Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O łysiejących

Czy łysiejący dla kobiety zawsze będzie kimś gorszym?

Polecane posty

Gość Inna
9 godzin temu, Gość rozsądny napisał:

Jestem doświadczonym facetem i powiem wam tak dziewczyny

fakt, że macie atawistyczne ciągoty do prostaków - chamy, robole, cwaniacy mają wyższy testosteron i to instynkt zwierzęcy was pcha.

Jak juz napłodzicie dzieci z prostakami, to jest faza na łagodnych i dobrych samców beta (gorszych genetycznie) którzy dadzą hajs na wychowanei barachła,.

Tyle

A co powiesz na taki gust... jestem kobietą juz po 30tce i zawsze mnie ciagnelo do milych wrazliwcòw,  najlepiej z zacięciem artystycznym. Mòwisz wyzszy testosteron...akurat ja wolę tych z niższym, byle tylko facet nie byl agresywnym mizoginem. 

No i lubie mezczyzn z gęstymi, dluzszymi wlosami bo ponoc im wiecej testosteronu tym facet szybciej łysieje :D 

Gość O łysiejących
24 minuty temu, Gość Nieważne napisał:

No niekoniecznie. Spalam z lysym, nie popisal sie niczym. Gość pod 40, jak wsadził tak ani na chwilę nie wyciągnął żeby zmienić pozycje, ani oral ani nic, wszystko trwało maks 5 minut. Bardzo słaby zawodnik. Nie dziwię się, ze jego była szukala wrażeń na boku. 

A czemu poszłaś jednorazowo do łóżka z jakimś starszym gościem? Zbyt porządna to Ty nie jesteś.

Gość O łysiejących
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Jest strasznie zakompleksiony. Po 1 ty nie jesteś na poziomie, więc nikogo nie Będzie wychowywał. Po 2 wysoki testosteron maja również mężczyźni sukcesu, jak np. Ostatnio widziany przeze mnie boski lekarz czy nie jeden wykładowca akademicki. 

Ja natomiast mam prawo nie chcieć kobiety, która była ostro posuwana przez jakiegoś prymitywa. Dla mnie im kobieta bardziej czysta, tym lepiej.

Gość Ona
6 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Ja natomiast mam prawo nie chcieć kobiety, która była ostro posuwana przez jakiegoś prymitywa. Dla mnie im kobieta bardziej czysta, tym lepiej.

Autorze...zrozum jedna rzecz.  Na ostry zwierzecy seks rzadko kiedy godza sie te ktore maja konserwatywne podejscie do seksu czyli seks tylko z milosci.  Kobiety ktorych pragniesz do zwiazku (zeby lubily ostro od tylu) nie beda mialy czystego konta 

Gość O łysiejących

To jeszcze bym zrozumiał. Jednak gorzej, gdy mi by nie pozwalała na taki seks, a innym wcześniej już tak. To by było niesprawiedliwe.

Gość Nieważne
29 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

A czemu poszłaś jednorazowo do łóżka z jakimś starszym gościem? Zbyt porządna to Ty nie jesteś.

Na szczęście nie muszę sie tobie  z niczego tłumaczyć. Nie martw się, porządna jestem. I pozwól, ze ja będę rozporzadzala swoją pochwa. A seks z lysym był najgorszym seksem w moim życiu. 

Gość O łysiejących

Rozporządzaj jak chcesz, tylko pamiętaj że Twój mąż mógłby nie być zadowolony jak np. bez związku z innymi uprawiałaś nawet anal.

Gość Kasia27

Autorze, dziewczyny wlasnie Ci tlumacza ze Ty jestes nieciekawym typem mezczyzny, aluzja o dresiarzach i chamach i o tym ze sa oni rzekomo porzadani przez kobiety moze tyczyc sie jedynie ich zenskich odpowiednikow.

Twoja aluzja o ostrym seksie juz zdradza  ze Ciebie interesuja wlasnie takie kobiety i Ty masz zal ze taka wylaszczona "...-dresiara" idzie na calosc z przystojniakiem od razu a dla Ciebie pozostaja ochlapy, Ty nie mowisz o normalnych kobietach.

Mnie nigdy nie krecili faceci w typie przystojniaka, poztym u mnie i wielu moich kolezanek to dziala tak ze najpierw musi zaskoczyc osobowosc faceta i jesli wyglad jest akceptowalny to po prostu kobieta wpada jak sliwka w kompot.

Tlumacze Ci na przykladzie kolegi ktory ma 160cm ale ma cos czego zaden mezczyzna ktorego do tej pory spotkalam nie ma. Wiec po prostu sam masz mentalnosc dresiarza.

A co do prostych facetow pracujacych jak to ktos okreslil jako 'robole' - niestety nie mam ja rowniez z nimi dobrych doswiadczen. Maja prymitywne podejscie do zycia i kobiet.

Gość O łysiejących

Ale spotykałaś się z takimi prostymi, być może nawet z nimi sypiałaś. Czyli początkowo leciałaś na to, że są męscy.

Poza tym czasem normalne, w miarę eleganckie dziewczyny po studiach, pracujące w biurach lecą na prostych brutali. Albo przynajmniej mają z nimi wakacyjne przygody lub znajomości bez zobowiązań.

Gość Kasia27
18 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Ale spotykałaś się z takimi prostymi, być może nawet z nimi sypiałaś. Czyli początkowo leciałaś na to, że są męscy.

Poza tym czasem normalne, w miarę eleganckie dziewczyny po studiach, pracujące w biurach lecą na prostych brutali. Albo przynajmniej mają z nimi wakacyjne przygody lub znajomości bez zobowiązań.

Nie! Nigdy mnie tacy osobnicy nie interesowali, wrecz odpychali i przerazali... Chodzi mi wlasnie o to ze ten moj kolega ma taka klase i cechy mezczyzny ktorych zawsze szukalam.. wydajesz sie miec jakas obsesje na tym punkcie lub nerwice lekowa.

Gość Kobieta
17 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

A co mają mieć przygody z brzydkim golodupcem? Jakbyś mial hajs to nie jedna by ci skakala po qtasie i chciałam związku z Tobą. Nie mogą nikogo konkretnego na stałe znaleźć to żyją chwilą. To chyba naturalne, ze. Wola sie zabawić z  przystojnym niz z brzydkim. Ty to na pewno szukasz wśród brzydkich i grubych, nie? 

odnoszę wrażenie, że w ostatnich latach fryzura "na zero" wśród facetów jest tak popularna, że to chyba wszystko jedno, czy masz jakieś włosy na czerepie czy nie.

podobnie jak tatuaże - ma je co 2 osoba ,a  niektórzy nadal twierdzą, że to jest jakieś "bycie oryginalnym".
no już chyba jednak nie.

Gość O łysiejących
8 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

odnoszę wrażenie, że w ostatnich latach fryzura "na zero" wśród facetów jest tak popularna, że to chyba wszystko jedno, czy masz jakieś włosy na czerepie czy nie.

podobnie jak tatuaże - ma je co 2 osoba ,a  niektórzy nadal twierdzą, że to jest jakieś "bycie oryginalnym".
no już chyba jednak nie.

Modna to była 10 lat temu. Dziś dawne dresy i skiny pozapuszczały włosy. Najpierw na amerykańskiego komandosa, a obecnie to już mają normalne włosy obcinane nożyczkami. Golą się głównie ci, co mają problem z łysieniem.

Gość Marlenka

Ponoć łysi mają małe ptaszki :D

Gość O łysiejących
17 minut temu, Gość Kobieta napisał:

A co mają mieć przygody z brzydkim golodupcem? Jakbyś mial hajs to nie jedna by ci skakala po qtasie i chciałam związku z Tobą. Nie mogą nikogo konkretnego na stałe znaleźć to żyją chwilą. To chyba naturalne, ze. Wola sie zabawić z  przystojnym niz z brzydkim. Ty to na pewno szukasz wśród brzydkich i grubych, nie? 

10 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

no już chyba jednak nie.

A kobiety serio nie brzydzą się uprawiać seksu z ładnym bezmózgówcem?

Gość Kobieta
29 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

A kobiety serio nie brzydzą się uprawiać seksu z ładnym bezmózgówcem?

Mówisz, ze lepiej z brzydkim bezmozgowcem? 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Normalny facet woli 28-30letnią dziewice niż taką co miala przygody seksualne, zwlaszcza jesli zaczela je juz przed 20 rokiem życia. 

Zawsze, ale to zawsze, jak jest topic "na zone lepsza dziewica czy doswiadczona " wygrywa dziewica. I to nie tylko na tym mono ztrolowanym forum ale na innych też. 

Ale odróżniasz forum pełne zakompleksionych męskich pipek od prawdziwego życia? Normalny facet 28-30-letniej dziewicy unika, bo ona ma coś nie halo jeśli chodzi o seks. Zapewne jesteś jedną z przedstawicielek tak zwanych "kłód", których na kafeterii sporo. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Taka jedna napisał:

Szczery. 

Chciałeś zabłysnąć a zgasles. 

Szczery i prostacki. Chciałaś zabłysnąć a zgasłaś.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość O łysiejących napisał:

O masz, musiałeś taki peezdowaty komentarz zamieścić. Seks jest po to, żeby się nim cieszyć. Wiadomo, że ci którzy go nie mają, będą leczyć swoje kompleksy, a żeby się jakoś dowartościować, to wymyślili sobie tę całą rzekomą "porządność". To nie porządność, to peezdowatość i różnej maści zaburzenia związane z seksualnością człowieka.

Gość O łysiejących

A ja bym nie chciał ani podstarzałej dziewicy ani takiej po przygodach i seksie bez związku, co jako singielka nie była abstynentką seksualną i zdarzał jej się wtedy nawet anal.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Marlenka napisał:

Ponoć łysi mają małe ptaszki 😄

Ponoć Marlenki to kre tynki.

Gość Gość
5 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

A ja bym nie chciał ani podstarzałej dziewicy ani takiej po przygodach i seksie bez związku, co jako singielka nie była abstynentką seksualną i zdarzał jej się wtedy nawet anal.

Ale cipciu, dlaczego jako singielka miała być abstynentką? Co jest złego w seksie? Uwierz, seks jest super. Jakieś dopisywanie do niego ideologii to skrajna głupota. Choć po twoich wpisach widać jak niesamowicie jesteś zakompleksiony i sfrustrowany. 

Gość O łysiejących

Serio nie brzydziłoby Cię kolego, jakby Twoja kobieta wcześniej jako singielka miewała wulgarny i wyuzdany anal?

Dla mnie kobieta, która uprawia seks bez związku jest zwyczajnie rozwiązła.

Gość rrd
9 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Serio nie brzydziłoby Cię kolego, jakby Twoja kobieta wcześniej jako singielka miewała wulgarny i wyuzdany anal?

Mi by nie przeszkadzało, bo kręci mnie tzw cuckold i mam skłonności masochistyczne, uległe 🙂 

Gość Gość
13 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Ale dlaczego miałoby brzydzić, skąd ci się to bierze? Co jest złego w seksie, tym że ludzie się nim cieszą? Seks jest super! Mówię ci, spróbuj walczyć ze swoim zakompleksieniem i umysłową ciasnotą.

Gość O łysiejących

Dla mnie taka kobieta byłaby zbyt wulgarna w odbiorze. Sam nie mam ochoty na seks bez związku, więc nie chcę kobiety o przeszłości która mi nie pasuje.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość O łysiejących napisał:

Dla mnie taka kobieta byłaby zbyt wulgarna w odbiorze. Sam nie mam ochoty na seks bez związku, więc nie chcę kobiety o przeszłości która mi nie pasuje.

Masz prawo do swoich wyborów. 

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Kasia27 napisał:

Autorze, dziewczyny wlasnie Ci tlumacza ze Ty jestes nieciekawym typem mezczyzny, aluzja o dresiarzach i chamach i o tym ze sa oni rzekomo porzadani przez kobiety moze tyczyc sie jedynie ich zenskich odpowiednikow.

Twoja aluzja o ostrym seksie juz zdradza  ze Ciebie interesuja wlasnie takie kobiety i Ty masz zal ze taka wylaszczona "...-dresiara" idzie na calosc z przystojniakiem od razu a dla Ciebie pozostaja ochlapy, Ty nie mowisz o normalnych kobietach.

Mnie nigdy nie krecili faceci w typie przystojniaka, poztym u mnie i wielu moich kolezanek to dziala tak ze najpierw musi zaskoczyc osobowosc faceta i jesli wyglad jest akceptowalny to po prostu kobieta wpada jak sliwka w kompot.

Tlumacze Ci na przykladzie kolegi ktory ma 160cm ale ma cos czego zaden mezczyzna ktorego do tej pory spotkalam nie ma. Wiec po prostu sam masz mentalnosc dresiarza.

A co do prostych facetow pracujacych jak to ktos okreslil jako 'robole' - niestety nie mam ja rowniez z nimi dobrych doswiadczen. Maja prymitywne podejscie do zycia i kobiet.

Dokładnie tak! Cały czas o tym piszę,  ale autor nadal jak zacięta plyta to swoje zalosne "bo co jesli z innym tak,  a ze mną nie "

To jest przypadek niereformowalny :D 

Gość Gość
58 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Autorze...ja mialam jednego partnera seksualnego,  zktorym byłam w zwiazku i nie uprawialam z nim analu.  Z tobą tez by nie bylo,  bo anal nie miesci sie w moim zakresie seksualnej estetyki. I chcialbys taką partnerke?  Szczerze odpowiedz bo ciagle tylko podkreslasz ten ostry seks z innymi i to ze sam bys go chcial.

P.s Przygod i romansow nie mialam.  Nie lezą w mojej naturze takie rzeczy. 

Gość Gość

A czy mężczyźni marzą o związkach z lysiejaca kobieta? Opowiedzcie sobie sami.