Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK DZIEWIC TO BARDZO POWAŻNY PROBLEM DZISIEJSZYCH CZASÓW

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Bo wsadzenie dildocha to jedyny sposób masturbacji? xD Weź idź się lecz 😄

Ty wiesz najlepiej jak się masturbować, ja tego nie robie, wbrew twoim domysłom. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale dlaczego chcesz tracić conote? Ja mówię, za siebie i wiem, że z dziewicą bym sie nie związał ale jest na pewno wielu facetów, którym nie będzie, to w żaden sposób przeszkadzało. Idź swoim torem. Kiedyś poznasz odpowiednią osobę i wszystko samo się rozwiąże. Nic na siłę i nic na szybko. 

Jest na pewno wielu  facetów, którym dziewictwo nie przeszkadza, ale są też tacy jak Ty, którym przeszkadza. Czyli moje dziewictwo może być kiedyś czymś co zawazy na przyszłości jakiegoś związku. A co jeśli np zakocham się w kimś, kto nie lubi dziewic? 

Gość Gość

To szukaj pravików i se ulżyj analnie. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jest na pewno wielu  facetów, którym dziewictwo nie przeszkadza, ale są też tacy jak Ty, którym przeszkadza. Czyli moje dziewictwo może być kiedyś czymś co zawazy na przyszłości jakiegoś związku. A co jeśli np zakocham się w kimś, kto nie lubi dziewic? 

"Przeszkadza" to zbyt dużo słowo. Jeśli zakochałbym się w Tobie, to Twoje dziewictwo nie byłoby problemem. Znaczy byłoby ale pracowalibyśmy nad tym. Przecież nie zrezygnowałbym z miłości dlatego, że jesteś dziewicą. 

Byłoby nam po prostu ciężej niż w innych okolicznościach ale próbę podjąć warto.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wybory należą do Ciebie ale nie obrażaj ludzi, którzy żyją normalnie tylko dlatego, że Tobie coś w życiu nie wyszło. 

Puszcz.alstwo jest czymś normalnym, ok w dzisiejszych czasach każda kobieta to robi ale nie znaczy że każdemu to odpowiada

Gość Anka
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ponad to powiem Ci jedną ważną rzecz. Wiesz kto jest najbardziej posrany w tym wszystkim? Człowiek, który rozlicza ludzi z ich przeszłości. Ktoś, kto spotyka wartościową osobę na swojej drodze ale skreśla ją dlatego, że miała innych partnerów. To jest dopiero choroba psychiczna. 

Tak, nie ma co rozliczać kogoś z przeszłości. Przeciez to że dawała jak popadnie się nie liczy. Ważne że teraz Tobie misu daje, nie? 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Puszcz.alstwo jest czymś normalnym, ok w dzisiejszych czasach każda kobieta to robi ale nie znaczy że każdemu to odpowiada

Bycie c i o t a,  lamusem i koniobijcą jest czymś normalnym? ok. Pomysł teraz jak ogromną c i p a jestes, skoro nie udało Ci się zaliczyć w świecie tak łatwych kobiet (według Ciebie)

miło Ci teraz? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Anka napisał:

Tak, nie ma co rozliczać kogoś z przeszłości. Przeciez to że dawała jak popadnie się nie liczy. Ważne że teraz Tobie misu daje, nie? 

A mnie to nie obchodzi komu i po co dawała. Każdy mam swoje życie ja nie jestem tym, który ma prawo rozliczać innych. 

Gość Gość

Bycie c i o t a,  lamusem i koniobijcą jest czymś normalnym? ok. Pomysł teraz jak ogromną c i p a jestes, skoro nie udało Ci się zaliczyć w świecie tak łatwych kobiet (według Ciebie)

miło Ci teraz? 

Wiesz że wszystko to dzieło przypadku, nawet największy lamus moze zaliczyć, wystarczy znaleźć się w odpowiednim miejscu i czasie.

Tak miło mi a co chcesz żeby było inaczej?

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

"Przeszkadza" to zbyt dużo słowo. Jeśli zakochałbym się w Tobie, to Twoje dziewictwo nie byłoby problemem. Znaczy byłoby ale pracowalibyśmy nad tym. Przecież nie zrezygnowałbym z miłości dlatego, że jesteś dziewicą. 

Byłoby nam po prostu ciężej niż w innych okolicznościach ale próbę podjąć warto.

A uważasz, że lepiej dla mnie jeśli o swoim dziewictwie powiem facetowi na wstępie  czy dopiero jak będzie miało do czegoś dojść? Czy w ogóle nie mówić? 😉

Gość Gość

miło Ci teraz? 

Nie zaliczył, :bo może jest nieśmiały?  Otwarty zboczeniec biorący wsxystko, co zaspokoi jego zboczenia jest lepszy? Co komu.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie zaliczył, :bo może jest nieśmiały?  Otwarty zboczeniec biorący wsxystko, co zaspokoi jego zboczenia jest lepszy? Co komu.

A ona może miała innych przed nim, bo kochała szczerze ale coś nie wyszło? 

Gość Gosc

Jesteście heretykami. Co najmniej 3 osoby tutaj to praktykujący chrześcijanie widać to od razu. Najbardziej zawistna grupa społeczna, która w imię boga, spaliła by na stosie wszystkich, którzy myślą inaczej. 

Z wami nie można rozmawiać, was trzeba leczyć. Jak już zamkną rydzyka o powinien opłacić leczenie takim ludziom jak wy, którym uszkodził mózg nieodwracalnie. 

Gość Gosc

Ja tam bylem kilka razy na divkach bo wiedziałem że żadnej nie znajdę. Spróbowałem co to jest ten słynny sex i dziękuję. Nie ma szans dzisiaj nikogo znaleźć, dziewczyny są puszczalskie, lecą na kase, badboyow. Wszystkie fajne już dawno zajęte. Teraz by się przydalo wyłączyć popęd żeby nie myśleć o kobietach.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja tam bylem kilka razy na divkach bo wiedziałem że żadnej nie znajdę. Spróbowałem co to jest ten słynny sex i dziękuję. Nie ma szans dzisiaj nikogo znaleźć, dziewczyny są puszczalskie, lecą na kase, badboyow. Wszystkie fajne już dawno zajęte. Teraz by się przydalo wyłączyć popęd żeby nie myśleć o kobietach.

Kto Ci broni? Przecież to się da zrobić. Medycyna już do tego doszła. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Kto Ci broni? Przecież to się da zrobić. Medycyna już do tego doszła. 

To daj mi na to pieniądze

Gość jest nie rozwalona?

Udzielają się rozwalone dziewice zawsze jest pierwszy tylko wiadro między nogami. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jesteście heretykami. Co najmniej 3 osoby tutaj to praktykujący chrześcijanie widać to od razu. Najbardziej zawistna grupa społeczna, która w imię boga, spaliła by na stosie wszystkich, którzy myślą inaczej. 

Z wami nie można rozmawiać, was trzeba leczyć. Jak już zamkną rydzyka o powinien opłacić leczenie takim ludziom jak wy, którym uszkodził mózg nieodwracalnie. 

Nienawiść przez  ciebie dziecko Boże przemawia i krytykujesz to, co sam wykazujesz w tym komentarzu. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nienawiść przez  ciebie dziecko Boże przemawia i krytykujesz to, co sam wykazujesz w tym komentarzu. 

W Twojej wypowiedzi najbardziej obraźliwe jest "dziecko boże" 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

To daj mi na to pieniądze

Przepraszam nie wiedziałem, że masz niesprawne ręce. Teraz rozumiem dlaczego nie miałeś partnerki. Przepraszam