Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O łysiejących

Czy łysiejący dla kobiety zawsze będzie kimś gorszym?

Polecane posty

Gość Taka jedna
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Te powody to straszne wyrachowanie.

Dzięki temu, ze większosc kobiet jest wyrachowana, faceci maja dostęp do mokrej ciepłej xipeczki. Tak to tylko 1 na 5 mógłby sobie zamoczyc i to 10 na raz 😉

Gość O łysiejących
3 godziny temu, Gość Jej przemyslenia napisał:

Nie. To znaczy ze jeh facet to typowy beznadziejny samiec beta, który nie wzbudza pożądania ale ma inne cechy, które nas przy nim trzymają. Uwierz, są tacy faceci, przy których nogi same się rozkładają. 

Pewnie ci, którzy tak podniecają to dresiarze.

Gość O łysiejących

Ja nie chcę kobiety, która mnie weźmie bo np. jestem spokojny i troskliwy, ale jej nie podniecam. Ja chcę takiej, dla której będę gorącym tygrysem.

Gość Ona
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Może go nie kocha, a może kocha i pożąda innego. 

Dla jasności bo to ja zaczęłam ten temat  (niechcący :D  ) dopowiem:

Kocham mojego faceta i on jest dla mnie mega atrakcyjny,  ale zawsze chcialam najpierw poznac blizej swojego ukochanego, upewnic sie,  że on nie kłamie,  że mnie kocha by tylko zamoczyc  (jak robi wielu męzczyzn ), nawiazac z nim więź emocjonalna i dopiero potem seks. Wiele kobiet tez tak ma,  zwlaszcza te,  ktòre chca miec jednego partnera seksualnego na całe życie. 

Libido nie ma nic do rzeczy.  Liczy sie jakie ktos ma priorytety.

Tak w ogòle to dziwi mnie to zdumienie.  Serio ludzie nie znacie kobiet,  ktòre zaczynaly zycie seksualne po dlugim okresie związku? 

Gość Ona
28 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Jaki ty jestes zatruty stereotypowym mysleniem! Masz tak wąski swiatopoglad, że az mi cię żal. Żadna kobieta na poziomie nie leci na dresa. Chyba tylko dresiary :D

Dresiarze to absolutnie nie mòj typ.  Preferuję wrazliwych romantykòw. Fajnie jak mają artystyczną duszę, kulturę w zachowaniu i są inteligentni. 

No i oczywiscie rasisci,  homofoby i seksiści odpadają.

Gość Ona
36 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Zapomnialabym...dresiarze to mi sie dopiero kojarzą z łysą pałą :D 

Typowy oobraz : łysy łeb,  w tym łbie intelektualna pròżnia plus hejt dla zasady i mięśnie. Coś okropnego! 

Gość Taka jedna
8 minut temu, Gość Ona napisał:

Zapomnialabym...dresiarze to mi sie dopiero kojarzą z łysą pałą 😄

Typowy oobraz : łysy łeb,  w tym łbie intelektualna pròżnia plus hejt dla zasady i mięśnie. Coś okropnego! 

Dokładnie z lysa pala 😂 

Ja też uchyle Rabka tajemnicy... Podniecaja mnie intelektualiści... Nie lyse dresy 😄

Gość Gosc

A jak dres założy garnitór to już nie jest dresiarzem. I co wtedy? 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Taka jedna napisał:

Dzięki temu, ze większosc kobiet jest wyrachowana, faceci maja dostęp do mokrej ciepłej xipeczki. Tak to tylko 1 na 5 mógłby sobie zamoczyc i to 10 na raz 😉

Prostacki komentarz.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A jak dres założy garnitór to już nie jest dresiarzem. I co wtedy? 

garnitur 

Gość gość
26 minut temu, Gość Ona napisał:

Dla jasności bo to ja zaczęłam ten temat  (niechcący 😄 ) dopowiem:

Kocham mojego faceta i on jest dla mnie mega atrakcyjny,  ale zawsze chcialam najpierw poznac blizej swojego ukochanego, upewnic sie,  że on nie kłamie,  że mnie kocha by tylko zamoczyc  (jak robi wielu męzczyzn ), nawiazac z nim więź emocjonalna i dopiero potem seks. Wiele kobiet tez tak ma,  zwlaszcza te,  ktòre chca miec jednego partnera seksualnego na całe życie. 

Libido nie ma nic do rzeczy.  Liczy sie jakie ktos ma priorytety.

Tak w ogòle to dziwi mnie to zdumienie.  Serio ludzie nie znacie kobiet,  ktòre zaczynaly zycie seksualne po dlugim okresie związku? 

Znamy. To aseksualne kłody. Na początku związku jest największe pożądanie, a tu taka kłoda przez rok potrafi żyć bez seksu.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Dokładnie z lysa pala 😂 

Ja też uchyle Rabka tajemnicy... Podniecaja mnie intelektualiści... Nie lyse dresy 😄

A kiedy  intelektualusta wyłysieje? A jeśli dresiarz jest inteligentym intelektualistą? 

Gość Ona
36 minut temu, Gość Gosc napisał:

A kiedy  intelektualusta wyłysieje? A jeśli dresiarz jest inteligentym intelektualistą? 

Autor mial zapewne na mysli typowego dresiarza, czyli tłuka z siłki co o ksiązkach może i słyszal,  ale żadnej nie przeczytał. 

Gość Ona
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Znamy. To aseksualne kłody. Na początku związku jest największe pożądanie, a tu taka kłoda przez rok potrafi żyć bez seksu.

Tylko że te "aseksualne kłody" są najbardziej pożądanym materiałem na żonę, gdyż kazdy facet chcialby na żonę dziewice a po takiej nie nalezy sie spodziewac,  że szybko pojdzie do lozka z mezczyzna.  Zresztą....wy takich kobiet nie bierzecie pod uwagę jako przyszle żony. 

Ech faceci na forum i ich rozdwojenie jaźni :D 

Kobieta szybko da= dz.iwka na seks i do widzenia 

Kobieta zwleka z seksem =kłoda 

Puknijcie sie w łeb,  panowie bo sami sobie zaprzeczacie! 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Tylko że te "aseksualne kłody" są najbardziej pożądanym materiałem na żonę, gdyż kazdy facet chcialby na żonę dziewice a po takiej nie nalezy sie spodziewac,  że szybko pojdzie do lozka z mezczyzna.  Zresztą....wy takich kobiet nie bierzecie pod uwagę jako przyszle żony. 

Ech faceci na forum i ich rozdwojenie jaźni 😄

Dla normalnego faceta nie ma większego znaczenia czy kobieta jest dziewicą czy nie. Chyba że ma 28-30 lat i nadal jest dziewicą, to na 99 procent jest aseksualną kłodą. Do dziewictwa kobiety przywiązują uwagę tylko zakompleksione pipki których nikt nie chce, a nagą kobietę widzieli tylko na ekranie swoich komputerków.  

Gość Monika
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Ech faceci na forum i ich rozdwojenie jaźni :D 

Bo to jest kompleks Madonny i Ladacznicy :)

Gość rrd

Idź do prostytutki.  Ja prawdopodobnie pójdę na swój pierwszy raz bo mam już 28 lat i nadal jestem cnotliwy. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Ech faceci na forum i ich rozdwojenie jaźni 😄

Nie wiesz kto to pisze? 😀 Sami frusraci na forum. Chyba jedyne miejsce gdzie mogą sobie ulżyć. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiesz kto to pisze? 😀 Sami frusraci na forum. Chyba jedyne miejsce gdzie mogą sobie ulżyć. 

Idealnie pasują do frustratek na forum 🙂

Gość rozsądny

Jestem doświadczonym facetem i powiem wam tak dziewczyny

fakt, że macie atawistyczne ciągoty do prostaków - chamy, robole, cwaniacy mają wyższy testosteron i to instynkt zwierzęcy was pcha.

Jak juz napłodzicie dzieci z prostakami, to jest faza na łagodnych i dobrych samców beta (gorszych genetycznie) którzy dadzą hajs na wychowanei barachła,.

Tyle

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Idealnie pasują do frustratek na forum 🙂

Napisał właśnie frustrat. 

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Napisał właśnie frustrat. 

Napisała właśnie frustratka.

Gość O łysiejących
53 minuty temu, Gość rozsądny napisał:

fakt, że macie atawistyczne ciągoty do prostaków - chamy, robole, cwaniacy mają wyższy testosteron i to instynkt zwierzęcy was pcha.

Jak juz napłodzicie dzieci z prostakami, to jest faza na łagodnych i dobrych samców beta (gorszych genetycznie) którzy dadzą hajs na wychowanei barachła,.

Tyle

Coś w tym jest. A facet na poziomie nie zamierza wychowywać dzieci jakiegoś cwaniaka bez szkoły.

Gość Kobieta
5 godzin temu, Gość O łysiejących napisał:

Coś w tym jest. A facet na poziomie nie zamierza wychowywać dzieci jakiegoś cwaniaka bez szkoły.

Jest strasznie zakompleksiony. Po 1 ty nie jesteś na poziomie, więc nikogo nie Będzie wychowywał. Po 2 wysoki testosteron maja również mężczyźni sukcesu, jak np. Ostatnio widziany przeze mnie boski lekarz czy nie jeden wykładowca akademicki. 

Gość Kaja
7 godzin temu, Gość rozsądny napisał:

Tyle

Ales rozsądny :/ 

ci „robole” jak brzydko nazywasz wielu porządnych, ciężko pracujących mężczyzn, wykonują prace które bardzo pomagają ci w funkcjonowaniu i nie wkładaj ich do szufladki z napisem chamy i cwaniacy bo często maja lepsze serca niż obślizgłe kanalie w gajerkach

Gość Ona
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dla normalnego faceta nie ma większego znaczenia czy kobieta jest dziewicą czy nie. Chyba że ma 28-30 lat i nadal jest dziewicą, to na 99 procent jest aseksualną kłodą. Do dziewictwa kobiety przywiązują uwagę tylko zakompleksione pipki których nikt nie chce, a nagą kobietę widzieli tylko na ekranie swoich komputerków.  

Normalny facet woli 28-30letnią dziewice niż taką co miala przygody seksualne, zwlaszcza jesli zaczela je juz przed 20 rokiem życia. 

Zawsze, ale to zawsze, jak jest topic "na zone lepsza dziewica czy doswiadczona " wygrywa dziewica. I to nie tylko na tym mono ztrolowanym forum ale na innych też. 

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Kaja napisał:

Ales rozsądny :/ 

ci „robole” jak brzydko nazywasz wielu porządnych, ciężko pracujących mężczyzn, wykonują prace które bardzo pomagają ci w funkcjonowaniu i nie wkładaj ich do szufladki z napisem chamy i cwaniacy bo często maja lepsze serca niż obślizgłe kanalie w gajerkach

Zgadza się z tym dobrym sercem.  Mozna byc dobrym panem rozwozacym bulki do sklepòw i podłym dyrektor wielkiej firmy. 

Gorzej z intelektem.  

Ale...trzeba przyznac  (to są moje i moich kolezanek doswiadczenia), że jednak w tzw "robolskich pracach" przeważaja prosci, chamscy seksisci. Tacy,  co nie mają ani wrazliwosci ani głębszego spojrzenia na swiat.  A jak sie ożenia to żona jest dla nich tylko garkotłukiem do rodzenia dzieci i sprzątania. 

Brr...od takich facetow jak najdalej. 

Gość Taka jedna
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Prostacki komentarz.

Szczery. 

Chciałeś zabłysnąć a zgasles. 

Gość Gość

za łysienie androgenowe odpowiada testosteron, więc istnieje duża szansa, że łysy to dobry r*chacz

Gość Nieważne
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

za łysienie androgenowe odpowiada testosteron, więc istnieje duża szansa, że łysy to dobry r*chacz

No niekoniecznie. Spalam z lysym, nie popisal sie niczym. Gość pod 40, jak wsadził tak ani na chwilę nie wyciągnął żeby zmienić pozycje, ani oral ani nic, wszystko trwało maks 5 minut. Bardzo słaby zawodnik. Nie dziwię się, ze jego była szukala wrażeń na boku.