Gość Parassolka Napisano Wrzesień 26, 2019 4 minuty temu, Gość Gosc napisał: Ok. To byl zart z mojej strony o tej kasie. Rozumiem ze go kochasz. To dobrze ze jestes z nim bez wzgledu na stsn majatkowy. Ale ja jestem singlem a single mysla w ten sposob zeby druga osoba byla singlem i chca jasna sytuacje. Wygodna. Single nie sa przyzwyczajeni do zobowiazan wychowywania dzieci etc wiec ciezko takiej osobie sie zobowiazac i skoczyc do glebokiej wody wiec raczej szukaja wolnych osob bez dzieci. Nie da kochać kogoś kto zdeptał w dniu ślubu i milion razy groził śmiercią oraz kto zdradza .Miałam o tym nie pisać ale sam zaczałeś.Koniec tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 14 minut temu, Gość Parassolka napisał: Nie da kochać kogoś kto zdeptał w dniu ślubu i milion razy groził śmiercią oraz kto zdradza .Miałam o tym nie pisać ale sam zaczałeś.Koniec tematu. Jak Cie zdeptal w dniu slubu moglas uniewaznic malzenstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Wrzesień 26, 2019 NIE ZAŚMIECAJCIE WĄTKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 1 minutę temu, Gość Ona napisał: NIE ZAŚMIECAJCIE WĄTKU To idż wyrzucić śmieci-co tu jeszcze robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parassolka Napisano Wrzesień 26, 2019 50 minut temu, Gość Gosc napisał: Ok. To byl zart z mojej strony o tej kasie. Rozumiem ze go kochasz. To dobrze ze jestes z nim bez wzgledu na stsn majatkowy. Ale ja jestem singlem a single mysla w ten sposob zeby druga osoba byla singlem i chca jasna sytuacje. Wygodna. Single nie sa przyzwyczajeni do zobowiazan wychowywania dzieci etc wiec ciezko takiej osobie sie zobowiazac i skoczyc do glebokiej wody wiec raczej szukaja wolnych osob bez dzieci. Ktos ci kaze wychowywać cudze dzieci??A co one ojca nie mają czy jak?a ich matką czemu sama nie weźmie sie pracy?W jakim wieku sa ??Pewnie przedszkole.Ludzie o wielkich sercach potrafią cudzym dziieciom okazywać miłość i to nawet bardziej niż rodzony ojciec czy matka nie raz .Wcale nie chodzi tu o pieniądze Tylko o rodzaj więzi.Dla takich ludzi szacun.Ktoś taki jak Ty tego nie zrozumie.Moje serce wlasnie ktos taki zawladnal.Ktos kto potrafi kochac nawet jeśli to cudze.Miałam okazje widzieć łzy takiej osoby..Skromna wiazanka gerberow i galazek jodlowych znaczy wuecej niz wypasione wience i butne miny .Swiadczt o dobrym sercu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parassolka Napisano Wrzesień 26, 2019 Reklame Nurofenu sobie obejrzyj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośc Napisano Wrzesień 26, 2019 4 minuty temu, Gość Parassolka napisał: Ktos ci kaze wychowywać cudze dzieci??A co one ojca nie mają czy jak?a ich matką czemu sama nie weźmie sie pracy?W jakim wieku sa ??Pewnie przedszkole.Ludzie o wielkich sercach potrafią cudzym dziieciom okazywać miłość i to nawet bardziej niż rodzony ojciec czy matka nie raz .Wcale nie chodzi tu o pieniądze Tylko o rodzaj więzi.Dla takich ludzi szacun.Ktoś taki jak Ty tego nie zrozumie.Moje serce wlasnie ktos taki zawladnal.Ktos kto potrafi kochac nawet jeśli to cudze.Miałam okazje widzieć łzy takiej osoby..Skromna wiazanka gerberow i galazek jodlowych znaczy wuecej niz wypasione wience i butne miny .Swiadczt o dobrym sercu a ty się weż złóż, bo RZYGAM tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parassolka Napisano Wrzesień 26, 2019 42 minuty temu, Gość gosc napisał: Jak Cie zdeptal w dniu slubu moglas uniewaznic malzenstwo. Rozstalismy sie na rok.Do slubu nie doszlo ale wrocił to byl podstep i szantaz.Dalam sie omamic.Wzielismy ten slub a teraz on ukrywa ciaze z inna z naszej miejscowosci.Dobra ' nie chcę mi się o tym pisać.Kiedyś się uwolnie wyjade i nikt mnie nie znajdzie.Dzieci dorosłe dają radę.Syn zarabia.Córka ma swoje konto .Nie chcę nikogo.Nie ufam nikomu..I nikt nie jest mnie wart.Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......"' Napisano Wrzesień 26, 2019 Moje udo jest wyżarte przez kwas A to tylko dlatego że chciałam zostawić meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewidzialna Napisano Wrzesień 26, 2019 Autorze co u Ciebie? napisz cos jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 Jestem singlem z wyboru. Zauroczylem zakochałem się w Niej już bardzo dawno. Niestety chciałem z Nią porozmawiać, ale powiedziała że ma męża potraktowała mnie jak powietrze złość nienawiść w powietrzu...tak jakby wbiła nóż w plecy... sądziłem że tak jak na mnie patrzy że jest inaczej jak przechodziła blisko witryny tego dn. był międzynarodowy dzień seksu... myślałem że wejdzie do mnie do pracy pod byle pretekstem... potem przechodziła kilka razy...nie wiem czy wtedy miała dylemat czy wyjść za mąż czy po prostu mialem urojenia... Jej mama też szukała kontaktu wzrokowego też patrzyłem na Nią jakby dawała znaki, ale już nic nie rozumiem jestem w rozsypce płaczę spać nie mogę pracować nie mam ochoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość złość Napisano Wrzesień 26, 2019 2 godziny temu, Gość gosc napisał: autora to wszystko chyba oniesmielilo bo znikl, wczoraj pisal w ciagu dnia Mam nadzieję ze się odezwie jeszcze dziś czekamy na info co w sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewidzialna Napisano Wrzesień 26, 2019 20 minut temu, Gość gość napisał: Jestem singlem z wyboru. Zauroczylem zakochałem się w Niej już bardzo dawno. Niestety chciałem z Nią porozmawiać, ale powiedziała że ma męża potraktowała mnie jak powietrze złość nienawiść w powietrzu...tak jakby wbiła nóż w plecy... sądziłem że tak jak na mnie patrzy że jest inaczej jak przechodziła blisko witryny tego dn. był międzynarodowy dzień seksu... myślałem że wejdzie do mnie do pracy pod byle pretekstem... potem przechodziła kilka razy...nie wiem czy wtedy miała dylemat czy wyjść za mąż czy po prostu mialem urojenia... Jej mama też szukała kontaktu wzrokowego też patrzyłem na Nią jakby dawała znaki, ale już nic nie rozumiem jestem w rozsypce płaczę spać nie mogę pracować nie mam ochoty... Ty jestes autorem tego tematu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 26, 2019 Wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 2 minuty temu, Gość niewidzialna napisał: Ty jestes autorem tego tematu ? nie poznajesz?????????/to Piotr od Agnieszki.......hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 26, 2019 To jest chore co ten człowiek wypisuje !na jej miejscu bałabym się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany Napisano Wrzesień 26, 2019 jak sięgam pamięcią ona na mnie od początku dziwnie reagowala i ja na nią też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany Napisano Wrzesień 26, 2019 i to trwa cały czas, pomad rok. Niedługo dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Wrzesień 26, 2019 9 minut temu, Gość zakochany napisał: jak sięgam pamięcią ona na mnie od początku dziwnie reagowala i ja na nią też. Co to znaczy dziwnie ? Czyli jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Wrzesień 26, 2019 9 minut temu, Gość zakochany napisał: i to trwa cały czas, pomad rok. Niedługo dwa lata Czemu tak po ludzku z nią nie porozmawiasz ?czy ona mówi w innym języku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 26, 2019 Odezwałeś się w końcu do niej ? Napisz coś wszyscy są ciekawi🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 11 minut temu, Gość zakochany napisał: jak sięgam pamięcią ona na mnie od początku dziwnie reagowala i ja na nią też. Kocham Cie transparentnie, w sposob czysty, Twoja wyrazista, charyzmatyczna, spokojna, opanowana, powsciagliwa osobowosc. Nic nie zrobie bez Twojej wyraznej zgody. Jesli tez tego chcesz okaz mi to uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany Napisano Wrzesień 26, 2019 3 minuty temu, Gość Ania napisał: Co to znaczy dziwnie ? Czyli jak? nerwowo, z zaciekawieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Ja tam bym nie chciała żeby Korea była moja. Wolę Polskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 3 minuty temu, Gość zakochany napisał: nerwowo, z zaciekawieniem O cholera to chyba ja... szczupła brunetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 23 minuty temu, Gość zakochany napisał: nerwowo, z zaciekawieniem Ja tak reaguje bo ciekawi mnie jaki jedt i jak caluje brunet pieknooki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Wrzesień 26, 2019 26 minut temu, Gość zakochany napisał: nerwowo, z zaciekawieniem Ok pewnie nie napisałeś do niej mam racje ? Walka serca z rozumem itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Wrzesień 26, 2019 Napisz co Ty o niej myślisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 26, 2019 Napisal ze jest cudowna i ze mysli ze ona chce ale nie jest gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany Napisano Wrzesień 26, 2019 myślę że jest wyjatkowa i byśmy się raz nie nudzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach