Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G28

Problem z koleżanką z pracy

Polecane posty

Gość G28

Otóż mam taki problem, jak się widzimy co jakiś czas (w pracy) to za każdym razem patrzymy na siebie uśmiecham, czasem jak przez chwilę zagadujemy to czasem rzuci coś z podtekstem,. Tu bardziej pytanie chyba do pań, czy z jej strony może coś oznaczać że ma na mnie chęć i czy wy kobiety dajecie jakis sygnał. Proszę bez głupich komentarzy

Gość Gość

Spróbuj nic nie tracisz. Tylko z wyczuciem... 

Gość G28
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Spróbuj nic nie tracisz. Tylko z wyczuciem... 

Tylko jak zacząć, no i jeśli ona nic nie tego to tylko się wyglupie i jak jej później w o cz y spojrze

Gość Gość 78
7 minut temu, Gość G28 napisał:

Tylko jak zacząć, no i jeśli ona nic nie tego to tylko się wyglupie i jak jej później w o cz y spojrze

Stary,  rzuć jakiś prowokujący tekst, jak złapie haczyk to podkręcaj. Zawsze mów tak, żeby miała  dwie drogi, jeżeli będzie wybierała tą, która  prowadzi do łóżka, to baw się dobrze :)

34 minuty temu, Gość G28 napisał:

Otóż mam taki problem, jak się widzimy co jakiś czas (w pracy) to za każdym razem patrzymy na siebie uśmiecham, czasem jak przez chwilę zagadujemy to czasem rzuci coś z podtekstem,. Tu bardziej pytanie chyba do pań, czy z jej strony może coś oznaczać że ma na mnie chęć i czy wy kobiety dajecie jakis sygnał. Proszę bez głupich komentarzy

A jakiś przykład tego jej tekstu? Bo może ona zwyczajnie chce być dla ciebie miła a Ty we wszystkim doszukujesz się podtekstu

Gość G28
11 minut temu, p212 napisał:

A jakiś przykład tego jej tekstu? Bo może ona zwyczajnie chce być dla ciebie miła a Ty we wszystkim doszukujesz się podtekstu

Owszem może źle to odczytuje stąd tutaj pisze. 

Ale np była taka sytuacja, chowala części do poduelek, wtedy była w pozycji wypietej akurat wtedy przejezdzalem ona patrzyła się na mnie ja spojrzelem na jej tylek potem jej w oczy i wtedy ona kiwnela głową w gescie "chodź" aż mi się momentalalnie się podniósł 

Gość Gość 78

Po prostu zaryzykuj, lepiej zrobić z siebie ...ę próbując, niż być lebięgą która nie próbowała. Dziewczyny naprawdę też chcą,  tylko nie chcą wyjśćna łatwe. Jednak zdradzę ci tajemnicę,  kiedy facet im się podoba, są bardzo łatwe. One też potrzebują seksu!!!!

10 minut temu, Gość G28 napisał:

Owszem może źle to odczytuje stąd tutaj pisze. 

Ale np była taka sytuacja, chowala części do poduelek, wtedy była w pozycji wypietej akurat wtedy przejezdzalem ona patrzyła się na mnie ja spojrzelem na jej tylek potem jej w oczy i wtedy ona kiwnela głową w gescie "chodź" aż mi się momentalalnie się podniósł 

A ona zwyczajnie pewnie chciała żebyś pomógł jej przy tych pudełkach

Gość G28
1 minutę temu, p212 napisał:

A ona zwyczajnie pewnie chciała żebyś pomógł jej przy tych pudełkach

O tym nie pomyślałem 😄

Gość G28

A jest może jakaś kobieta co by coś powiedziała/podpowiedziała lub miała podobna sytuację? 

5 minut temu, Gość G28 napisał:

O tym nie pomyślałem 😄

Więc to nie problem z koleżanką a jak to mówią "głodnemu chleb na myśli". Proponuję zwyczajnie zagadać do niej a nie kręcić się i zastanawiać. Podoba ci się to podbijaj do niej a nie czekasz, że może ona to zrobi za ciebie.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość G28 napisał:

Często się zdarza że kobieta ma ochotę na kobietę 😉

Gość gość
11 minut temu, Gość G28 napisał:

A jest może jakaś kobieta co by coś powiedziała/podpowiedziała lub miała podobna sytuację? 

Tu sami faceci na forum są

Gość G28
7 minut temu, Gość gość napisał:

No niestety, szkoda

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

A co oni tu robią, jak kobiet nie ma. Oglądają sobie małych? 

Gość kawa

Hejo Panowie 🙂 zależy od firmy i rodzaju pracy 😉 a tak bardziej konkretnie to jeżeli dziewczyna jest taka bardziej rozrywkowa (m.in. typ disco-polo, raczej niezbyt ambitna, dla której praca "na taśmie" to szczyt marzeń, to chce Ciebie poderwać.

Braciak ma takie w pracy i potrafią nawet zasugerować, że facet jest gejem tylko po to by go wyrwać. Często też robią "wywiad" dla innych koleżanek.

Raczej nie chodzi jej o same paczki ale o Twoją uwagę w i po pracy. Może podrzuć jej pudełko a w nim karteczka z wiadomością "Podobasz mi się. Jeżeli również jesteś mną zainteresowana to proponuję spotkanie (możesz podać numer)".

Jeżeli jesteś lubiany to nawet jak Ciebie odrzuci to nie wyjdziesz na ...a a na romantyka. Może lepsza się zgłosi.

Gość G28
45 minut temu, Gość kawa napisał:

Może podrzuć jej pudełko a w nim karteczka z wiadomością "Podobasz mi się. Jeżeli również jesteś mną zainteresowana to proponuję spotkanie (możesz podać numer)".

Tak bezpośrednio to nie bardzo to tak jak bym powiedział że chce z tobą sexu. Tym bardziej że jest spora różnica wieku między nami