Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pravda

Kobiety mają zaburzone poczucie atrakcyjności

Polecane posty

Gość pravda
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie ma takich na kafe.

Są.

Gość gość
7 godzin temu, Gość pravda napisał:

dla mężczyzn tylko 49% kobiet jest poniżej przeciętnej.

To dobrze, 51 powyżej. Tak trzymać.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość pravda napisał:

Są.

Gdzie bo ty się do takich nie zaliczasz.

Gość pravda
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A co ty myślisz że ja wszystko od razu na tacy ci podam? Może jeszcze złotej?

Ja, w przeciwieństwie do ciebie, wszystko merytorycznie argumentuję, a ty wciąż plączesz się w tym, co piszesz i nie potrafisz się odnieść do moich wpisów.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Twoje argumenty stosują dzieci do lat 5.

Przynajmniej jakiekolwiek stosuję, bo ty tego nie potrafisz.

Gość pravda

Gdzie bo ty się do takich nie zaliczasz.

Oczywiście, że się zaliczam. I nie tylko ja.

Gość gość

Mają właściwie ustawione. Facet przesiadujący na babskim forum jest z automatu kompletnie nieatrakcyjny. To nawet nie facet. 

Gość pravda
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mają właściwie ustawione. Facet przesiadujący na babskim forum jest z automatu kompletnie nieatrakcyjny. To nawet nie facet. 

A co ma przesiadywanie na "babskim forum" do wyglądu? Wy już naprawdę nie wiecie, do czego się przyczepić.

Gość Bo gwiazdorzysz
1 minutę temu, Gość pravda napisał:

Ja, w przeciwieństwie do ciebie, wszystko merytorycznie argumentuję, a ty wciąż plączesz się w tym, co piszesz i nie potrafisz się odnieść do moich wpisów.

Przynajmniej jakiekolwiek stosuję, bo ty tego nie potrafisz.

Zjedz snikersa sztywniaku.

Gość pravda
Przed chwilą, Gość Bo gwiazdorzysz napisał:

Zjedz snikersa sztywniaku.

Kolejny niemerytoryczny post bez związku z tematem. Gdzie te twoje argumenty, gwiazdorko?

Gość Gość

A co ma przesiadywanie na "babskim forum" do wyglądu? Wy już naprawdę nie wiecie, do czego się przyczepić.

A kto tu o wyglądzie pisał? Kolejny dowód że masz ZA mimo że zaprzeczasz...Jesteś nieatrakcyjny umysłowo.

Gość gość

Pravidło pravika: siedzieć na podrzędnym kobiecym forum i marudzić gorzej, niż baba w ciąży 😛 

Gość pravda

A kto tu o wyglądzie pisał?

Cały wątek jest właśnie o tym.

Kolejny dowód że masz ZA mimo że zaprzeczasz

Po pierwsze, nie mam ZA, ilu osobom będziesz to jeszcze wmawiać, po drugie, żaden dowód, tylko twoje wyobrażenie, po trzecie - pierwszy raz zaprzeczam, bierzesz mnie za kogoś innego.

Jesteś nieatrakcyjny umysłowo.

Wprost przeciwnie.

Gość Pravda Pravika

Pravda o praviku w łóżku: namietnie dyszy "masz zaburzone poczucie atrakcyjności..." 😄 

Gość Pravda Pravika
Przed chwilą, Gość Pravda Pravika napisał:

Pravda o praviku w łóżku: namietnie dyszy "masz zaburzone poczucie atrakcyjności..." 😄 

i dodaje: "Nie zasługujesz na przystojniaka". 

Panna ucieka z wrzaskiem.

KURTYNA.

Gość pravda
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Pravidło pravika: siedzieć na podrzędnym kobiecym forum i marudzić gorzej, niż baba w ciąży 😛 

Prawidło kobiety: odrzucać wszystkich zainteresowanych mężczyzn, bo nie są przystojni, wiązać się z nienadającymi się do związku, bo są przystojni i narzekać, że faceci są do niczego.

Gość pravda
1 minutę temu, Gość Pravda Pravika napisał:

1 minutę temu, Gość Pravda Pravika napisał:

i dodaje: "Nie zasługujesz na przystojniaka". 

Panna ucieka z wrzaskiem.

KURTYNA.

No nawet zabawne. Szkoda, że kompletnie nieprawdziwe 🙂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Pravda Pravika napisał:

Następnie szepcze czule: "Tylko 49% kobiet..." Panna wychodzi do toalety i znika.

Gość Gość

Cały wątek jest właśnie o tym.

Po pierwsze, nie mam ZA, ilu osobom będziesz to jeszcze wmawiać, po drugie, żaden dowód, tylko twoje wyobrażenie, po trzecie - pierwszy raz zaprzeczam, bierzesz mnie za kogoś innego.

Wprost przeciwnie.

Czyżby? To dlaczego placzesz że żadna cie nie chce? Ano tak bo kobiety sa zle a ty nie jesteś przystojny. Logika ułoma. Przekonany o byciu doskonałym i zwalanie winy na kobiety i urojonych przystojniakow którzy zabierają mu szanse...heee 

Gość pravda
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Następnie szepcze czule: "Tylko 49% kobiet..." Panna wychodzi do toalety i znika.

Haha, to ci wyszło. Ale wciąż brak argumentów, więc pozostaje ci śmiech przez łzy i pogodzenie się z prawdą.

Gość pravda
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego placzesz że żadna cie nie chce?

Gdzie?

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Logika ułoma.

...to mówienie o argumentach i niepodawanie ich oraz ignorowanie argumentów dyskutantów.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość pravda napisał:

Prawidło kobiety: odrzucać wszystkich zainteresowanych mężczyzn, bo nie są przystojni, wiązać się z nienadającymi się do związku, bo są przystojni i narzekać, że faceci są do niczego.

Kolejny dowód na twoje zaburzenie. Postrzeganie świata w czarno białych kategoriach. Wyobraź sobie że kobieta ma wybór między brzydka cipa taką jak ty z rzekomo wspaniałym charakterem a pięknym samcem z chújowym charakterem. Istnieją i piękni i dobrzy a ty płacz dalej. 

Gość pravda

Istnieją i piękni i dobrzy.

Istnieją, ale takich jest garstka i wiążą się z pięknymi i dobrymi kobietami. Reszta musi obniżyć wymagania, ale ty tego nie potrafisz zrozumieć.

Kolejny dowód na twoje zaburzenie. Postrzeganie świata w czarno białych kategoriach.

To ty postrzegasz świat w czarno-białych kategoriach, wmawiasz każdemu, kto się z tobą nie zgadza jakieś urojone zaburzenia i uważasz, że jeśli ktoś nie potrafi znaleźć partnerki, to jest to jego wina. Otóż nie.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kolejny dowód na twoje zaburzenie. Postrzeganie świata w czarno białych kategoriach. Wyobraź sobie że kobieta ma wybór między brzydka cipa taką jak ty z rzekomo wspaniałym charakterem a pięknym samcem z chújowym charakterem.

Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy nadają się do związku, ale nie mogą nikogo znaleźć z przyczyn niezależnych od siebie. Poza tym, nie jestem brzydki (choć wg waszej definicji, to może i tak, ale wasza definicja jest zaburzona), cipą też nie jestem, a charakteru to niejeden mógłby mi pozazdrościć.

Gość Gość

A jakiez to przyczyny niezależne od ciebie? Bo kobiety do których zagadujesz mają cie w dupie? Kobiet są miliardy ale ty przeżywasz niepowodzenia zamiast startowac do innych. Po prostu szukasz wymówki i win w kimś a nie w sobie. Jesteś jak rybik który wylazi w nocy na żer po kiblu i srasz tymi pierdami jak upośledzony dzień w dzień.

Gość Gość

A może to faceci mają zaburzone poczucie atrakcyjności? 

Kolejny durny incel, który nie rozumie, że faceci i kobiety mają odmienną naturę. I żadne pier/dolenie nie zmieni biologii.

Gość pravda
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A jakiez to przyczyny niezależne od ciebie?

Przeciętny wygląd, z tym nic nie zrobię.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo kobiety do których zagadujesz mają cie w dupie? Kobiet są miliardy ale ty przeżywasz niepowodzenia zamiast startowac do innych.

Startuję, ale za którymś razem się odechciewa. Wy nie zagadujecie, więc nie wiecie, jakie to uczucie i co my czujemy. Spróbujcie się postawić w naszej sytuacji.

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Po prostu szukasz wymówki i win w kimś a nie w sobie.

Nie szukam, bo już dawno znalazłem. Przyczyna jest we mnie i jest nią wygląd, tyle że na to nie mam wpływu.

A może to faceci mają zaburzone poczucie atrakcyjności?

Nie. Skoro dla mężczyzn 49% kobiet jest poniżej przeciętnej, to znaczy że połowa jest powyżej, a połowa poniżej, więc zdrowe proporcje są zachowane.

Kolejny durny incel, który nie rozumie, że faceci i kobiety mają odmienną naturę. I żadne pier/dolenie nie zmieni biologii.

Nie jestem incelem. Rozumiem, że macie odmienną naturę, tylko jakoś każda pisze, że jest "inna niż wszystkie", choć tak naprawdę większość z was niczym się nie różni od innych kobiet. Za to mężczyźni różnią się od siebie.

Gość Gość

Przeciętny wygląd, z tym nic nie zrobię.

Startuję, ale za którymś razem się odechciewa. Wy nie zagadujecie, więc nie wiecie, jakie to uczucie i co my czujemy. Spróbujcie się postawić w naszej sytuacji.

Nie szukam, bo już dawno znalazłem. Przyczyna jest we mnie i jest nią wygląd, tyle że na to nie mam wpływu.

Nie. Skoro dla mężczyzn 49% kobiet jest poniżej przeciętnej, to znaczy że połowa jest powyżej, a połowa poniżej, więc zdrowe proporcje są zachowane.

Nie jestem incelem. Rozumiem, że macie odmienną naturę, tylko jakoś każda pisze, że jest "inna niż wszystkie", choć tak naprawdę większość z was niczym się nie różni od innych kobiet. Za to mężczyźni różnią się od siebie.

Czym się różnią? Chyba wzrostem...Naprawdę nie dość że jesteś hipokryta to do tego jesteś totalnie żałosny. I nie nie będę się stawiać na twoim miejscu bo jestem kobietą. Ty nie wiesz jakie to uczucie mieć okres wiec z tego powodu mam oczekiwac mieć pretensje do każdego włącznie z Tobą? Totalna cipa z ciebie. 

Gość pravda
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Czym się różnią? Chyba wzrostem...

Nie, zdecydowanie nie.

Naprawdę nie dość że jesteś hipokryta to do tego jesteś totalnie żałosny.

Nie jestem hipokrytą, do bycia żałośniejszym od ciebie wiele mi brakuje.

I nie nie będę się stawiać na twoim miejscu bo jestem kobietą.

Jesteś kobietą i nie masz empatii, zgadza się.

Ty nie wiesz jakie to uczucie mieć okres

Nie wiem, ale się domyślam, bo przynajmniej próbuję postawić się na waszym miejscu.

10 minut temu, Gość Gość napisał:

wiec z tego powodu mam oczekiwac mieć pretensje do każdego włącznie z Tobą?

Co to za argument? Jaki związek z tematem ma okres?

11 minut temu, Gość Gość napisał:

Totalna cipa z ciebie. 

Wprost przeciwnie.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość pravda napisał:

Ale wiesz, że po matce też mogą odziedziczyć wygląd? A mało która kobieta jest naprawdę ładna. Większości z was się tylko wydaje, że jesteście piękne, ale tak naprawdę niczym się nie wyróżniacie.

No i przede wszystkim, związek polega na miłości, a miłość na kochaniu kogoś pomimo wad, a nie odhaczaniu listy wymagań oraz wyliczaniu zysków i strat.

Jeżeli kobieta jest brzydka, to tym bardziej potrzebuje dobrych genów, żeby mieć udane potomstwo. A miłość romantyczna, to nie jest miłość do idei, tylko opiera się na pożądaniu i fascynacji urodą, intelektem, osobowością i innymi pozytywnymi cechami. Partnerka, to nie mama, żeby kochać na zasadzie, że każdy zasługuje na miłość. 

Gość pravda
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli kobieta jest brzydka, to tym bardziej potrzebuje dobrych genów, żeby mieć udane potomstwo.

Ale jak mężczyzna potrzebuje dobrych genów od ładnej kobiety, to się oburzacie. Hipokrytki.

13 minut temu, Gość Gość napisał:

A miłość romantyczna, to nie jest miłość do idei, tylko opiera się na pożądaniu i fascynacji intelektem, osobowością i innymi pozytywnymi cechami.

No właśnie, a nie tylko wyglądem, tak jak wy to robicie.

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Partnerka, to nie mama, żeby kochać na zasadzie, że każdy zasługuje na miłość. 

Oczywiście, że nie.

Gość Gość
20 minut temu, Gość pravda napisał:

Ale jak mężczyzna potrzebuje dobrych genów od ładnej kobiety, to się oburzacie. Hipokrytki.

No właśnie, a nie tylko wyglądem, tak jak wy to robicie.

Oczywiście, że nie.

Nikt się nie oburza. Masz prawo mieć oczekiwania jakie chcesz. Tylko tę piękną kobietę trzeba sobie zdobyć, a nie płakać w necie, że same się nie pchają, żeby ulżyć incelkom. 

A wygląd to podstawa. Każdy przedszkolak, to wie i nie oczekuje, że bez tego da się coś ugrać samą osobowością. W dodatku odpychającą.