Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczoraj powiedzial

Maz z kolega pobili bylego.

Polecane posty

Gość Wczoraj powiedzial

Wtedy nie byl mezem. Pobili mojego bylego. Za jakies smsy. Ze przychodzil do mnie .Aby sie odwalil ode mnie. Boze jakie to dziwne. Tyle lat o tym nie wiedziec. Nie mieli prawa. Jestem wsciekla na meza ,za to co zrobil. Teraz jest mezem ,wtedy byl tylko kolega. A tamtego kochalam, ale nie moglam z nim byc. Mam ochote dac mezowi za to po mordzie. Okropnie mi z tym .ku...wa. Tyle czasu. Fuck. 

Gość Z miasta aniołów

Ham i kutafon w jednym.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Wczoraj powiedzial napisał:

Wtedy nie byl mezem. Pobili mojego bylego. Za jakies smsy. Ze przychodzil do mnie .Aby sie odwalil ode mnie. Boze jakie to dziwne. Tyle lat o tym nie wiedziec. Nie mieli prawa. Jestem wsciekla na meza ,za to co zrobil. Teraz jest mezem ,wtedy byl tylko kolega. A tamtego kochalam, ale nie moglam z nim byc. Mam ochote dac mezowi za to po mordzie. Okropnie mi z tym .ku...wa. Tyle czasu. Fuck. 

Cp za frajer musiał wziąć ze sobą pomoc w postaci drugiego frajera. Żenada, pozdrów dwi Ku...r...wy

Gość Dobra
2 minuty temu, Gość Z miasta aniołów napisał:

Ham i kutafon w jednym.

Rozstalismy sie z bylym. Ale nie mial prawa go bic. Za to ze walczyl o nas? Ze przychodzil bo chcial byc ze mna? I to 2 na 1 .I jeszcze podobno nos mu zlamali ...e. Nie moge przebolec tego. Mam nadzieje ze go kiedys spotkam i przeprosze. Pewnie to dla niego teraz bez znaczenia ,ale mam moralniaka na maxa. Bo od tamtej pory nigdy go juz nie widzialam. Uczucie okropne. Mimo ze tyle lat minelo. 

Gość Gość

Patola

Gość Dobra
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Cp za frajer musiał wziąć ze sobą pomoc w postaci drugiego frajera. Żenada, pozdrów dwi Ku...r...wy

Niby przypadkiem go spotkali. Niby on cos gadal do nich. Ale nawet...Wielkie ku....bo we 2.

Gość Nooo
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Patola

Najgorsze ,jak widac. Nie wiem, za kogo wyszlam. 😤Masz racje ?Patola w czystej krasie te moje zycie.

Gość Dlaczego
12 minut temu, simsyoli napisał:

Dlaczego nie mogłaś z mim byc?

Bo ktos mial zly wplyw na niego. Bylismy mlodsi i glupi .

Gość gość

no to gratuluja aktualnego męża , ale bohater w 2 n jednego i to aby odbić mężowi jego kobietę. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak on się poczuł co doświadczył. Na pewno aktualny jest wart miłości twojej  i uczuć. Pomyśl gdyby nie to niskie i podłe zagranie w formie napaści bandyckiej zeszlibyście się znowu i byli na pewno szczęśliwą rodziną a tak to z patologią tworzysz związek. Ciekawe ile jeszcze takich historyjek się dowiesz o swom rycerzyku. Niektórym kobietą to imponuje , ale one są nic nie warte. Co ty możesz z tym zrobić, trudno powiedzieć , na pewno bym się zastanowiła kogo wybrałam, przemocowca tchórza czy ? wiesz że to manipulowanie z jego strony ciebie, oszukiwanie. Najgorsze jest to że cię pozbawił obiektywnego wyboru. Ja z taką osobą nie chciał żyć, to bandyta.

Gość To ja
20 minut temu, Gość gość napisał:

no to gratuluja aktualnego męża , ale bohater w 2 n jednego i to aby odbić mężowi jego kobietę. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak on się poczuł co doświadczył. Na pewno aktualny jest wart miłości twojej  i uczuć. Pomyśl gdyby nie to niskie i podłe zagranie w formie napaści bandyckiej zeszlibyście się znowu i byli na pewno szczęśliwą rodziną a tak to z patologią tworzysz związek. Ciekawe ile jeszcze takich historyjek się dowiesz o swom rycerzyku. Niektórym kobietą to imponuje , ale one są nic nie warte. Co ty możesz z tym zrobić, trudno powiedzieć , na pewno bym się zastanowiła kogo wybrałam, przemocowca tchórza czy ? wiesz że to manipulowanie z jego strony ciebie, oszukiwanie. Najgorsze jest to że cię pozbawił obiektywnego wyboru. Ja z taką osobą nie chciał żyć, to bandyta.

To nie byl maz!!!Odeszlam od niego bo pil(wplyw pewnej osoby, bo wczesniej nie pil-znalazl dobrego szefa w pracy )Dzieci tez nie mielismy. Mielismy po 20 lat. Maz nie jest agresywny, jest dobrym czlowiekiem, dobrym mezem. Ale to co zrobil zabolalo mnie bardzo. I jestem w szoku. Jestem wsciekla na niego. 

Gość To ja
9 minut temu, Gość To ja napisał:

To nie byl maz!!!Odeszlam od niego bo pil(wplyw pewnej osoby, bo wczesniej nie pil-znalazl dobrego szefa w pracy )Dzieci tez nie mielismy. Mielismy po 20 lat. Maz nie jest agresywny, jest dobrym czlowiekiem, dobrym mezem. Ale to co zrobil zabolalo mnie bardzo. I jestem w szoku. Jestem wsciekla na niego. 

Na tamten czas i tak bym nie byla z bylym bo odeszlam. Z mezem wtedy nie bylam, wiec mnie nie odbijal czy chronil .Bo wiedzial ze z nim nie bede (mimo ze kochalam bardzo)Ale nic mi o tym pobiciu nie powiedzial. Zanim bylismy razem. Dopiero teraz to wyszlo przypadkiem. I to mnie meczy. I tak wiem co musial czuc byly. Swiety nie byl. Ale maz nie mial prawa go bic. Ciezko wytlumaczyc wszystko i opisac. Wszystko mam przed oczyma. :/Co bylo. ...

Gość Studentka22

Mam na imię Sylwia, mam 22 lata i studiuje prawo.
Jestem szczupłą brunetką i mam 164 cm wzrostu. Moje studia nie są zbyt ekscytujące więc w ramach przygodnego seksu założyłam konto na portalu sexanons.eu/Sylwia22 żeby chętni panowie mogli zobaczyć mnie przed spotkaniem, Mam tam zdjęcia w bieliźnie oraz bez żebyś zobaczył czy podobają Ci się moje dziurki 🙂 Można mnie szukasz pod nickiem Sylwia22
Mogę dodać że uwielbiam oral, zwłaszczy gdy to facet pieści języczkiem moją cipeczkę. Nachodzi mnie chęć też by spróbować analu 🙂 Jeśli jesteś chętny to odezwij się, napisałam gdzie możesz mnie znaleźć 😘

Gość Wachaj kał
4 minuty temu, Gość Studentka22 napisał:

Jestem szczupłą brunetką i mam 164 cm wzrostu. Moje studia nie są zbyt ekscytujące więc w ramach przygodnego seksu założyłam konto na portalu sexanons.eu/Sylwia22 żeby chętni panowie mogli zobaczyć mnie przed spotkaniem, Mam tam zdjęcia w bieliźnie oraz bez żebyś zobaczył czy podobają Ci się moje dziurki 🙂 Można mnie szukasz pod nickiem Sylwia22
Mogę dodać że uwielbiam oral, zwłaszczy gdy to facet pieści języczkiem moją cipeczkę. Nachodzi mnie chęć też by spróbować analu 🙂 Jeśli jesteś chętny to odezwij się, napisałam gdzie możesz mnie znaleźć 😘

Spied. ..Szmaciuro. 

Gość Sylwia s

Wytłumacz mi jak można mieć jakiegoś byłego?przecież to chore.Najpierw jeden potem drugi .Tak tylko szmaty robią .Takie  jest moje zdanie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia s napisał:

Wytłumacz mi jak można mieć jakiegoś byłego?przecież to chore.Najpierw jeden potem drugi .Tak tylko szmaty robią .Takie  jest moje zdanie.

Morda kapciu zębaty.  

🐰

Gość Sylwia s
31 minut temu, Gość Studentka22 napisał:

Chore tym wpisem powinna zainteresować się policja.

Gość Sylwia s
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Morda kapciu zębaty.  

🐰

Jak ty sie do mnie odnosisz ?Mię życzę sobie!!!

Gość Sylwia s
35 minut temu, Gość Studentka22 napisał:

Czy to ma związek z faktem że ja tež studiuję?Już mam iść na policję czy za chwilę?Akurat dziś na wykładach też omawialismy prawo mimo że studiuję inny kierunek.Jeśli to prowokacja to chętnie zainteresuje policję...aczkolwiek ja mam 40 lat i jestem osobą moralną i wierzaca .Nie rozumiem co wy ludzie macie w tych chorych głowach?Jesteście obrzydliwi.

Gość Sylwia s
49 minut temu, Gość To ja napisał:

Na tamten czas i tak bym nie byla z bylym bo odeszlam. Z mezem wtedy nie bylam, wiec mnie nie odbijal czy chronil .Bo wiedzial ze z nim nie bede (mimo ze kochalam bardzo)Ale nic mi o tym pobiciu nie powiedzial. Zanim bylismy razem. Dopiero teraz to wyszlo przypadkiem. I to mnie meczy. I tak wiem co musial czuc byly. Swiety nie byl. Ale maz nie mial prawa go bic. Ciezko wytlumaczyc wszystko i opisac. Wszystko mam przed oczyma. :/Co bylo. ...

Wziełaś rozwod dlatego ,,były "czy o co chodzi ?

Gość Hohoho
13 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

A Ty pewnie pani z fujara 😂😂😂😂byly, terazniejszy ale nie 30 na raz😂😂😂Rozjechana jestes jak beczka po piwie. Bladz bladza zostanie. Czy to facet czy baba. Idz lizac rowy pod "monopolowy" jak takiego masz smaka na ptaka 😂😂

Gość Nieee
12 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Wziełaś rozwod dlatego ,,były "czy o co chodzi ?

To byly chlopak. Maz byl wtedy tylko kolega. Nie byl mezem ani on, ani byly.Bylam panna.Rozwodow nie mialam.Z mezem wtedy sie tylko kolegowalismy. Byly tez go znal(mojego teraz meza).

Gość Sylwia s
8 minut temu, Gość Hohoho napisał:

A Ty pewnie pani z fujara 😂😂😂😂byly, terazniejszy ale nie 30 na raz😂😂😂Rozjechana jestes jak beczka po piwie. Bladz bladza zostanie. Czy to facet czy baba. Idz lizac rowy pod "monopolowy" jak takiego masz smaka na ptaka 😂😂

Słucham ???Wiesz ze mogę Cię za ten wód do sądu pozwać?Mój mąż jest moim pierwszym i zarazem jedynym facetem w moim życiu!!Jestem wierzącą i moralną katolicką a zanim poznałam męża to chciałam wstąpić do Zakonu.Jestem wierną żoną i matką!!Nigdy męża nie zdradziła i z nikim przed mężem nawet nie chodziłam!!Nie życzę sobie takich obelg! I insynuacji to jest karalne!To jest jawne zniesławienie.Osobiście należę do Wspólnoty Odnowy w Duchu Świetym i aż mi na wymioty zbiera jak czytam tak wulgarne obrzydliwe treści!

Mów za siebie i mie sądź mnie po sobie!

Boze jakie to dziwne.

x

ten koment autorki do sytuacji jest dopiero dziwny

x

no to niezła inba, k;u;r;f;a; samce alfa. na policję i wyprowadź się od zj;e;b;a, bo może bije Twoich obecnych znajomych

Gość Sylwia s
4 minuty temu, Gość Nieee napisał:

To byly chlopak. Maz byl wtedy tylko kolega. Nie byl mezem ani on, ani byly.Bylam panna.Rozwodow nie mialam.Z mezem wtedy sie tylko kolegowalismy. Byly tez go znal(mojego teraz meza).

Nie wyobrazam sobie czegoś takiego Jeden to jeden i koniec Tylko szmaty nawijają raz z jednym raz z nastepnym.To niemoralne. 

Gość Tak
4 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Boze jakie to dziwne.

x

ten koment autorki do sytuacji jest dopiero dziwny

x

no to niezła inba, k;u;r;f;a; samce alfa. na policję i wyprowadź się od zj;e;b;a, bo może bije Twoich obecnych znajomych

😂😂😂Tak jest z klanu Bellocco 😂lazi z kałachem. Uwazaj !😂 

Gość Tak
22 minuty temu, brokentiger87 napisał:

ja bym skopała męża i była z tym byłym.

Noo nie doczyta. A juz sady wydaje. On pił! Dlatego go zostawilam. A pobity zostal za smsa jakiegos. Nie wiem jakiego. Nie chce mi powiedziec co tam bylo. Co byly mu napisal. Maz nie jest bandziorem. Daleko mu do tego.Ta sytuacja byla bardzo dawno. Ale zabolalo mnie ,ze nic nie wiedzialam i nie moglam zareagowac. I to ze zatail to przede mna .Nie bronie meza. Bo mnie wpienil na maxa. Stare czasy ale zabolalo bardzo ze tak postapil. A wiem ,ze skoro tak beznadziejnie zareagowal i az 2 na 1 ...Bo meza ciezko z rownowagi wyprowadzic.To musialo cos byc w tym smsie. A byly byl zazdrosny o tego kolege(teraz meza)Ale dopiero po moim odejsciu . Byly tez nie byl zlym czlowiekiem. Tylko alkohol w pracy. Bo szef to ,bo szef pstro. Ciezko bylo mi go zostawic bo kochalam. Wiem ze byly tez kochal i walczyl o nas .Ale przestalam ufac.Bo ja walczylam na marne wczesniej.Dopiero otrzezwial jak go zostawilam.Skomplikowane to wszystko. Ehh...

Gość Tak
28 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Słucham ???Wiesz ze mogę Cię za ten wód do sądu pozwać?Mój mąż jest moim pierwszym i zarazem jedynym facetem w moim życiu!!Jestem wierzącą i moralną katolicką a zanim poznałam męża to chciałam wstąpić do Zakonu.Jestem wierną żoną i matką!!Nigdy męża nie zdradziła i z nikim przed mężem nawet nie chodziłam!!Nie życzę sobie takich obelg! I insynuacji to jest karalne!To jest jawne zniesławienie.Osobiście należę do Wspólnoty Odnowy w Duchu Świetym i aż mi na wymioty zbiera jak czytam tak wulgarne obrzydliwe treści!

Mów za siebie i mie sądź mnie po sobie!

Ooo rozdwojenie jazni sie wlaczylo.

Gość Tak
26 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Nie wyobrazam sobie czegoś takiego Jeden to jeden i koniec Tylko szmaty nawijają raz z jednym raz z nastepnym.To niemoralne. 

😂😂😂