Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy polak ma szansę na azjatke?

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Jeszcze zatęsknisz za tym kawałkiem "oblecha" Tylko wtedy on starej rury nie będzie chciał 😄

Jak będę zarabiać jeszcze więcej to będę sobie robić botox

Gość Wendetta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak będę zarabiać jeszcze więcej to będę sobie robić botox

Takie wyglądają słabo, jak pani kopacz 😊

Gość Gość
1 minutę temu, Iibed napisał:

już ci wyjaśniłem że to błedne koło bo ten który zarabia więcej zwraca uwagę na coś czego ty nie masz a na kasę nie patrzy bo ma swoją. ty oprócz być może dobrej pracy nic nie oferujesz wiec skusi się jedynie bezrobotny. próżno szukać bogatego shreka bo on ma większy wybór niż ty. 

A dociera do Ciebie że jak nie znajdę kogoś kto sprosta moim oczekiwaniom to zrobię sobie dziecko z banku nasienia i wychowam sama ?Bo z byle kim nie chce 

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A dociera do Ciebie że jak nie znajdę kogoś kto sprosta moim oczekiwaniom to zrobię sobie dziecko z banku nasienia i wychowam sama ?Bo z byle kim nie chce 

Widziałam dokument o dawcach nasienia ze Skandynawii to same niewykształcone łysiejące oblechy oddawały nasiona.

Gość jurek

jednak defekacja, masturbacja i pedofiIia to jedyne co uszczęśliwia prawdziwego mężczyznę z przyrodzeniem 19cm

Gość Gość
1 minutę temu, Iibed napisał:

dociera ale raz że to będzie z byle kim a dwa że ja nie o tym. moim zdaniem jesli ma się do wyboru dziecko z byle kim znajaące ojca, a z byle kim nieznające ojca to lepsze jest to znające. 

Nie bede nikogo utrzymywać, kobieta która loży na faceta albo doklada sie duzo wiecej do zycia nie ma honoru , to juz wolę być sama 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie bede nikogo utrzymywać, kobieta która loży na faceta albo doklada sie duzo wiecej do zycia nie ma honoru , to juz wolę być sama 

Facet ma być głowa rodziny nie będę nosić spodni w związku 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Facet ma być głowa rodziny nie będę nosić spodni w związku 

KSIĘŻNICZKA SIĘ ZNALAZŁA? A CO TY MASZ DO ZAOFEROWANIA KSIĘCIU Z BAJKI? ZGADUJĘ, ŻE NIEWIELE. MOŻE MIETEK MURARZ BY NA TO POLECIAŁ, ALE KSIĄŻE Z BAJKI? NIE MA SZANS, ZAPOMNIJ

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

KSIĘŻNICZKA SIĘ ZNALAZŁA? A CO TY MASZ DO ZAOFEROWANIA KSIĘCIU Z BAJKI? ZGADUJĘ, ŻE NIEWIELE. MOŻE MIETEK MURARZ BY NA TO POLECIAŁ, ALE KSIĄŻE Z BAJKI? NIE MA SZANS, ZAPOMNIJ

Najpierw amebo naucz się jak się wyłącza caps locka

Gość lola
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Jeden Polak pisał kiedyś w necie, że wziął se azjatkę, która gotak obsługiwała, że zawsze stała na baczność i rzucała się z usługamina każde zyczenie, aż mu to obmierzło i zatęsknił za prawdziwą kobietą, co to umie ustawić faceta do pionu, wziął sobie Polkę która leje go po mordzie, każe mu sprzątać i zabrania chlać piwska,  od razu poczuł że to jest to, kocha  i jest nareszcie szczęsliwy. 

Tak powinno byc. Tylko wygodne lenie, smierdziele i lelaki nie nudza sie z baba co im tylko potakuje. 

Gość Gość
20 minut temu, Iibed napisał:

no baba która leje faceta po mordzie to marzenie większości polaków 😄 jeszcze taka która mysłi za niego, mówi kiedy przestac pic etc. 😄

KIBEEEL HA HA HA 😀

KIBEL? 🤔

KIBEL! 😐

Gość Gosc

Wolę skromne ciche dziewczyny, takia co jest słaba w łóżku by mi pasowała bo też jestem słaby także azjatka byłaby dla mnie idealna