczorna schizolko 🤣🤣🤣 wszędzie ją widzisz 🤣 jesteś przypadek beznadziejny  🤣

Gość sowa

a jutro zjem:

sniadanie: owsianka z mlekiem i suszonymi morelami, jajo na twardo z odrobina majo

2 sniadanie: kawalek sera i garsc owocow

obiad: surowka z ogorka, selera i awokado z miesem kurczaka

podwieczorek: pare kostek czekolady gorzkiej z orzechami i jakis owoc

kolacja: ze 2 male ziemniaczki, surowka z kapusty, jedna biala kielbaska

Gość Ovomaltine
35 minut temu, Leżaczek napisał:

Klopsa 50g ryżu i łyżkę buraczkow, dwie kawy 👌😗

Co tak mało :( ? Późno wstałeś pewnie? Jak robisz te klopsy?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty się jakoś nie podpisujesz pod swoimi hejtami na Magdę, Nimfę, czy Tygrysa, tchórzu. Znowu hipokryzja Wieczi? Zabawne że to ty ją innym ciągle wytykasz. Te twoje gadki o biciu się z ludźmi można w kontekście tego że boisz się nawet podpisać pod swoim stalkingiem włożyć między bajki będące wytworem twojej mitomanii. Jesteś żałosna kobieto. 

Gość Kkk

sniadanie - bułka z serem żółtym (choć przewaznie jem chleb pełnoziarnisty taki twardszy jak pumpernikiel ale bardziej lajtowy to ostatatnio faza na grahamki z żółtym serem)🤭+ ☕️+ garść borówek

II śniadanie - pół dużego jogurtu greckiego i dwie 🍑 brzoskiwnie zblendowane (🍑 z ogródka dziadków), 🍵zielona herbata

obiad - dziś na szybko: kasza kuskus, bakłażan pieczony  serem w piekarniku, + sos z 3 pomidorów malinowych 🍅pokrojonych w kostkę, połowy dużej cebuli i czosnku ( wszystko przysmażone na patelni na ciepło).

kolacja - ciastko francuskie francuskie, dwie brzoskwinie i dwa 🍻 bezalkoholowe 🤭 miało być jedno 🤦‍♀️

Gość Ovomaltine
28 minut temu, Gość Serio napisał:

Parowka w cieście, 3 male paszteciki, kawa, babeczka, Panini i x2, kanapka z powidlem 

Jaka babeczka i kawka :) ? 

Gość sowa

do tego wszystkiego codziennie wypijam 1 mala szklanke soku z pomaranczy, 2 kawy, 3 lampki czerwonego wytrawnego wina, 4 herbaty i sporo lykow czystej wody, kiedy tylko mam okazje. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Kkk napisał:

sniadanie - bułka z serem żółtym (choć przewaznie jem chleb pełnoziarnisty taki twardszy jak pumpernikiel ale bardziej lajtowy to ostatatnio faza na grahamki z żółtym serem)🤭+ ☕️+ garść borówek

II śniadanie - pół dużego jogurtu greckiego i dwie 🍑 brzoskiwnie zblendowane (🍑 z ogródka dziadków), 🍵zielona herbata

obiad - dziś na szybko: kasza kuskus, bakłażan pieczony  serem w piekarniku, + sos z 3 pomidorów malinowych 🍅pokrojonych w kostkę, połowy dużej cebuli i czosnku ( wszystko przysmażone na patelni na ciepło).

kolacja - ciastko francuskie francuskie, dwie brzoskwinie i dwa 🍻 bezalkoholowe 🤭 miało być jedno 🤦‍♀️

ja pierdziele patrzcie xD chory łeb Wieczorna podszywa się pod Nimfę xD ktoś powie że to nie stalking ? xD ta upiorna przegrywka nią żyje 3 rok xD