Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

JAK TRWALE WYLECZYĆ HELICOBACTER PYLORI?

Polecane posty

Gość GOŚĆ

Od 5 lat leczę się na helicobacter pylorii oraz przewlekłe zapalenie żołądka. Stosowałam już chyba wszystkie leki, po wyleczeniu helicobacter zawsze wraca, a stan zapalny żołądka trwa nieprzerwanie od 5 lat. Przed choroba byłam osobą aktywną fizycznie, dobrze się odzywiałam, alkoholu nigdy nie piłam, nie paliłam. Zaczęło się od śmiertelnej choroby mojej mamy, dwa lata żyłam w przewlekłym stresie, zachorowałam na nerwicę lękową, wtedy to też zaczełam mieć bóle żołądka, niestrawność i wykryto u mnie po raz pierwszy tę bakterię i zapalenie żołądka. Od tamtej pory nie mam komfortu życia, mam wrażenie, ze mimo diety, leków, które stosowałam (od pół roku nie stosuję, bo to bez sensu, skoro nie pomagają), i wszystkich innych zaleceń lekarzy jest cały czas tak samo. Czy ktoś z Was walczył z zapaleniem żołądka i helicobacter, które wciąż nawraca? Dodam, ze wciąż chodze na terapię z powodu nerwicy, która nie ustępuje, bo jestem wciąż skoncentrowana na dolegliwościach gastrycznych, w pracy siedze i czuję, zę gniecie i ssie mnie w żołądku cały czas, ciągle ten dyskomfort- od 5 lat. Nie mam już siły! MOże można to naturalnie jakoś wyleczyć?