Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papamobile

Nic tak nie szpeci nawet fajnej laski jak krzywy i/lub duży nos

Polecane posty

Dnia 27.09.2019 o 21:48, Gość Papamobile napisał:

Nic tak nie szpeci nawet fajnej laski jak krzywy i/lub duży nos

Czasem tak, czasem nie, zależy od całokształtu.

Gość Gość
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale kto za kim lata schizolko? Temat jest o nosie a ty już sobie roisz i tworzysz jakieś historie. To jest prawda że niektóre nosy szpeca po co z tym polemizować? Oczywiście najważniejsze jak kto się z takim czuje ale to nie zmienia faktu że wielka kichawa uroku nie dodaje nawet chłopu . 

Lepiej mieć duży nos niż brzydka twarz i ciało jak ty , nos to tylko element ,brzydkie można mieć wszystko w ciele 

Gość Gość
26 minut temu, Nenesh napisał:

Czasem tak, czasem nie, zależy od całokształtu.

Tak samo jak nic nie szpeci tak jak krótkie nogi ,brzydkie palce , brzydki kształt twarzy ,brzydkie brwi ,brzydkie czoło, zbyt podłużna głowa,wszystko może szpecic więc sobie oszczedzcie chamskich komentarzy ,polki akurat do czołówki piękności nie należą ale chętnie krytykują inne kobiety,same mając pełno defektów 

Gość Gość
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale kto za kim lata schizolko? Temat jest o nosie a ty już sobie roisz i tworzysz jakieś historie. To jest prawda że niektóre nosy szpeca po co z tym polemizować? Oczywiście najważniejsze jak kto się z takim czuje ale to nie zmienia faktu że wielka kichawa uroku nie dodaje nawet chłopu . 

Tak samo jak chamski charakter dresiary nie dodaje uroku ,naucz się kultury 

Gość Gość

Nic tak nie szpeci faceta jak mały pindol i mało kasy 

Gość Gość

Ja mam wszystko na miejscu oprócz nosa, jak komuś nie pasuje to niech sobie znajdzie gruba brzydka i wredna babe tylko dlatego że ma mały nos jak swinka piggy

Gość Gość

Duży krzywy nochal to znak rozpoznawczy samicy rasy polskiej , jak chcesz babe z mała kichawa to sobie weź azjatke albo ruską, prawdziwą polka ma wielki noch bo i czipka głęboka 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Duży krzywy nochal to znak rozpoznawczy samicy rasy polskiej , jak chcesz babe z mała kichawa to sobie weź azjatke albo ruską, prawdziwą polka ma wielki noch bo i czipka głęboka 

Faceci którzy nie lubią dziewczyn z dużym nosem mają małego pindola i boją się że nie podołaja

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepiej mieć duży nos niż brzydka twarz i ciało jak ty , nos to tylko element ,brzydkie można mieć wszystko w ciele 

A gdzie ty widziałaś mnie i moje ciało? Weź nie projektuj. Ewidentnie masz kompleksy bo reagujesz emocjonalnie. 

Gość Gość

Nie detale stanowią o pięknie a piękna całość odwracająca uwagę od detali. Seneka

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A gdzie ty widziałaś mnie i moje ciało? Weź nie projektuj. Ewidentnie masz kompleksy bo reagujesz emocjonalnie. 

Skoro obrażasz czyjś element ciała to pewnie sama jesteś perfekcyjna, jeszcze nie robisz kariery na instagramie ? Zapomniałam większość tych które obrażają inne kobiety same wyglądają jak strach na wróble a obrażanie kogoś rekompensuja swoje kompleksy