Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia_

do głupich wielu facetów

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Mizo napisał:

Po prostu u facetów wszystko skoncentrowane jest na seksie i związanymi z nim przyjemnościami. Oni ciągle muszą szukać nowych bodźców bo szybko się nudzą, dlatego choćby mieli fajną i ładną kobietę, to prędzej czy później i tak polecą i ją zdradzą (oczywiście pod warunkiem, że będą mieli taką okazję). Dlaczego? Dla odmiany, żeby zasmakować innego ciałka. Nieważne czy atrakcyjniejszego od tego, które mają w domu - po prostu "świeże" jest bardziej dla nich kuszące. Dlatego właśnie każdy mężczyzna jest taki sam i choćby nie wiem jakie bajki opowiadał o swoich "wartościach", to ja i tak w nie nie uwierzę 🙂

Dokładnie.

Gość Haha
5 godzin temu, Gość Rozpíerdalam napisał:

Autorka ma zryty beret i jej puściła frustracja. Rola baby to być służącą faceta, nawet w bibli tak pisało, ale wam peezdom palma odwaliła z wolności i kariery i czarne pały w pustych łbach, jesteście umysłowymi zombies, TV wam rozyebało mózgi do dna. Czasy ostateczne.

Haha zapomniales o slowie lewackie:) 

Gość Ona
41 minut temu, Mizo napisał:

Po prostu u facetów wszystko skoncentrowane jest na seksie i związanymi z nim przyjemnościami. Oni ciągle muszą szukać nowych bodźców bo szybko się nudzą, dlatego choćby mieli fajną i ładną kobietę, to prędzej czy później i tak polecą i ją zdradzą (oczywiście pod warunkiem, że będą mieli taką okazję). Dlaczego? Dla odmiany, żeby zasmakować innego ciałka. Nieważne czy atrakcyjniejszego od tego, które mają w domu - po prostu "świeże" jest bardziej dla nich kuszące. Dlatego właśnie każdy mężczyzna jest taki sam i choćby nie wiem jakie bajki opowiadał o swoich "wartościach", to ja i tak w nie nie uwierzę 🙂

To,  że mężczyźni są niewolnikami popędu to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale to parcie kobiet na związek i znalezienie męża?  

Kiedy w końcu kobiety zmądrzeją? :D 

2 minuty temu, Gość Ona napisał:

To,  że mężczyźni są niewolnikami popędu to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale to parcie kobiet na związek i znalezienie męża?  

Kiedy w końcu kobiety zmądrzeją? :D 

A to już druga strona medalu, swoją drogą słuszna uwaga :) Ja bym zrozumiała, że kobiety rywalizują o facetów, gdyby jeszcze oni naprawdę byli jakimiś inteligentnymi, zaradnymi i atrakcyjnymi istotami... ale 90% mężczyzn to takie prostaki mentalne i oblechy wizualne, że aż głowa boli. Żadnego pożytku też z nich nie ma. Myślę, że jednak dużo robi presja społeczna - nadal większość kobiet w naszym kraju to raczej tradycjonalistki, więc nie chcą zostać "starymi pannami", bo to przecież wstyd. No dla mnie głupotą jest branie byle pajaca, żeby tylko mieć portki w domu, ale co ja tam wiem... :)

Gość Gość

Mizo, a bierzesz z doopy do ust?😂

Gość Kobieta

Mi jest facet do seksu potrzebny i dawania kasy i po to swojego w domu hoduje. Poza tym ma robić w domu, ja robota się nie param to jego brocha. Ja leżę i odpoczywam. Oczywiście place za to nerwami bo gnojek potrafi nie raz chamsko odpysknac. Możecie nie wierzyć, ale tak mam. I wy też możecie tak mieć. 

Gość vvv
2 godziny temu, Mizo napisał:

Bzdura.

Też mogę napisać, że każda kobieta jest taka sama. Ale gdyby każda kobieta była taka jak ty, to ludzie już dawno by wyginęli.

Gość vvv
2 godziny temu, Mizo napisał:

Kolejne bzdety frustratki nienawidzącej mężczyzn.

Mężczyźni różnią się od siebie, tak samo jak kobiety. I dobrze, bo gdyby każda kobieta była taka, jak ty, to bardzo źle by to świadczyło o kobietach.

Gość Nauka
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

Mężczyźni różnią się od siebie, tak samo jak kobiety. I dobrze, bo gdyby każda kobieta była taka, jak ty, to bardzo źle by to świadczyło o kobietach.

To prawda, kazdy czlowiek jest inny, podzial tylko na dwie kategorie plec meska i zenska to dziecinada, nawet sama plec umyslu sporo zmienia nie mowiac o rozwinietej swiadomosci ktora jest na przeroznych stopniach

Gość taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość Nauka napisał:

To prawda, kazdy czlowiek jest inny, podzial tylko na dwie kategorie plec meska i zenska to dziecinada, nawet sama plec umyslu sporo zmienia nie mowiac o rozwinietej swiadomosci ktora jest na przeroznych stopniach

Dokładnie, ale takie frustratki jak mizo nie potrafią tego zrozumieć

Gość Gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

I gdyby każdy facet był taki jak ty to byłoby jeszcze gorzej niż jest z wami. Zdanie frustrata präwiczka który ma mleko pod nosem i romantyczną wizję związków oraz miłości jest tyle wart co funt klakow z kociej dupy. Nic nie robiłeś nic nie przeżyłes a się rzucasz jak wesz na grzebieniu. Gdybys miał lat 60 i miał za sobą związki i praktykę a mimo to pozostawałbys wierny zasadom którym holdujesz to wtedy możnaby cie podziwiac a póki co są to twoje niepoparte w realu wizje. 

Gość vvv
6 minut temu, Gość vvv napisał:

Nieudany podszyw. Wyżej jest moja faktyczna wersja, dużo bardziej kulturalna 🙂

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mój zawsze powtarzał że nie zdradzi bo wszystko ma i nie musi już niczego szukać. Kiedy zdradzil zapytałam się mu dlaczego, co chciał, czego szukal. Odpowiedział że nie wie. ☹️ Koszmar. 

Po prostu NOWA dziura. Tyle wystarczy do zdrady tym prymitywom, choćby partnerka była najwspanialsza i tak się znudzi. 

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Po prostu NOWA dziura. Tyle wystarczy do zdrady tym prymitywom, choćby partnerka była najwspanialsza i tak się znudzi. 

Szukajcie normalnych mężczyzn, to nie będziecie mieć takich problemów.

Gość Zpaznokcilakier
12 godzin temu, Gość Rozpíerdalam napisał:

Autorka ma zryty beret i jej puściła frustracja. Rola baby to być służącą faceta, nawet w bibli tak pisało, ale wam peezdom palma odwaliła z wolności i kariery i czarne pały w pustych łbach, jesteście umysłowymi zombies, TV wam rozyebało mózgi do dna. Czasy ostateczne.

Dobrze,że niektóre z nas są wykształcone i samodzielne. Mamy dobre szybkie  bryki , wypasione konta bankowe, zwiedzamy świat i ogólnie dobrze jest. Jeślibyśmy chciały być podnóżkiem dla mizogina, to oczywiście były byśmy , no ale to mało ktora się nadaje. Tak że przestań jojczyc i zmień myślenie , bo zostanie Ci tylko butelka pocieszycielka i lustro. Te dwa przedmioty wytrzymają z Tobą bez dwóch zdań. Powodzenia! 

Gość Ona
7 godzin temu, Gość vvv napisał:

Ale przeciez wiekszosc taka własnie jest:D Mizo napisała czystą prawdę to już plujecie na nią jadem? Tak się ròznicie od siebie a piszecie np w topicu o zdradach: "ja zdradzam swoją dyskretnie i MOI KOLEDZY też zdradzaja swoje dziewczyny, bo taka męska natura".

Cały problem w tym,  żeby znaleźć faceta,  ktory ma kobiece usposobienie. Tak, jest cos takiego jak typowo męskie i typowo kobiece cechy charakteru.  Po prostu można posiadac cechy przeciwnej płci. Ja np lubię sporty ekstremalne,  ktore jednak są wpisane w męską naturę. 

Gość Intelektualistka
7 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Szukajcie normalnych mężczyzn, to nie będziecie mieć takich problemów.

Ci,  ktorzy nie zdradzaja nazywani są przez innych facetow ci.pe.uszami, pantoflarzami i męskimi ciotami. 

To co jest normalne w takim razie w waszym męskim świecie? :D 

Gość vvv
Dnia 23.09.2019 o 09:32, Gość Intelektualistka napisał:

Ci,  ktorzy nie zdradzaja nazywani są przez innych facetow ci.pe.uszami, pantoflarzami i męskimi ciotami. 

To co jest normalne w takim razie w waszym męskim świecie? 😄

Ja właśnie nie zdradzam. I to kobiety, przynajmniej na tym forum, nazywają mnie takimi określeniami.

Dla mnie miłość i wierność to podstawa związku.

Gość vvv
Dnia 23.09.2019 o 09:24, Gość Ona napisał:

Ale przeciez wiekszosc taka własnie jest:D Mizo napisała czystą prawdę to już plujecie na nią jadem? Tak się ròznicie od siebie a piszecie np w topicu o zdradach: "ja zdradzam swoją dyskretnie i MOI KOLEDZY też zdradzaja swoje dziewczyny, bo taka męska natura".

Cały problem w tym,  żeby znaleźć faceta,  ktory ma kobiece usposobienie. Tak, jest cos takiego jak typowo męskie i typowo kobiece cechy charakteru.  Po prostu można posiadac cechy przeciwnej płci. Ja np lubię sporty ekstremalne,  ktore jednak są wpisane w męską naturę. 

No właśnie rzecz w tym, że nie napisała prawdy. Ona uogólnia, pisze, że każdy facet jest taki sam, a to bzdura.

Nie odpowiadam za to, co piszą inni, ale tutaj różne głupoty ludzie piszą. Zdradzanie nie leży w męskiej naturze. Nie jest też zależne od płci, tylko od człowieka.

Jakbyście znalazły faceta, który ma kobiece usposobienie, to byście go olały, bo "niemęska cio-ta".

Gość Gość
Dnia 23.09.2019 o 01:02, Gość Kobieta napisał:

Mi jest facet do seksu potrzebny i dawania kasy i po to swojego w domu hoduje. Poza tym ma robić w domu, ja robota się nie param to jego brocha. Ja leżę i odpoczywam. Oczywiście place za to nerwami bo gnojek potrafi nie raz chamsko odpysknac. Możecie nie wierzyć, ale tak mam. I wy też możecie tak mieć. 

Niezły z ciebie babiszon.

Gość vvv
Dnia 22.09.2019 o 21:12, Gość Claudia_ napisał:

akurat tu nie daj sobie wmówić ,że ,,wszyscy"tak robią 😉 Większość...i to raczej z tym z wieloletnim stażem albo Ci którzy nie do końca kochają,acz byli wychowani przez ojca? Nie wiem jak to się przejawia. Ale są normalni faceci,jest ich naprawdę garsteczka...i właśnie takich laseczki powinnyśmy trzymać i nie puszczać 🙂 Potem taki vvv (nick) czy inni co nie mieli szans na związek płaczą a no bo przez takich pustaków jak większość facetów,kobiety niechętnie rzucają się takim na szyję bo teraz patrzą realnie i też chcą mieć ze związku 🙂 Więc jeśli masz podejrzenia że on też mógłby Cię zdradzać...Aczkolwiek wydaje mi się że na forum to prowokatorzy przez kobiety z którymi nie wyszło i wylewają co to nie oni,jakie maczo i jacy roochacze. Ale PRAWDZIWY wrażliwy i kochający facet wygląda i zachowuje przy kobiecie jak powinien wyglądać,musimy się trzymać i wybierać właśnie tych mężczyzn a nie facetów którzy Cię rozbiorą przy pierwszym spotkaniu...wiadomo o co chodzi 😉 Czasem Ci którzy mniej podobają nam się fizycznie dają nam więcej niz Ci tacy przystojni...choć powiem wam,że znam takiego przystojniaka co jest sam i też charakterek fajny. Musimy szukać i dostrzegać takich,choćby trwało to jakiś czas. Czas i tak upłynie,po co brać od razu 1 lepszego...i wtedy takie sytuacje wychodzą bo Janusz niewyżyty seksualnie ani to nie zarabia dobrze ani nie ma wyglądu,z higieną też cienko i ,,król" heh...Życze wszystkim kobitkom fajnych,kochających i czułych mężczyzn a nie facetów napędzanych tylko i wyłącznie testosteronem i niczym więcej ❤️

👏👏👏 Brawo, jedna z nielicznych normalnych kobiet na tym forum ❤️❤️❤️

Dnia 22.09.2019 o 21:18, Gość Claudia_ napisał:

Podziwiam kobiety które także zaczynają zdradzać,a druga połowa jest sama. Kobieta bez seksu potrafi wytrzymać a wy co? 😉

Dnia 22.09.2019 o 22:46, Mizo napisał:

Dlaczego? Dla odmiany, żeby zasmakować innego ciałka. Nieważne czy atrakcyjniejszego od tego, które mają w domu - po prostu "świeże" jest bardziej dla nich kuszące. Dlatego właśnie każdy mężczyzna jest taki sam i choćby nie wiem jakie bajki opowiadał o swoich "wartościach", to ja i tak w nie nie uwierzę 🙂

Mentalność Kalego widzę koleżanki opanowały do perfekcji.

Ona zdradzi? Dobrze, albo jego wina.

On zdradzi? Skończony ch*j, normalnie. 

Ktoś dzieli się swoimi doświadczeniami życiowymi i wszystkie jego doświadczenia z kobietami były negatywne? Najechać mu, zwykły przegryw, głupi incel, jak on może krytykować te powabne, niezwykłe, czyste kwiatki. No przecież nie ma szans że chociaż 1 na 100 rzeczywiście mówi o traumatycznych i trudnych doświadczeniach jeśli chociaż wspomni że kobiety w jego życiu zrobiły źle. 

Baba psioczy na facetów z góry na dół i jeszcze mówi, ze żadnemu nie warto wierzyć? Przyklask, chór, wspaniała mądra kobieta, wrzuciła wszystkich ...nkotów do jednego wora. 

W tym temacie tylko z jednym punktem mogę się s 100% zgodzić. Chłopaki tutaj, czy dla trollowania, czy dlatego że są aż tak pełni jadu, wrzucają na kobiety o WIELE za dużo. 

Gość gosc
Dnia 22.09.2019 o 23:41, Mizo napisał:

A to już druga strona medalu, swoją drogą słuszna uwaga 🙂 Ja bym zrozumiała, że kobiety rywalizują o facetów, gdyby jeszcze oni naprawdę byli jakimiś inteligentnymi, zaradnymi i atrakcyjnymi istotami... ale 90% mężczyzn to takie prostaki mentalne i oblechy wizualne, że aż głowa boli. Żadnego pożytku też z nich nie ma. Myślę, że jednak dużo robi presja społeczna - nadal większość kobiet w naszym kraju to raczej tradycjonalistki, więc nie chcą zostać "starymi pannami", bo to przecież wstyd. No dla mnie głupotą jest branie byle pajaca, żeby tylko mieć portki w domu, ale co ja tam wiem... 🙂

ja nie jestem tradycjonalistka, mam 26 lat i nie chce miec meza ani nawet chlopaka na stale bo jestem aseksualna i co mam sie zmuszac?? moglabym byc tylko z aseksualnym mezczyzna, albo z takim, co by mu nie przeszkadzalo ze nie chce seksu i spelnialby swoje potrzeby na boku, na moje nieszczescie mezczyzni z ktorymi sie spotykalam nie chcieli takiej relacji. Mi tam zdrada nie przeszkadza, nie wiaze milosci z seksem.... tak juz mam i co..... poziom hormonow w normie po prostu taka mam orientacje. a ludzie niech sobie gadaja nic na to nie poradze, nieprawda ze kazda jest tradycjonalistka, nasze spoleczenstwo jest bardzo zroznicowane. na szczescie ludzie w moim otoczeniu nie interesuje moje prywatne zycie.

Dnia 23.09.2019 o 01:02, Gość Kobieta napisał:

Sex za kasę, to jest prostytucja i obojętnie jak się tą kasę pobiera, to i tak trzeba się dobrze zeszmacić.
Nie oszukuj się. Twój facet też zdaje sobie z tego sprawę, że płaci ci za sex swoją pracą.
Jeśli nie teraz, to kiedyś to do niego dotrze i Cię zostawi. Jestem tego pewny.
Zazwyczaj w podobnych sytuacjach to dzieci i sex trzymają faceta przy kobiecie, ale tylko do czasu.
Dzieci dorastają, facet widzi co się dzieje i odchodzi. Bez uczucia, nie da się utrzymać faceta przy sobie. Sam sex nie wystarczy...