Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra222

Depresja, wypadanie włosów?

Polecane posty

Mam problem, otóż jestem sama od dwóch lat.. mam 27 lat i nie należę do brzydkich kobiet. Spotykam się rzadko z facetami, bo niestety nie mam często okazji spotkać takiego który by mnie zainteresował. Wiec często miewam gorsze dni.. już aktualnie nie mam ochoty nawet ich spotykać, poznawać.. muszę się do tego zmuszać, bo jak nie idę na jakieś umówione spotkanie (odwołuje) to nam wyrzuty sumienia ze może mnie ominęła jakaś okazja, ze miałam iść spróbować.. a często jednak rezygnuje z tych spotkan bo się stresuje jak to będzie itd. Często czuje wewnętrzny niepokój, martwię się, rozmyślam, jestem nerwowa a za moment mi się zmienia nastrój np. A do tego stosuje różne diety żeby schudnąć.. aktualnie jem mało mięsa w większości to jogurty naturalne, owsianka, sałatki.. ale widzę ze bardzo mocno włosy zaczęły mi wypadać.. tak mocno ze mam ich polowe.. czy to może być ze stresu? 

Jakoś po lecie włosy zaczynają lecieć... też tak mam już jakiś czas... być może to niedobór witamin (?)

jak jesz mało mięsa to musisz umiejętnie dobierać jadłospis, to nie jest takie proste

w takim stanie to do psychologa, a nie się w diety bawić

6 minut temu, Kasandra222 napisał:

A czy te wypadanie włosów może być spowodowane tym brakiem mięsa w diecie? 

Nie sądzę... Od 20lat go nie jem a łysa nie jestem...