Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 Autorze wracaj porozmawiać z namikto stworzył ten mur obojętności między Wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 Kiedy ostatni raz ja widziałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dragoniasty Napisano Wrzesień 25, 2019 Idę sobie zwalić pod fotke Żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co za czubek Napisano Wrzesień 25, 2019 5 minut temu, Gość Dragoniasty napisał: Idę sobie zwalić pod fotke Żabki Zwal sobie cegłę na głowę, może Ci się przejasni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 9 minut temu, Gość Dragoniasty napisał: Idę sobie zwalić pod fotke Żabki Zajęłoby ci to sekundę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 25, 2019 15 minut temu, Gość gosc napisał: nie martw sie ona napewno nie jest szczesliwa prywatnie w innym razie nie zwrocilaby na ciebie uwagi W punkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dragoniasty Napisano Wrzesień 25, 2019 6 minut temu, Gość Żabka napisał: Zajęłoby ci to sekundę Ohhhh A nawet pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 25, 2019 37 minut temu, Gość Zakochany napisał: Blondynka, włosy jak len, delikatna kruszynka boze jak ja jej pragnę A jak myślisz czy ona sie domyśla, że coś do niej czujesz?. Jeśli tak jej pragniesz to chyba patrzysz na nią w specyficzny sposób, nie wierzę, że tego już nie zauważyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 4 minuty temu, Gość Gość napisał: A jak myślisz czy ona sie domyśla, że coś do niej czujesz?. Jeśli tak jej pragniesz to chyba patrzysz na nią w specyficzny sposób, nie wierzę, że tego już nie zauważyła. Może i zauważyła ale to musi autor napisać jak on to widział ? Ale skoro zajęta , może mezatka ? To myśle , ze ciężko jej zrobić krok w kierunku autora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakochany Napisano Wrzesień 25, 2019 Moja ukochana jest uposledzona w stopniu znacznym więc sama rozumiesz, zwykle gesty nie są dla niej zrozumiałe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kryształ Napisano Wrzesień 25, 2019 Ale jesienna pogoda , brrrr, Autor pewnie zajęty obowiązkami domowymi sam pewnie ma żonkę i dzieci na wychowaniu i czasu brak na forum hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościówa zakochana Napisano Wrzesień 25, 2019 Przed chwilą, Gość Zakochany napisał: Moja ukochana jest uposledzona w stopniu znacznym więc sama rozumiesz, zwykle gesty nie są dla niej zrozumiałe:( To chyba ja....nie potrafiłam zrozumieć tego alfabetu oczu...za małe słowa i czasem nie doczytałam co ktoś miał na myśli,a myśli miał,że hej...i moje też podobne.Ale upośledzona jestem i nie tykam co nie powinnam ,chyba..nie powinnam..wciąż tego nie ogarniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 25, 2019 1 minutę temu, Gość Kryształ napisał: Ale jesienna pogoda , brrrr, Autor pewnie zajęty obowiązkami domowymi sam pewnie ma żonkę i dzieci na wychowaniu i czasu brak na forum hehe Wraca z pracy co się czepiasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co za padalec Napisano Wrzesień 25, 2019 7 minut temu, Gość Zakochany napisał: Moja ukochana jest uposledzona w stopniu znacznym więc sama rozumiesz, zwykle gesty nie są dla niej zrozumiałe:( I wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2019 Ja bym tak nie napisał o dziewczynie którą kocham, ja to same ciepłe i czyste myśli mam wtedy. I nie tylko gadam jaka ona ładna (a jest bardzo) ale lubie w niej jej energię, nie umiem się nawet na nią gniewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna Napisano Wrzesień 25, 2019 Autorze jak jesteś z pod znaku panny i lubisz porządek tak jak ja to zrób z tym bałaganem coś bo jakiś bełkot się wkradł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spizgany Holender 11 Napisano Wrzesień 25, 2019 ale która Korea? bo jak Północna to rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Wrzesień 25, 2019 1 godzinę temu, Gość zakochany napisał: ostatnio jest chłód między nami, udawana obojętność i ściana, co tez jest moja wina ale bardziej wspólną Jakbym czytała o swojej sytuacji ściana między nami, udawana obojętność , teraz juz nawet nie patrzy mi w oczy . To moja winna a teraz jeszcze jego urażone ego. Mam wrażenie że nigdy się nie dogadany oboje jesteśmy uparci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Wrzesień 25, 2019 1 godzinę temu, Gość zakochany napisał: tylko że poza pragnieniem sa też inne sprawy, a to podobno nie trwa wiecznie Nic do niej nie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chowa się Napisano Wrzesień 25, 2019 46 minut temu, Gość Gość napisał: A jak myślisz czy ona sie domyśla, że coś do niej czujesz?. Jeśli tak jej pragniesz to chyba patrzysz na nią w specyficzny sposób, nie wierzę, że tego już nie zauważyła. Nigdy nie patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Wrzesień 25, 2019 7 minut temu, Gość Chowa się napisał: Nigdy nie patrzy. Może się wstydzi lub boi spojrzeć . Napisze ze swojego doświadczenia ze to ze kobieta nie patrzy nie znaczy ze nic ni czuje . Kiedyś nie miałam problemu żeby mu spojrzeć w oczy czy odwzajemnić spojrzenie do czasu kiedy coś poczułam do niego odwracała wzrok i na nowo oswajałam jego spojrzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakochana Napisano Wrzesień 25, 2019 4 godziny temu, Gość zakochany napisał: Jestem wściekły czuje sie niespełniony, cierpię gdy wiem że jej nie zobaczę.danego dnia, chyba mam obsesje. Mam podobnie niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany Napisano Wrzesień 25, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: A jak myślisz czy ona sie domyśla, że coś do niej czujesz?. Jeśli tak jej pragniesz to chyba patrzysz na nią w specyficzny sposób, nie wierzę, że tego już nie zauważyła. patrzę ale rzadko mogę popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 16 minut temu, Gość zakochany napisał: patrzę ale rzadko mogę popatrzeć Ja się poznaliście ? Skoro jest w związku to jak to się zaczęło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angel Napisano Wrzesień 25, 2019 Napewno coś zauważyła tylko co z tego jak Ty z tym nic nie robisz. Zrób coś w jej kierunku na domysłach niczego nie wywalczysz. Zawalcz o nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żabka Napisano Wrzesień 25, 2019 Zakochany a czy ona jest mężatką ? Czy ma tylko faceta ? Jesteście w podobnym wieku ? Jakie masz obawy i co cię powstrzymuje żeby być z nią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka Napisano Wrzesień 25, 2019 myszka spragniona czeka na swojego tygryska i bardzo jej sie nudzi, musisz sie na ciut wiecej odwazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 25, 2019 no chyba nie myslisz ze ona z tym cieciem tworzy zwiazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 25, 2019 2 godziny temu, Gość zakochany napisał: tylko że poza pragnieniem sa też inne sprawy, a to podobno nie trwa wiecznie prawdziwe uczucie wiele pokona a czasami trudne sprawy same sie rozwiazuja jak ma sie dobre intencje nie ma sensu byc z kim bez uczuc bo tak wygodniej z czasem zemsci sie to i potem sie zaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ma ła 0 Napisano Wrzesień 25, 2019 (edytowany) Skąd jesteś autorze postu? Edytowano Wrzesień 25, 2019 przez Ma ła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach