Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O łysiejących

Czy łysiejący dla kobiety zawsze będzie kimś gorszym?

Polecane posty

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorze...ja mialam jednego partnera seksualnego,  zktorym byłam w zwiazku i nie uprawialam z nim analu.  Z tobą tez by nie bylo,  bo anal nie miesci sie w moim zakresie seksualnej estetyki. I chcialbys taką partnerke?  Szczerze odpowiedz bo ciagle tylko podkreslasz ten ostry seks z innymi i to ze sam bys go chcial.

P.s Przygod i romansow nie mialam.  Nie lezą w mojej naturze takie rzeczy. 

Nikogo nie obchodzi czy albo z kim się pieprzycie dopóki tym się nie chwalicie. Serio. Ciasnota umysłowa jest przekonanie że musi robić to co inni i brzydzic się bądź nie tym co ty sam.

Gość Gość
57 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorze...ja mialam jednego partnera seksualnego,  zktorym byłam w zwiazku i nie uprawialam z nim analu.  Z tobą tez by nie bylo,  bo anal nie miesci sie w moim zakresie seksualnej estetyki. I chcialbys taką partnerke?  Szczerze odpowiedz bo ciagle tylko podkreslasz ten ostry seks z innymi i to ze sam bys go chcial.

P.s Przygod i romansow nie mialam.  Nie lezą w mojej naturze takie rzeczy. 

Kłoda.

Gość gość
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

A czy mężczyźni marzą o związkach z lysiejaca kobieta? Opowiedzcie sobie sami.

Tu raczej należałoby napisać jakiś swego rodzaju odpowiednik, czyli: czy marzą o związkach z grubą kobietą? Albo bezbiustną? 

Gość xyz

Mój Kochanek łysieje. Poleciałam na jego błyskotliwą osobowość, inteligencję i umiejętność operowania słowem. Nie żałuję, w łóżku to wulkan seksualny, bynajmniej nieegoistyczny😉

Gość Trener
6 minut temu, Gość xyz napisał:

Mój Kochanek łysieje. Poleciałam na jego błyskotliwą osobowość, inteligencję i umiejętność operowania słowem. Nie żałuję, w łóżku to wulkan seksualny, bynajmniej nieegoistyczny😉

Ile ma lat

Gość O łysiejących

Jednak 20latki nie lubią łysiejących.

Gość Proste
5 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Bo łysienie to jeden z objawów starzenia. Sam nie jestes pierwszej młodości a chciałbyś młodziutka dziewczynę? Łysi malo komu sie podobają i tyle. Pogodz sie z tym. 

Gość Proste
5 minut temu, Gość O łysiejących napisał:

Bo łysienie to jeden z objawów starzenia. Sam nie jestes pierwszej młodości a chciałbyś młodziutka dziewczynę? Łysi malo komu sie podobają i tyle. Pogodz sie z tym. 

Gość do Proste

Łysy może mieć super mięśnie.

Gość Proste
3 minuty temu, Gość do Proste napisał:

Łysy może mieć super mięśnie.

Ten z włosami również. Chodzę na siłownię to widzę... Jednak większość tutaj ma bujne gęste włosy. Zatem nie Pisz bzdur jak nie Wiesz do kogo piszesz, bo tylko się osmieszasz. 

Gość do Proste

Robisz z siebie największego forumowego pustaka. Wiecznie piszesz, że interesują Cię tylko faceci piękni i bogaci.

Gość do Proste

Nie jesteś empatyczną, czułą kobietą o wielkim sercu.

Gość Proste
2 minuty temu, Gość do Proste napisał:

Nie jesteś empatyczną, czułą kobietą o wielkim sercu.

Rozumiem ze ciebie interesują brzydkie, grube i biedne. To faktycznie jesteś mężczyzna o zlotym serduszku 💛 

Gość do Proste

Może po prostu przeciętne, mające normalną pracę?

Gość Johnny

Na tinderze mam dużo fałszywych kont z nieswoimi zdjęciami. Na jednym z kont mam zdjęcie łysego faceta i ma on duże zainteresowanie u młodych kobiet. Przystojny facet z włosami czy bez będzie mieć duże branie. Przeciętniak z włosami czy bez będzie mieć przeciętne powodzenie, a brzydki nie będzie, choćby miał czuprynę najbujnieszą na świecie. Takie życie.

Gość Kobieta
51 minut temu, Gość Johnny napisał:

Na tinderze mam dużo fałszywych kont z nieswoimi zdjęciami. Na jednym z kont mam zdjęcie łysego faceta i ma on duże zainteresowanie u młodych kobiet. Przystojny facet z włosami czy bez będzie mieć duże branie. Przeciętniak z włosami czy bez będzie mieć przeciętne powodzenie, a brzydki nie będzie, choćby miał czuprynę najbujnieszą na świecie. Takie życie.

Zawsze tutaj im to powtarzam, ale niestety nie rozumieją. Przystojny facet zawsze będzie miał branie czy łysy czy z czupryna. 

Gość Łysina postarza

Nie da się tego ukryć. Zakola na etapie Norwood 2 to można jeszcze przeżyć, ale wszystko ponad to zaczyna wyglądać źle. Do tego już Norwood 3 lub Norwood 2A w młodym wieku zwiastują późniejsze znaczne ubytki w owłosieniu. A są tacy, co już w młodym wieku wyglądają jak Kukiz.

Gość rrd

To sobie zrób przeszczep włosów. 

Gość TAKA PRAWDA.

Kobiety nie chcą łysych,ani niskich facetów, dla kobiet tacy są nieatrakcyjni,ale jeśli facet jest bogaty ,to im wygląd nie przeszkadza, każdy to wybaczy,zrozumie ze gdy mały łysy idzie z piękną  dziewczyna to przecież wiadomo oczywiste że  to nie miłość do niego tylko lekkie i przyjemne życie teraz dla kobiet się liczy 

Gość rrd
1 godzinę temu, Gość TAKA PRAWDA. napisał:

Kobiety nie chcą łysych,ani niskich facetów, dla kobiet tacy są nieatrakcyjni,ale jeśli facet jest bogaty ,to im wygląd nie przeszkadza, każdy to wybaczy,zrozumie ze gdy mały łysy idzie z piękną  dziewczyna to przecież wiadomo oczywiste że  to nie miłość do niego tylko lekkie i przyjemne życie teraz dla kobiet się liczy 

Czyli miłość równa się atrakcyjność fizyczna, to nie miłość, tylko pociąg fizyczny, naturalny i nic więcej. Miłość nie istnieje. Powinno się o tym pamiętać