Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to możliwe

Co byście pomyśleli gdyby piękna, pewna siebie kobieta dostawała palpitacji na wasz widok

Polecane posty

Gość Gosc
14 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Powiedzialam przepros!

Za co? Ze napisalam post o kraterze i pani jesien zwyzywala mnie od prostytutek i scierek? To jest nienormalne. 

Nie bede tego tolerowac. To ja powinnam zostac przeproszona. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

i tskie idiootki myślą że jakiś facet o nich marzy. Chyba upośledzony

Mam prawo napisac o kraterze. I mam prawo nie byc wyzywana na kafe od prostytutek bo napisalam o kraterze z goraca magma.

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Powiedzialam przepros!

Niech Ci bedzie. Ja przeprosze za ta chora psychicznie, a ty przepros za prostytute i scierke i nie pisz tak wiecej. Ok? 

Gość Gosc
26 minut temu, Gość Sylwia s napisał:

Izolować trzeba takie jak Ty 

Wyzywasz mnie i napadasz Ty normalna jesteś??Osobiście postaram się żeby Cię zbadali..jak również sądzili za to co robisz.Przeszkadza ci ze ktoś jest porządny ??Widać Ty masz jakiś problem z głową skoro aż tak ci to przeszkadza@Koniec tematu !I nie koleżanko bo koło mnie to Ty nawet nie stałaś biorąc pod uwagę poziom twojej kultury.Wychodze.!

Porzadny czlowiek nie wyzywa kogos od prostytut za slowo krater. A jezeli sie pomyli to przeprasza. 

Gość Gosc

Ja Cie od prostytut i scierek nie wyzywam wiec i ty mnie nie wyzywaj. Zaszlo nieporozumienie bo nie znamy sie wcale. 

Ogolnie nie podoba mi sie twoje zachowanie ale tym razem odpuszcze.

Ale jak jeszcze raz mnie nazwiesz prostytutka to zglosze to niech sie zajma toba bo ja nie zycze sobie wyzwisk ze strony psycholi bo nikogo nie wyzywam ani w internecie ani na zywo. 

Gość Gosc

Zaden psychol mnie nie bedzie wyzywal od prostytutek bo ma taki kaprys. To idz do terapeuty sie zwierz ze ci slowo krater przeszkadza a nie wyzywaj postronne osoby od prostytut bo to sie kwalifikuje do badan psychiatrycznych bo odbiega od normy. 

Gość Gosc

Nie nazywaj mnie prostytutka, scierka to nie bede cie nazywac czubkiem. Proste. 

Gość Gość

Pewna siebie kobieta nie potrzebuje adoracji i nie szuka faceta, gdy mąż za mało ja adoruje.

Gość Gosc
14 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nie umiem sie juz bronic przed tym, zerwales ze mnie zwinnymi dlonmi sfere chlodu, chcac dostac sie glebiej do wnetrza moich mysli i ujrzales klebiacy sie wulkan pelen goracej magmy. Boisz sie zajrzec do mojego krateru lecz marzysz o tym i wstydzisz sie przyznac, boisz odrzucenia, a ja nie umiem sie przed tym oslonic i zrobisz ze mna co zechcesz. Tak mnie to zawstydza.

Ten post to jest powod zeby kogos nazywac prostytutka, scierka? 

Gość Pani 42🔥

Gdyby któraś z was faktycznie była mądra to już dawno tę dyskusję bycie przerwały 😉 A tak to nie widać różnicy 

Gość Gosc

Nie umiem sie juz bronic przed tym, zerwales ze mnie zwinnymi dlonmi sfere chlodu, chcac dostac sie glebiej do wnetrza moich mysli i ujrzales klebiacy sie wulkan pelen goracej magmy. Boisz sie zajrzec do mojego krateru - krater moze byc rozumiany jako wnetrze z goracymi uczuciami - goraca jak lawa miloscia, lecz marzysz o tym i wstydzisz sie przyznac, (marzysz o tym i wstydzisz przyznac ze pragniesz tych uczuc) boisz odrzucenia, a ja nie umiem sie przed tym oslonic i zrobisz ze mna co zechcesz. (Zrobisz co zechcesz tzn. jesli poprosisz mnie o reke to sie zgodze, jesli poprosisz bym zalozyla wisniowa ...enke to ja zaloze, jesli poprosisz o romantyczna kolacje to zrobie romantyczna kolacjw. Tak mnie to zawstydza.( ze kocham Cie)

I co tu niby jest wyuzdanego, rozwiazlego i dlaczego niby ktos mnie nazywa prostytutka i scierka z powodu tego postu. Nie masz racji ani prawa. I nie ma tam nic zdroznego. A ja mam prawo wyrazic swoje uczucia. 

Jezeli uwazasz ze to normalne wyzywac kogos od prostytutki i scierki za post o kraterze tzn ze wolno tez wyzywac cie od czubka i swira. I ktos ma prawo odpowiedziec ci zniewaga wzajemna. Traktuj innych w internecie i nie tylko jak sama chcesz byc traktowana. Szacunek i kulture nalezy okazywac wzajemnie. Mozesz myslec co chcesz ale nie masz prawa uzywac inwektyw bo tym samym ktos tez ma prawo nazwac cie szajba czy gorzej. Prawda? 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Pani 42🔥 napisał:

Gdyby któraś z was faktycznie była mądra to już dawno tę dyskusję bycie przerwały 😉 A tak to nie widać różnicy 

Nie nam ochoty czytac historii o autobusach i zeby ktos mnie nazywal prostututka. Chcialam jej czy mu to wyjasnic zeby dotarlo. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Pani 42🔥 napisał:

Zauwaz tez ze nie przeprosila za zachowanie a uwaza sie za porzadna. Nie mam pytan. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie umiem sie juz bronic przed tym, zerwales ze mnie zwinnymi dlonmi sfere chlodu, chcac dostac sie glebiej do wnetrza moich mysli i ujrzales klebiacy sie wulkan pelen goracej magmy. Boisz sie zajrzec do mojego krateru - krater moze byc rozumiany jako wnetrze z goracymi uczuciami - goraca jak lawa miloscia, lecz marzysz o tym i wstydzisz sie przyznac, (marzysz o tym i wstydzisz przyznac ze pragniesz tych uczuc) boisz odrzucenia, a ja nie umiem sie przed tym oslonic i zrobisz ze mna co zechcesz. (Zrobisz co zechcesz tzn. jesli poprosisz mnie o reke to sie zgodze, jesli poprosisz bym zalozyla wisniowa ...enke to ja zaloze, jesli poprosisz o romantyczna kolacje to zrobie romantyczna kolacjw. Tak mnie to zawstydza.( ze kocham Cie)

I co tu niby jest wyuzdanego, rozwiazlego i dlaczego niby ktos mnie nazywa prostytutka i scierka z powodu tego postu. Nie masz racji ani prawa. I nie ma tam nic zdroznego. A ja mam prawo wyrazic swoje uczucia. 

Jezeli uwazasz ze to normalne wyzywac kogos od prostytutki i scierki za post o kraterze tzn ze wolno tez wyzywac cie od czubka i swira. I ktos ma prawo odpowiedziec ci zniewaga wzajemna. Traktuj innych w internecie i nie tylko jak sama chcesz byc traktowana. Szacunek i kulture nalezy okazywac wzajemnie. Mozesz myslec co chcesz ale nie masz prawa uzywac inwektyw bo tym samym ktos tez ma prawo nazwac cie szajba czy gorzej. Prawda? 

Ty serio sie tak przejmujesz tym ze jakis anonimowy ktos nazwal Ciebie (tez anonimowego ktosia) w internecie prostytutka? 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ty serio sie tak przejmujesz tym ze jakis anonimowy ktos nazwal Ciebie (tez anonimowego ktosia) w internecie prostytutka? 

Nie. Po prostu nie podoba mi sie jak ktos wypisuje o autobusach itd w temacie o pieknej kobiecie i zabrania mi napisac slowo krater. Rozumiesz? 

Gość Gosc

Dlaczego ktos ogranicza mi wolnosc napisania slowa krater pod rygorem nazywania mnie prostytutka i scierka i czemu musze czytac o autobusach i przystanku - co mi zwisa i powiewa- inne historie ktore nie maja zwiazku z z piekna kobieta. Kogo to obchodzi co ona przezywa za dramaty? Obchodzi cie to czy wolisz poczytac o pieknej kobiecie? Bo ja chcialam tylko poczytac wyznania autora do pieknej kobiety a nie o przystankach autobusowych i ze komus przeszkadza krater. 

Gość Gosc
15 godzin temu, Gość jesień idzie napisał:

przede wszystkim płytkie ,strasznie płytkie jakby prostytuta na kolanie napisała

Twoje zachowanie jest takie jakby prostytura na kolanie napisala. 

Gość GOŚĆ

Jak to możliwe -podszywasz się pod faceta jesteś kobietą, głupie zmysłowe tematy prowokacje młodych dziewczyn .Szkoda czasu, żenada 

Dnia 27.09.2019 o 14:45, Gość Tracimy ważne kontakty 😞 napisał:

I właśnie tak się mówi o ludziach którzy udają w necie niewiadomo kogo a tak naprawdę są zwykłymi, szarymi, często słabymi istotami. Internet robi z nas bezwzględne bydło, mamy skrzywiony obraz człowieka. A naprawdę wcale nie jesteśmy złymi ludźmi i żadnymi zigolakami albo misskami 🙂 Warto byłoby stąd wyjść, tylko jak? Inaczej przecież nie umiemy. 

Ale on zapytał o pewną siebie, piękną kobietę

Gość Gosc

Pomyslalbym ze jest hot i podobam jej sie i dlatego sie peszy.