Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O łysiejących

Czy łysiejący dla kobiety zawsze będzie kimś gorszym?

Polecane posty

Gość gość

Jak facet przystojny, to z włosami czy bez ma powodzenie. Jak brzydki to włosy nic mu nie pomogą. 

Gość Ale bardzo młode lubią

z ładnymi włosami. Młody mocno łysiejący ma pod górkę

Gość Umówmy się, że kobipowinna

być minimum 6-7/10

Gość Łysiejący okularnik nigdy

Łysiejący okularnik nigdy nie będzie dla kobiety partnerem do naprawdę zboczonego seksu.

Gość Kobieta
56 minut temu, Gość Łysiejący okularnik nigdy napisał:

Łysiejący okularnik nigdy nie będzie dla kobiety partnerem do naprawdę zboczonego seksu.

No takie życie, przykro mi. 

Gość Ona
22 godziny temu, Gość O łysiejących napisał:

Przecież przeciętny może mieć dziewczynę. Ale jak on jej powie, że marzy o mocnym i wulgarnym analu bez prezerwatywy z wytryskiem w tyłku to ona zacznie go mieć za brzydkiego oblecha. A z przystojnym "brutalem" takie coś może i być na pierwszej randce.

Boże drogi...jakby mi na pierwszej randce  nawet sam Johnny Depp zaproponowal takie cos to by mu ta sliczna buzia i włosy nie pomogly.  Dostalby w pysk i koniec znajomosci:D 

A ty autorze jestes gorszy ale nie przez łysine ale przez odrażające podejscie do kobiet. Wymagasz modelki,  do tego odhumanizowanego obrzydliwego seksu i jeszcze myslisz,  że kazda jest pusta i łatwa.  W moich oczach jako facet jestes skreslony.

Gość Taka jedna
25 minut temu, Gość Ona napisał:

Boże drogi...jakby mi na pierwszej randce  nawet sam Johnny Depp zaproponowal takie cos to by mu ta sliczna buzia i włosy nie pomogly.  Dostalby w pysk i koniec znajomosci:D 

A ty autorze jestes gorszy ale nie przez łysine ale przez odrażające podejscie do kobiet. Wymagasz modelki,  do tego odhumanizowanego obrzydliwego seksu i jeszcze myslisz,  że kazda jest pusta i łatwa.  W moich oczach jako facet jestes skreslony.

To i tak dobrze... Bo w moich to on nie jest facetem tylko 💩 

Gość O łysiejących

Kto powiedział, że tego wymagam? Problem w tym, że kobieta to może mieć już za sobą, a ja nie chcę być gorszym.

Gość Ona
1 minutę temu, Gość O łysiejących napisał:

Kto powiedział, że tego wymagam? Problem w tym, że kobieta to może mieć już za sobą, a ja nie chcę być gorszym.

Taka,  ktòra ma za sobą na ciebie nie spojrzy,  więc w czym masz problem? :D 

Wyuzdane seksualnie kobiety nie lecą na łysych zakompleksionych frustratòw. Soooo simple. 

Gość O łysiejących

Wielu łysiejących i łysych ma ładne żony. Pytanie, czy one wcześniej s innymi nie miały bardziej wyuzdanego seksu?

A ja bym chciał mieć kobietę, która by mnie naprawdę pożądała. A nie taką, dla której byłbym kimś gorszym niż byli partnerzy.

Gość O łysiejących
37 minut temu, Gość Ona napisał:

Ale pewnie na kolejnych randkach już byś się zgodziła na takie coś, z przystojnym 😕

Gość gość
2 godziny temu, Gość Łysiejący okularnik nigdy napisał:

Co ty tam wiesz.

Gość gość
49 minut temu, Gość Ona napisał:

A kto powiedział że na pierwszej randce? Inna sprawa, że Depp by nawet na ciebie nie splunął, on ma kolejki chętnych do łóżka i to ze wszystkimi "bajerami" 🙂

Gość O łysiejących
58 minut temu, Gość Ona napisał:

Tak czy inaczej, pożądanie jest ważne. Chcę się pożądany czuć.

Gość Ona
14 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Ale pewnie na kolejnych randkach już byś się zgodziła na takie coś, z przystojnym 😕

Stary...moj obecny partner zyciowy czekal ponad rok na seks.  O analu może zapomniec mimo ze jest przystojny (z...o, co?)  I wysportowany. Jednak anal mnie brzydzi i nie zamierzam pròbowac. Ale co ty wiesz o "trudnych" kobietach?  Widac, że marzysz o jakiejs szybkiej co miala pòł miasta w lozku. 

Powtarzam...jestes skreslony jako facet bo myslisz,  ze kazda kobieta jest łatwa i jak facet ładny to wystarczy kilka randek i juz ma seks. 

Zresztą po co ja sie tu produkuję?  Tobie marzy sie wyrachowana zgrabna sucz co i tak ci bedzie rogi dorabiac :D 

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość O łysiejących napisał:

Tak czy inaczej, pożądanie jest ważne. Chcę się pożądany czuć.

Każdy chce się czuć pożądany. 

Szukaj kobiety, której sie spodobasz i która ci sie spodoba. Owszem, Będziesz miał mniejsze wzięcie niz jakiś przystojniak ale tak samo jak przeciętny kobieta... Do niej też sznur adoratorow sie nie ustawia. Chyba chodzi o to, żeby znaleźć tą jedną właściwą osobę? 

Gość Ona
17 minut temu, Gość gość napisał:

A kto powiedział że na pierwszej randce? Inna sprawa, że Depp by nawet na ciebie nie splunął, on ma kolejki chętnych do łóżka i to ze wszystkimi "bajerami" 🙂

A co to ma do rzeczy czy by mnie chcial czy nie? 

Autor zaklada z gory,  že KAŻDA kobieta jest łatwa dla przystojniaczka, co jest bzdurą totalną. Bo podejscie do seksu kobiety maja ròzne. I przystojny facet na pewno ma łatwiej od brzydala tak jak piękna kobieta od brzydkiej,  co nie zmienia faktu,  że nie moze miec kazdej jaką chce, bo zawsze natrafi na taką co nie pojdzie do lozka po kilku randkach. 

Gość Kasia27

autorze wybacz ale jestes osoba niecekawa, wiesz ile robi urok osobisty? owszem wyglad jest tym wabikiem, ale jesli ktos jest beznadziejny to relewlacyjny wyglad mu nei pomoze, zakochalam sie w koledze ktory ma 160cm wzrostu, jest lysiejacy, ale ma w sobie cos takiego ze szaleje na sam jego widok. Ja sama jestem od niego kilka cm wyzsza, ale on ma wszystko osobowosc, dba o siebie, dobrze sie ubiera, swietnei tanczy jest spontaniczny, wyksztalcony, ma rewelacyjne podejscie do ludzi. Jedynm slowem ideal, ja jestem bardzo ladna mam sznureczek adoroatorow bardzo przystojnych, a dzien i noc mysle o tym niskim koledze, tylko co z tego skoro on mnie nie chce nie jest mna zainteresowany, woli robic kariere niz sie z kim wiazac na stale 😞

Gość Gość
11 minut temu, Gość Ona napisał:

Stary...moj obecny partner zyciowy czekal ponad rok na seks.  O analu może zapomniec mimo ze jest przystojny (z...o, co?)  I wysportowany. Jednak anal mnie brzydzi i nie zamierzam pròbowac. Ale co ty wiesz o "trudnych" kobietach?  Widac, że marzysz o jakiejs szybkiej co miala pòł miasta w lozku. 

Powtarzam...jestes skreslony jako facet bo myslisz,  ze kazda kobieta jest łatwa i jak facet ładny to wystarczy kilka randek i juz ma seks. 

Zresztą po co ja sie tu produkuję?  Tobie marzy sie wyrachowana zgrabna sucz co i tak ci bedzie rogi dorabiac 😄

Rok czekał na seks??? To z niezłą aseksualną kłodą się zadał, tylko mu współczuć. 

Gość O łysiejących
54 minuty temu, Gość Kasia27 napisał:

autorze wybacz ale jestes osoba niecekawa, wiesz ile robi urok osobisty? owszem wyglad jest tym wabikiem, ale jesli ktos jest beznadziejny to relewlacyjny wyglad mu nei pomoze, zakochalam sie w koledze ktory ma 160cm wzrostu, jest lysiejacy, ale ma w sobie cos takiego ze szaleje na sam jego widok. Ja sama jestem od niego kilka cm wyzsza, ale on ma wszystko osobowosc, dba o siebie, dobrze sie ubiera, swietnei tanczy jest spontaniczny, wyksztalcony, ma rewelacyjne podejscie do ludzi. Jedynm slowem ideal, ja jestem bardzo ladna mam sznureczek adoroatorow bardzo przystojnych, a dzien i noc mysle o tym niskim koledze, tylko co z tego skoro on mnie nie chce nie jest mna zainteresowany, woli robic kariere niz sie z kim wiazac na stale 😞

Bo może robi karierę, by być bogatym i się odegrać na tych co np. go wyśmiewali.

A czy ja szukam zgrabnej? Sam mam świetną sylwetkę, więc podobnej szukam u kobiety.

Gość Kasia27
19 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Bo może robi karierę, by być bogatym i się odegrać na tych co np. go wyśmiewali.

A czy ja szukam zgrabnej? Sam mam świetną sylwetkę, więc podobnej szukam u kobiety.

W jaki sosob moze sie na kims zemscic poprzez stawanie sie bogatym, mam wrazenie ze on lubie to co robi, jest mily dla ludzi nie ma uprzedzen masz dzwine podejscie do kobiet i swiata i to  twoj problem

Gość moidrodzy
1 godzinę temu, Gość Kasia27 napisał:

autorze wybacz ale jestes [...] woli robic kariere niz sie z kim wiazac na stale 😞

przecież jesteś dla niego za wysoka, pomysl jak jemu robiłoby się smutno gdyby musiał na rózne eventy uzywać wkładek do butów, albo nosić na wysokim obcasie, trochę siara :classic_smile:

Gość Kasia27
4 minuty temu, Gość moidrodzy napisał:

przecież jesteś dla niego za wysoka, pomysl jak jemu robiłoby się smutno gdyby musiał na rózne eventy uzywać wkładek do butów, albo nosić na wysokim obcasie, trochę siara :classic_smile:

Watpie, on nie jest jakis zakompleksiony, nawet odnosze wrazenie ze lubi swoj wzrost czesto z siebie zartuje. Jest bardzo szarmancki, on lubie wyzsze dziewczyny, z tego co wiem zawsze spotykal sie z wyzszymi od siebie kobietami. I nie przeszkadza mi ze kobietynosza szpilki, bo jak bylam z nim na imprezie to sam powiedzial "nie krepuj, sie zaloz szpilki".

Gość Ona
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Rok czekał na seks??? To z niezłą aseksualną kłodą się zadał, tylko mu współczuć. 

Hehe...mysl tak dalej, że jak ktos nie daje szybko to jest oziębły;)

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Ona napisał:

Hehe...mysl tak dalej, że jak ktos nie daje szybko to jest oziębły;)

No a jaki? Kobieta która nie pożąda swojego faceta, nie ma na niego ochoty, nie pragnie go i seksu z nim, to zwyczajna zimna ryba i kłoda.

Gość Jej przemyslenia
29 minut temu, Gość Gość napisał:

No a jaki? Kobieta która nie pożąda swojego faceta, nie ma na niego ochoty, nie pragnie go i seksu z nim, to zwyczajna zimna ryba i kłoda.

Nie. To znaczy ze jeh facet to typowy beznadziejny samiec beta, który nie wzbudza pożądania ale ma inne cechy, które nas przy nim trzymają. Uwierz, są tacy faceci, przy których nogi same się rozkładają. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Nie. To znaczy ze jeh facet to typowy beznadziejny samiec beta, który nie wzbudza pożądania ale ma inne cechy, które nas przy nim trzymają. Uwierz, są tacy faceci, przy których nogi same się rozkładają. 

Może go nie kocha, a może kocha i pożąda innego. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

To po co się w ogóle wiązać z kimś kto nie pociąga? To jakaś kara dla samej siebie czy co?

Gość Taka jedna
3 minuty temu, Gość gość napisał:

To po co się w ogóle wiązać z kimś kto nie pociąga? To jakaś kara dla samej siebie czy co?

Żeby miec rodzinę? Żeby wyprowadzić się od rodziców? Żeby nie zostać samemu na starośc? Dla hajsu? Różne są powody

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Taka jedna napisał:

Żeby miec rodzinę? Żeby wyprowadzić się od rodziców? Żeby nie zostać samemu na starośc? Dla hajsu? Różne są powody

Te powody to straszne wyrachowanie.